Adamsson Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 MW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 PoHm tá GMT luneta je naozaj dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Tak můžu opět dávat fotky i sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Před hodinou, Vladino125 napsal: Hm tá GMT luneta je naozaj dobrá. Má to něco do sebe. Nejdříve jsem byl trochu skeptickej, ale když jsem je dal na ruku, svět se změnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 před 55 minutami, Pivas napsal: Tak můžu opět dávat fotky i sem. Super fotka!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Ni mne už chyba na tie moje len ťah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 PLANETOCEAN PROFESSIONAL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 před 3 hodinami, ave1112 napsal: PLANETOCEAN PROFESSIONAL To nebudou fotky z mobilu..a jestli ano, tak fakt super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 před 20 minutami, Adamsson napsal: To nebudou fotky z mobilu..a jestli ano, tak fakt super! Dikujem velmi pekne fotky su z mobilu ja nicim inym nefotim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinOmega Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 před 7 hodinami, Pivas napsal: Tak můžu opět dávat fotky i sem. Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 před 54 minutami, Adamsson napsal: To nebudou fotky z mobilu..a jestli ano, tak fakt super! Však jukni do jeho galerie.Tom tam má nepřeberné množství skvělých "mobilovek" PO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 před 8 hodinami, Pivas napsal: Tak můžu opět dávat fotky i sem. Wow, tohle jsou ovšem moc krásné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 Diky chlapi za pochvalu! I dnes na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 před 5 minutami, Pivas napsal: Diky chlapi za pochvalu! I dnes na ruce. Mooc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 před 6 hodinami, Pivas napsal: Diky chlapi za pochvalu! I dnes na ruce. No maucta, taky pěkně jedeš. Gratulace, parádní sou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 @MichalV- díky Michale @MíraMíra- Miro,hrozně dlouho jsem je sledoval a porad se nemohl rozhodnout. A pak se naskytla příležitost,tak jsem do toho šel.Jediné co malinko kazí radost,že jsem musel obětovat jiné oblíbené hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 před 6 hodinami, Pivas napsal: @MichalV- díky Michale @MíraMíra- Miro,hrozně dlouho jsem je sledoval a porad se nemohl rozhodnout. A pak se naskytla příležitost,tak jsem do toho šel.Jediné co malinko kazí radost,že jsem musel obětovat jiné oblíbené hodinky. To znám, taky to mám kolikrát něco za něco a to loučení není úplně oblíbená fáze, ale hlavně když je radost z novýho přírustku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 No maucta, taky pěkně jedeš. Gratulace, parádní sou!Hezký. Na tyhle budu vzpomínat s láskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 před 2 hodinami, ave1112 napsal: PO Fakt super Fotky. Co používáš za mobil a app? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se