Humanzero Odesláno sobota v 08:36 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:36 Relax do pondělka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno sobota v 09:46 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:46 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrano Odesláno sobota v 19:35 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 19:35 Pohodlny piatok…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrunoK Odesláno sobota v 20:00 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:00 před 10 hodinami, Campino napsal: Som si tie tabule pri Lídli nikdy nevšimol... Ale za zn. časostroja palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno neděle v 06:31 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 06:31 před 10 hodinami, BrunoK napsal: Som si tie tabule pri Lídli nikdy nevšimol... Ale za zn. časostroja palec hore Díktabula je len jedna, to druhé je hmyzí domčekinak pozorné oko pri určení miesta, ja som si to včera tiež všimol prvý krát 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrunoK Odesláno neděle v 15:39 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 15:39 Áno, tam v diaľke je Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno pondělí v 07:17 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 07:17 Dobre rano 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno pondělí v 07:57 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 07:57 Cesta k zubárovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno pondělí v 08:35 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 08:35 před 36 minutami, tulo napsal: Cesta k zubárovi Představuju si, že v tomhle případě ty hodinky mají podobnou funkci jako náušnice u pirátů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno pondělí v 09:39 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:39 Námorníci si nasadili náušnicu po prechode rovníkom. Takýto námorník mal právo beztrestne vyložiť nohy na stôl v prístavných krčmách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno pondělí v 09:43 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:43 Cesta od zubára, aj slniečko vyšlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno pondělí v 11:26 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:26 (upraveno) Tritiovky Upraveno pondělí v 11:28 uživatelem špelda66 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno pondělí v 13:08 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 13:08 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno pondělí v 14:29 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:29 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno pondělí v 16:14 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 16:14 Bohužel konec idyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno pondělí v 19:21 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:21 Včera to začalo a tak rychle to neskončí, takže i dnes je mám na ruce. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno pondělí v 20:02 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 20:02 Gratulace! Jsem zvědavý co na ne řekneš,ale předpokládám,ze jen chválu,kdyz sis je koupil. A také jsem zvědavý na porovnaní s předchozími. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno pondělí v 20:10 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 20:10 Bondovky v Národním 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno pondělí v 20:19 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 20:19 Tak já jsem do FOIS zakoukaný už z předchozí verze. A tady jsem už taky pár detailů našel, co mi trochu vadí, ale je třeba ty hodinky pochopit. První věc, a to už z fotek, to hrozné sklo, má však odkazovat na hesalit, ovšem safír má zcela odlišné vlastnosti a kazí to pohled na ten úžasný číselník. Pak je tu tak tragická lumi, kde i primky mi svítí víc. Ale a především, jak už jsem psal jinde. Tento model si u Omegy vymodlili fanoušci, a oni jim to postavili jak chtěli se vším všudy. Mně lumi nechybí, má navíc tu hezkou barvu spatinovaného tritia, a to sklo ale ku..a vyřeším. Celkově na mně působí příjemně, jsem nadšený a i ten tah je super, byť jen s jediným cvaknutím na prodloužení(stačí to), a posílám do Omegy poklonu za to, že občas naslouchají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno úterý v 06:51 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 06:51 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se