Vladino125 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Odesláno 3. července 2021 PoHm tá GMT luneta je naozaj dobrá.
Adamsson Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Odesláno 3. července 2021 Před hodinou, Vladino125 napsal: Hm tá GMT luneta je naozaj dobrá. Má to něco do sebe. Nejdříve jsem byl trochu skeptickej, ale když jsem je dal na ruku, svět se změnil
Adamsson Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Odesláno 3. července 2021 před 55 minutami, Pivas napsal: Tak můžu opět dávat fotky i sem. Super fotka!!
Vladino125 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Odesláno 3. července 2021 Ni mne už chyba na tie moje len ťah.
Adamsson Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Odesláno 3. července 2021 před 3 hodinami, ave1112 napsal: PLANETOCEAN PROFESSIONAL To nebudou fotky z mobilu..a jestli ano, tak fakt super!
ave1112 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Odesláno 3. července 2021 před 20 minutami, Adamsson napsal: To nebudou fotky z mobilu..a jestli ano, tak fakt super! Dikujem velmi pekne fotky su z mobilu ja nicim inym nefotim
MartinOmega Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Odesláno 3. července 2021 před 7 hodinami, Pivas napsal: Tak můžu opět dávat fotky i sem. Krása
bobi Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Odesláno 3. července 2021 před 54 minutami, Adamsson napsal: To nebudou fotky z mobilu..a jestli ano, tak fakt super! Však jukni do jeho galerie.Tom tam má nepřeberné množství skvělých "mobilovek" PO.
African Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Odesláno 3. července 2021 před 8 hodinami, Pivas napsal: Tak můžu opět dávat fotky i sem. Wow, tohle jsou ovšem moc krásné hodinky
Pivas Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Odesláno 4. července 2021 Diky chlapi za pochvalu! I dnes na ruce.
MichalV Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Odesláno 4. července 2021 před 5 minutami, Pivas napsal: Diky chlapi za pochvalu! I dnes na ruce. Mooc pěkný
MíraMíra Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Odesláno 4. července 2021 před 6 hodinami, Pivas napsal: Diky chlapi za pochvalu! I dnes na ruce. No maucta, taky pěkně jedeš. Gratulace, parádní sou!
Pivas Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Odesláno 4. července 2021 @MichalV- díky Michale @MíraMíra- Miro,hrozně dlouho jsem je sledoval a porad se nemohl rozhodnout. A pak se naskytla příležitost,tak jsem do toho šel.Jediné co malinko kazí radost,že jsem musel obětovat jiné oblíbené hodinky.
MíraMíra Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Odesláno 4. července 2021 před 6 hodinami, Pivas napsal: @MichalV- díky Michale @MíraMíra- Miro,hrozně dlouho jsem je sledoval a porad se nemohl rozhodnout. A pak se naskytla příležitost,tak jsem do toho šel.Jediné co malinko kazí radost,že jsem musel obětovat jiné oblíbené hodinky. To znám, taky to mám kolikrát něco za něco a to loučení není úplně oblíbená fáze, ale hlavně když je radost z novýho přírustku.
ragu Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Odesláno 4. července 2021 No maucta, taky pěkně jedeš. Gratulace, parádní sou!Hezký. Na tyhle budu vzpomínat s láskou.
Adamsson Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Odesláno 4. července 2021 před 2 hodinami, ave1112 napsal: PO Fakt super Fotky. Co používáš za mobil a app?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se