Juraj11 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Modry bezel, cierny dial. Vypadá to zajímavě. Vložka asi nesvítí?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Právě vybírám první Omegy. Má někdo positivní dojmy z diverů v kombinaci modrá/šedá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna (upraveno) @kundalini Ak myslis tieto tak mne moc nesadli. Na prvu to vyzera pekne ale pomerne rychlo sa mi to okukalo a prestalo bavit ( velmi subjektivny nazor). Citatelnost tiez nie je vzdy uplne idealna. Vydrzali u mna necely rok… Upraveno 8. ledna uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 2 hodinami, Vortex-Tempus napsal: @kundalini Ak myslis tieto tak mne moc nesadli. Na prvu to vyzera pekne ale pomerne rychlo sa mi to okukalo a prestalo bavit ( velmi subjektivny nazor). Citatelnost tiez nie je vzdy uplne idealna. Vydrzali u mna necely rok… Díky tenhle postřeh jsem potřeboval. Měl jsem podobný pocit když jsem je zkoušel...Nejdřív wauu a po chvíli mě ta kombinace přišla trochu divná. Skládám střípky a z barev půjdu asi do černé. ještě jednou díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Zkus ještě s bílým cifrem. Já černé měl a šly hned z domu. Nikdy se mi bílý cifr nelíbil,než jsem si jednou zkusil tyhle,ketré se mi tu i povedly za pár dní koupit a od té doby jsem moc spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Před hodinou, Johanes napsal: Zkus ještě s bílým cifrem. Já černé měl a šly hned z domu. Nikdy se mi bílý cifr nelíbil,než jsem si jednou zkusil tyhle,ketré se mi tu i povedly za pár dní koupit a od té doby jsem moc spokojený černý jsou předvybraný, kupodivu i v tahu seděli dobře což jsem se bál. S bílým cifrem mám tagy, který půjdou o dům dál. Takže ze čtyř barev vede černá, bílá na druhém. Počkám i na cenu kterou mi dá AD na jednotlivý barvy, ale na prvním místě bude pocit z těch hodinek Každopádně ta šedá zjišťuju je opravdu přešlap a já se ni těšil nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Dnes trošku netradičně zezadu! Keramické SMP 300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romachac Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Seamaster 300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna V 9. 1. 2024 v 20:14, Johanes napsal: Zkus ještě s bílým cifrem. Já černé měl a šly hned z domu. Nikdy se mi bílý cifr nelíbil,než jsem si jednou zkusil tyhle,ketré se mi tu i povedly za pár dní koupit a od té doby jsem moc spokojený Tak dnes jsem dostal ceny a vzhledem ke zdražení Omegy řeším černý na tahu, nebo kaučuk a nebo bílý na kaučuku. Dnes se musím rozhodnout aby mi je schovali za starý ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Venčení divoké zvěře s GMT Skoro nepřijdou na ruku, a vždycky si uvědomím že je to velká škoda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 8 hodinami, kundalini napsal: Tak dnes jsem dostal ceny a vzhledem ke zdražení Omegy řeším černý na tahu, nebo kaučuk a nebo bílý na kaučuku. Dnes se musím rozhodnout aby mi je schovali za starý ceny Určitě na tahu,blbě se pak shání za dobrý peníze. Já je koupil na kaučuku,což se mi líbí a dobře se nosí,ale ten tah mi chybí. Ale povedlo se mi ho tu nakonec sehnat,tak snad brzo pošlu foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 9 minutami, Johanes napsal: Určitě na tahu,blbě se pak shání za dobrý peníze. Já je koupil na kaučuku,což se mi líbí a dobře se nosí,ale ten tah mi chybí. Ale povedlo se mi ho tu nakonec sehnat,tak snad brzo pošlu foto. No je vybráno, měl jsem stejnou cenu na tah i kaučuk, takže tah vyhrál Příští týden si je vyzvedávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 1 hodinou, kundalini napsal: No je vybráno, měl jsem stejnou cenu na tah i kaučuk, takže tah vyhrál Příští týden si je vyzvedávám Tak gratuluji a závidím to těšení se na nové hodinky Pošli foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Gmt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Speedmaster 57 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Prajem pekný deň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se