Jaem Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Stare baterkove modre vlnky a vlastorucne upleteny, dnes dokonceny naramok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Ňák mne ty nektony začínají lákat! A všechny vaše fotky jsou vždycky strašně hezky. Jediný co mne jeste drží nad vodou je odpor k buzna tahu ( a nejsem na gumy moc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Nekťáky bych taky mohl,yes Já zatím ještě furt ty modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Pěkně zachyceno! I přes safír.. To jsou hesalitky ;-) jen se super upravou - uz ji mam taky :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Je jaro, tak vosy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 před 6 hodinami, Jaem napsal: Stare baterkove modre vlnky a vlastorucne upleteny, dnes dokonceny naramok Náramek super, ale mně se ježí všechny chlupy, když vidím, jak ty jeho kovový díly náramku drbou pouzdro. Brrr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bertik Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Zase něco po delší době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 21 hodinami, feltharg napsal: Ňák mne ty nektony začínají lákat! A všechny vaše fotky jsou vždycky strašně hezky. Jediný co mne jeste drží nad vodou je odpor k buzna tahu ( a nejsem na gumy moc) Ve skutečnosti jsou hezčí než na fotkách. Podle mne jejich kovová “barva” lunety příliš neladí s jakýmkoli tahem, už je to dohromady až moc metalické. Naštěstí guma se mimořádně povedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Bez zmeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Dneska by to fakt šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Dekuji kolegovi,ze mi udelal radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Vcera jsem mel zkusebni den - nadherne PO, jen 43 uz je na mou pacicku moc.V krabicce jede James na traktoru na mesic Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bertik Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Dneska a celý víkend takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 #st1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Nový přírůstek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se