M-72 Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Tak to se těším. Fakt mě to zajímá. Bohužel fotky z PM mi zmizely. Nemám tedy co vložit, ale třeba je sem Jarett dá :-) Doporučením je kniha Moonwatch only, tam asi vše nalezneš. Já jí ale nemám.
Rusty Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Od vcera..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaJ Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 (upraveno) Po příchodu z práce jsem přezul opět na Moony. Právě stopují louhování čaje... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. června 2018 uživatelem VojtaJ
M3maniac Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 gemini Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 Já dnes s Mark II v Jemnici. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 vcera, dnes a ... zitra pro zmenu nejspis postuju do Rolex vlakna :-)
Mr. Igelit Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Mně se ty Seamastery snad začínaj líbit nebo co..
shewcza Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Ace84: paráda, gratulace. Ty jedeš!
ADIkov Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Po Omegy zase Omegy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VojtaJ Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 (upraveno) Po Omegy zase Omegy Sákryš. Já těm mým Moonům budu muset nějakou tu černou kůži taky splašit. Sekne jim... Upraveno 18. června 2018 uživatelem VojtaJ
ADIkov Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Sákryš. Já těm mým Moonům budu muset nějakou tu černou kůži taky splašit. Sekne jim...Slusi im o tom niet len ja nejak tie kozene/gumene ?haraburdy? nemusim tak uvidim ako dlho ostanu na kozi.Alebo vies co, das mi tah a ja ti dam krokodil, vynimocny kseft
VojtaJ Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Slusi im o tom niet len ja nejak tie kozene/gumene ?haraburdy? nemusim tak uvidim ako dlho ostanu na kozi.Alebo vies co, das mi tah a ja ti dam krokodil, vynimocny kseft Tah neee... Tah nedám. Tah je super.... Ale po nějaký slušný kůži nebo krokoušovi se budu muset podívat... Ještě ale na nich musím vyzkoušet to NATO, až budu mít chuť to přehodit. Furt mám totiž strach, že je poškrábu...
bobi Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. PO ... vždycky trochu jiné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Patrik Trinh Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 (upraveno) Já dnes přezul na taktický nato:)rsz_img_5758.jpgPekne NATO Upraveno 19. června 2018 uživatelem Patrik Trinh
ADIkov Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Maju v sebe nieco, nieco co mi zatial nejde popisat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MilanlacaZ Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Odesláno 20. června 2018 ... tak se hlásím do kultu Omega Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Patrik Trinh Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Odesláno 20. června 2018 ... tak se hlásím do kultu OmegaVítej
Petr72 Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Odesláno 20. června 2018 Dnes aj zajtra nejako sa nič iné nedostáva na ruku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ponorka9 Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Odesláno 20. června 2018 ... tak se hlásím do kultu OmegaTy keramiky mají něco do sebe...To jsou ty od Tengeho? Jinak gratulace, ať se dlouho líbí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se