Tomak Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Ještě je nemám ani dva týdny, ale jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Čekání na poště je úmorné i v neděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Tak jsem si na chvíli vyzkoušel SMP trio, ale když chtěl kolega bezvlnky zpět, nemohl jsem mu je zbytečně zadržovat, tím spíš, když mě asi oslovily z celé trojice nejmíň. Na druhou stranu musím říct, že starý vlnky jsou opravdu povedený a měl-li bych si vybrat mezi novejma a starejma jako jedny jediný, zřejmě by to z praktickejch důvodů vyhrály ty starý. Krásný jsou! Navíc po péči v Onyxu -1s/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 před 30 minutami, Radik napsal: Tak jsem si na chvíli vyzkoušel SMP trio, ale když chtěl kolega bezvlnky zpět, nemohl jsem mu je zbytečně zadržovat, tím spíš, když mě asi oslovily z celé trojice nejmíň. Na druhou stranu musím říct, že starý vlnky jsou opravdu povedený a měl-li bych si vybrat mezi novejma a starejma jako jedny jediný, zřejmě by to z praktickejch důvodů vyhrály ty starý. Krásný jsou! Navíc po péči v Onyxu -1s/den. nadčasové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deep12 Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 ten pohľad ma asi nikdy neomrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Bude tri ctvrte na jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Stary moony dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hezoun_Bob Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Dnes jsem nandal tyto.Mám je pár týdnů a zatím mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Já černý. Poslední nový kousek a jsou to fajn hodinky. Konečně zase v Omega klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Ty tristovky jsou stejne super hodinky. Pekny to mate kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 před 3 minutami, Pivas napsal: Ty tristovky jsou stejne super hodinky. Pekny to mate kluci. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Kebyze nemam plnu kabelu diverov, tak tie modre beriem okamzite. No....musim sa zariadit vzhladom na danu situaciu Ale mate to obaja super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se