villain83 Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 před 13 hodinami, M-72 napsal: Moony jsou klasika. Super hodinky které neomrzí To mas pravdu. Jeste tak stary PloProf, ty me strasej uz moc dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 Před hodinou, villain83 napsal: To mas pravdu. Jeste tak stary PloProf, ty me strasej uz moc dlouho. To jsem nedávno vyřešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 Ja vim, vsiml jsem si. Jsou krasny. Uzivej si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2024 Dneska Havlovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 Dneska Havlovky Nádhera Kurňa ty už dlouho potřebujuSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 před 12 hodinami, patprom napsal: Dneska Havlovky Ahoj, proč se jim říká Havlovky? Nosil je prezident Havel? Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 ano, a vyhledas to i ve vlakne "VIP" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 Tak sa dockali na ruku aj PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 Nádhera Kurňa ty už dlouho potřebujuSent from my iPhone using TapatalkDík, to věřím. Jsou to moc pěkné a nevšední hodinky, které se neshánějí příliš lehce. O to je pak radost větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 25. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2024 PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 25. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2024 Máte někdo zkušenost s Moony na origo řemínku kůže+textil? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 To je dotaz presne na co? Staci odpoved ano/ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 Nejak jsem je zanedbaval, v lete uz patnactilete souputnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 před 8 hodinami, Seamaster napsal: To je dotaz presne na co? Staci odpoved ano/ne? Jestli má někdo Moony na origo pásku kůže + textil a spokojenost, vydrž popř srovnání s nato strap, který nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 Jestli má někdo Moony na origo pásku kůže + textil a spokojenost, vydrž popř srovnání s nato strap, který nemusímMoony mají tu výhodu, že je můžeš nosit na čem chceš a pořád budou vypadat skvěle. Jestli je mít na kůži, nato nebo oceli je asi jedno, je to jen o subjektivním pocitu člověka. U mně je to tak, že mám plnou krabici nejrůznějších řemínků jak z kůže, tak různé nato strapy a kaučuky, které nenosím, protože se vřdycky rychle vrátím k původní oceli, která prostě na ruce sedí nejlíp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 před 5 minutami, patprom napsal: Moony mají tu výhodu, že je můžeš nosit na čem chceš a pořád budou vypadat skvěle. Jestli je mít na kůži, nato nebo oceli je asi jedno, je to jen o subjektivním pocitu člověka. U mně je to tak, že mám plnou krabici nejrůznějších řemínků jak z kůže, tak různé nato strapy a kaučuky, které nenosím, protože se vřdycky rychle vrátím k původní oceli, která prostě na ruce sedí nejlíp. Díky já nato strapy nemusím a když přemýšlím jakou verzi koupit s jakým řemenem tak se mi nejvíc líbí verze s řemenem kůže +textil. Tak nějak pro mě vystihuje jak by měli vypadat, prostě žádný ocelový tah, nebo nato strap, ale řemen na klasiku trnovou sponu a ten origo textil vypadá dobře. Takže pokud někdo má tehle řemen budu rád za zkušenost. Vím že samozřejmě časem asi přikoupím i jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 Moony by som rozhodne kupil na tahu. Remene (akekolvek a cokolvek) mozes potom striedat v cenovkach od 10 eur po x stoviek. Pozri do "co mate dnes na ruce", aktualne je tam niekolko inspiracii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 Moony by som rozhodne kupil na tahu. Remene (akekolvek a cokolvek) mozes potom striedat v cenovkach od 10 eur po x stoviek. Pozri do "co mate dnes na ruce", aktualne je tam niekolko inspiracii Souhlas. Navíc, kdybys pak chtěl ocel dokoupit, zaplatil bys balík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 Moony snesou a odpusti asi opravdu vse, ale par borcu uz to tady dostalo na hranu za ty leta :)) REmen kuze/textil to urcite snese, jen je treba pamatovat, ze kuze pri intenzivnim noseni a poceni, maceni casem odejde a je treba remeny pak menit, textil netextil. Coz neni uplne levna zalezitost v pripade Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se