Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

@kundalini Ak myslis tieto tak mne moc nesadli. Na prvu to vyzera pekne ale pomerne rychlo sa mi to okukalo a prestalo bavit ( velmi subjektivny nazor). Citatelnost tiez nie je vzdy uplne idealna. Vydrzali u mna necely rok…

76BE28FE-EB68-4717-8024-BDEFA3F7D5C9.thumb.jpeg.18d316e17956a3243e5be22e7810e660.jpeg

Upraveno uživatelem Vortex-Tempus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Vortex-Tempus napsal:

@kundalini Ak myslis tieto tak mne moc nesadli. Na prvu to vyzera pekne ale pomerne rychlo sa mi to okukalo a prestalo bavit ( velmi subjektivny nazor). Citatelnost tiez nie je vzdy uplne idealna. Vydrzali u mna necely rok…

76BE28FE-EB68-4717-8024-BDEFA3F7D5C9.thumb.jpeg.18d316e17956a3243e5be22e7810e660.jpeg

Díky tenhle postřeh jsem potřeboval. Měl jsem podobný pocit když jsem je zkoušel...Nejdřív wauu a po chvíli mě ta kombinace přišla trochu divná. Skládám střípky a z barev půjdu asi do černé. ještě jednou díky😉

Odkaz ke komentáři

Zkus ještě s bílým cifrem. Já černé měl a šly hned z domu. Nikdy se mi bílý cifr nelíbil,než jsem si jednou zkusil tyhle,ketré se mi tu i povedly za pár dní koupit a od té doby jsem moc spokojený:punk:

IMG_1744.jpeg

IMG_1560.jpeg

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Johanes napsal:

Zkus ještě s bílým cifrem. Já černé měl a šly hned z domu. Nikdy se mi bílý cifr nelíbil,než jsem si jednou zkusil tyhle,ketré se mi tu i povedly za pár dní koupit a od té doby jsem moc spokojený:punk:

IMG_1744.jpeg

IMG_1560.jpeg

černý jsou předvybraný, kupodivu i v tahu seděli dobře což jsem se bál. S bílým cifrem mám tagy, který půjdou o dům dál. Takže ze čtyř barev vede černá, bílá na druhém. Počkám i na cenu kterou mi dá AD na jednotlivý barvy, ale na prvním místě bude pocit z těch hodinek🙂 Každopádně ta šedá zjišťuju  je opravdu přešlap a já se ni těšil nejvíc

Odkaz ke komentáři

V 9. 1. 2024 v 20:14, Johanes napsal:

IMG_1744.jpeg

IMG_1560.jpeg

Tak dnes jsem dostal ceny a vzhledem ke zdražení Omegy řeším černý na tahu, nebo kaučuk a nebo bílý na kaučuku. Dnes se musím rozhodnout aby mi je schovali za starý ceny🤔

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, kundalini napsal:

Tak dnes jsem dostal ceny a vzhledem ke zdražení Omegy řeším černý na tahu, nebo kaučuk a nebo bílý na kaučuku. Dnes se musím rozhodnout aby mi je schovali za starý ceny🤔

Určitě na tahu,blbě se pak shání za dobrý peníze. Já je koupil na kaučuku,což se mi líbí a dobře se nosí,ale ten tah mi chybí. Ale povedlo se mi ho tu nakonec sehnat,tak snad brzo pošlu foto. 

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, Johanes napsal:

Určitě na tahu,blbě se pak shání za dobrý peníze. Já je koupil na kaučuku,což se mi líbí a dobře se nosí,ale ten tah mi chybí. Ale povedlo se mi ho tu nakonec sehnat,tak snad brzo pošlu foto. 

No je vybráno, měl jsem stejnou cenu na tah i kaučuk, takže tah vyhrál🙂 Příští týden si je vyzvedávám

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, kundalini napsal:

No je vybráno, měl jsem stejnou cenu na tah i kaučuk, takže tah vyhrál🙂 Příští týden si je vyzvedávám

Tak gratuluji a závidím to těšení se na nové hodinky😀 Pošli foto

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...