Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

Jestli má někdo Moony na origo pásku kůže + textil a spokojenost, vydrž popř srovnání s nato strap, který nemusím

Moony mají tu výhodu, že je můžeš nosit na čem chceš a pořád budou vypadat skvěle. Jestli je mít na kůži, nato nebo oceli je asi jedno, je to jen o subjektivním pocitu člověka. U mně je to tak, že mám plnou krabici nejrůznějších řemínků jak z kůže, tak různé nato strapy a kaučuky, které nenosím, protože se vřdycky rychle vrátím k původní oceli, která prostě na ruce sedí nejlíp.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 minutami, patprom napsal:

Moony mají tu výhodu, že je můžeš nosit na čem chceš a pořád budou vypadat skvěle. Jestli je mít na kůži, nato nebo oceli je asi jedno, je to jen o subjektivním pocitu člověka. U mně je to tak, že mám plnou krabici nejrůznějších řemínků jak z kůže, tak různé nato strapy a kaučuky, které nenosím, protože se vřdycky rychle vrátím k původní oceli, která prostě na ruce sedí nejlíp.

Díky já nato strapy nemusím a když přemýšlím jakou verzi koupit s jakým řemenem tak se mi nejvíc líbí verze s řemenem kůže +textil. Tak nějak pro mě vystihuje jak by měli vypadat, prostě žádný ocelový tah, nebo nato strap, ale řemen na klasiku trnovou sponu a ten origo textil vypadá dobře. Takže pokud někdo má tehle řemen budu rád za zkušenost. Vím že samozřejmě časem asi přikoupím i jiný 😊

Odkaz ke komentáři

Moony by som rozhodne kupil na tahu.
Remene (akekolvek a cokolvek) mozes potom striedat v cenovkach od 10 eur po x stoviek. 
Pozri do "co mate dnes na ruce", aktualne je tam niekolko inspiracii  

Souhlas. Navíc, kdybys pak chtěl ocel dokoupit, zaplatil bys balík.
Odkaz ke komentáři

Moony snesou a odpusti asi opravdu vse, ale par borcu uz to tady dostalo na hranu za ty leta :))
REmen kuze/textil to urcite snese, jen je treba pamatovat, ze kuze pri intenzivnim noseni a poceni, maceni  casem odejde a je treba remeny pak menit, textil netextil. Coz neni uplne levna zalezitost v pripade Omegy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...