Seamaster Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Maji koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 20 hodinami, bigmac napsal: Má někdo takhle starý? (Omega Medicus 1936). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 blue ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 35 minutami, Seamaster napsal: Maji koule Souhlas. Přidám i svoje. Navnadil si mě, abych je po dlooooouhé době vytáhnul. Navíc ten tah z Trilogy série je super. A mimochodem, když Trilogy ukázali, Speedy pro mě byly MUST. Pak jsem viděl Seamastery a nechápal jsem, jak jsou krásné. A nakonec jsem pořídil i ty Railmastery a hoši, kdo je nezkusil, tak neví o co přichází. A navíc ty Railmastery z Trilogy se dají pořídit za cca 110.000,- ve full-setu, což je v porovnání se Speedy bargain. Tak hezké pondělí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Možná jedna z mála příležitostí než půjdou z domu. A nebo taky ne...hrozně debilní nápad zkusit si hodinky, který se člověk rozhodně prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distar Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 1 minutou, ragu napsal: Možná jedna z mála příležitostí než půjdou z domu. A nebo taky ne...hrozně debilní nápad zkusit si hodinky, který se člověk rozhodně prodat. Provokatére Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 7 minutami, distar napsal: Provokatére Já je původně dal na ruku kvůli tobě, abych udělal fotku. A takhle to dopadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distar Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 2 minutami, ragu napsal: Já je původně dal na ruku kvůli tobě, abych udělal fotku. A takhle to dopadá. Já Ti rozumím Klidně přidej další, napínáš mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 14 minutami, distar napsal: Já Ti rozumím Klidně přidej další, napínáš mě Víc toho z IP8 nevykouzlím. Plus forum to nějak divně zmrví ty fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distar Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 8 minutami, ragu napsal: Víc toho z IP8 nevykouzlím. Plus forum to nějak divně zmrví ty fotky. LegOmega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 4 hodinami, ragu napsal: Možná jedna z mála příležitostí než půjdou z domu. A nebo taky ne...hrozně debilní nápad zkusit si hodinky, který se člověk rozhodně prodat. Tohle se mi stalo min. 2x. Už jsem měl rozepsanej inzerát a když jsem chtěl udělat čerstvý foto na ruce, rázem mě prodej přešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 6 hodinami, Seamaster napsal: Maji koule Tak to jsou pro mne jednoznačně nejhezčí Seamastery!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 5 hodinami, ragu napsal: Možná jedna z mála příležitostí než půjdou z domu. A nebo taky ne...hrozně debilní nápad zkusit si hodinky, který se člověk rozhodně prodat. Takovej nerozum.. Já je mám pořád na seznamu.. Akorát teda v bíle Chvilku si na ně budu muset ale ještě počkat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Máš pravdu předsedo Tak to jsou pro mne jednoznačně nejhezčí Seamastery!!Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 9 minutami, Denjl napsal: Máš pravdu předsedo Sent from my iPhone using Tapatalk Pro mne škoda, že jsou tak malé 39 mm je na mne opravdu málo, ale jinak to je pecka, není divu, že si je Prim vybral za vzor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Speedy (snowy) Tuesday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Omega Orlik mam rad, nicmene jsem si zamiloval i nastupce. Kdyby toto udelali jako reissue, se safirem, keram/safir lunetou a novym strojem, tak jako trilogy, nic vic bych nepotreboval. Pro me proporcne/designove idealni. Treba se jednou dockam zas nejake limitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 20 minutami, Seamaster napsal: Omega Orlik mam rad, nicmene jsem si zamiloval i nastupce. Kdyby toto udelali jako reissue, se safirem, keram/safir lunetou a novym strojem, tak jako trilogy, nic vic bych nepotreboval. Pro me proporcne/designove idealni. Treba se jednou dockam zas nejake limitky. Taky super, ale tamty hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Hezci mozna jo, no spis jsou takovy vic cucavy. Tyhle "military" SM 300 jsou vetsi, lug size 20, citelnejsi, datum, lumi v lunete... jsou praktictejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Ty trilogy jsou skvělý a taky jsem nad nima hodně přemýšlel...akorát už byly cenově o dost výš než tyhle homážky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se