Murphy97 Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Kuciii, ja se vam strasne omlouvam, ale ty kuze za me nee. A nerikam to tady poprve. A ta cerna, to je hotovy peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Nový kousek,jsem nadšený,jsou fakt pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Nový kousek,jsem nadšený,jsou fakt pohodlný.A sakra...gratulace. Máš i ten mesh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 20 minutami, Pivas napsal: Nový kousek,jsem nadšený,jsou fakt pohodlný. Tohle je krasnej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Diky pánové! Mesh nemám, jen to NATO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Ja k nim mam takovy ambivalentni vztah, nevim co si to mam myslet o tomto modelu. Nevim proc u SMPC zabrousili k tem vintaznim odkazum ala MOD sipka a cisla na dynku, vintage lumi... tady k tem heritage odkazum se vracela logicky rada Seamaster 300, toto me prijde jako nesmyslana kolaz. Ale prosim bez urazky, jen stavim vne svuj nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Úplně v pořádku. Je mi jasný,že tyto hodinky tu moc kladných reakcí nezískají,ale to je v pořádku a jsem s tím v pohodě. Jen nevím proč mají daleko hladší chod lunety než všechny ostatní co mám. A jsou pohodlnější než klasické,jednak váha a podle mého jsou i nižší, bez toho pruhledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 1 hodinou, Kid_A napsal: Tohle je krasnej kousek Mě se líbí, gratulace ať dělají radost!… škoda, že to stojí nesmysl, ale mám pocit, že nesmysly stojí všechno… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Tim ze jsou titanovy, tak na tom Natu budou sedet urcite lip nez ocelovy. Verim ze jsou pohodlne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Já dneska klasiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 ….trochu z dálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 4 hodinami, Pivas napsal: Nový kousek,jsem nadšený,jsou fakt pohodlný. Krása, moc se mi líbí. Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 4 hodinami, Pivas napsal: Nový kousek,jsem nadšený,jsou fakt pohodlný. Gratulace Lukáši! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 4 hodinami, Pivas napsal: Nový kousek,jsem nadšený,jsou fakt pohodlný. Za modráky bych je neměnil, ale jsou hezké Jsem zvědavý, jak dlouho vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 @Vorel- Díky. @semi001-mas je pěkný a super fotky děláš,ale bohužel jsem měl potřebu zkusit tyto. Snad vydrží dlouho a budu mít taky chvilku klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 @Pivas gratulujem k super hodinkam. Potrap nase duse este fotkamy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 @shewcza- diky chlape! @Vladino125- diky,budu se snažit, ale fotogenicke moc nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 @Pivas Další zdolanej vrchol, to se jinak nedá nazvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se