Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

před 35 minutami, Seamaster napsal:

Maji koule

4DBCD102-D144-40A1-8277-7F54C20388FF.jpeg

Souhlas. Přidám i svoje. Navnadil si mě, abych je po dlooooouhé době vytáhnul. Navíc ten tah z Trilogy série je super. A mimochodem, když Trilogy ukázali, Speedy pro mě byly MUST. Pak jsem viděl Seamastery a nechápal jsem, jak jsou krásné. A nakonec jsem pořídil i ty Railmastery a hoši, kdo je nezkusil, tak neví o co přichází. A navíc ty Railmastery z Trilogy se dají pořídit za cca 110.000,- ve full-setu, což je v porovnání se Speedy bargain.

Tak hezké pondělí!

0FF70346-2E0A-4470-B919-FD87DD952589.thumb.jpeg.465b4c4ec9da69248542a17a1576faa7.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, ragu napsal:

Možná jedna z mála příležitostí než půjdou z domu. A nebo taky ne...hrozně debilní nápad zkusit si hodinky, který se člověk rozhodně prodat.

Tohle se mi stalo min. 2x. Už jsem měl rozepsanej inzerát a když jsem chtěl udělat čerstvý foto na ruce, rázem mě prodej přešel.

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, ragu napsal:

Možná jedna z mála příležitostí než půjdou z domu. A nebo taky ne...hrozně debilní nápad zkusit si hodinky, který se člověk rozhodně prodat.

IMG_0119.thumb.JPG.a8f5ae4f69f69d0764667ad9b8250be3.JPG

IMG_0121.thumb.JPG.d6b89b38f97267eb20905b456ac262fc.JPG

Takovej nerozum..:D Já je mám pořád na seznamu.. Akorát teda v bíle :) Chvilku si na ně budu muset ale ještě počkat...

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, Denjl napsal:

Máš pravdu předsedo

329be95a2b5e81ebbcc614ad1f5f3059.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pro mne škoda, že jsou tak malé 39 mm je na mne opravdu málo, ale jinak to je pecka, není divu, že si je Prim vybral za vzor😀

Odkaz ke komentáři

Omega Orlik mam rad, nicmene jsem si zamiloval i nastupce. Kdyby toto udelali jako reissue, se safirem, keram/safir lunetou a novym strojem, tak jako trilogy, nic vic bych nepotreboval. Pro me proporcne/designove idealni. Treba se jednou dockam zas nejake limitky.

IMG_2954(Edited).jpg

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, Seamaster napsal:

Omega Orlik mam rad, nicmene jsem si zamiloval i nastupce. Kdyby toto udelali jako reissue, se safirem, keram/safir lunetou a novym strojem, tak jako trilogy, nic vic bych nepotreboval. Pro me proporcne/designove idealni. Treba se jednou dockam zas nejake limitky.

IMG_2954(Edited).jpg

Taky super, ale tamty hezčí🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...