Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

Diky za gratulace, tech 43.5mm je na me asi uz max. POcka jsem vsechny kvuli velikosti a vysce prestal nosit. Jinak jsou tyhle teda paradni a doufam, ze snesu absenci datumovky.

Tyjo, jsem si vůbec nevšiml, původně jsem si říkal "hele, super, další vlnky, druhý černý" a až teď když to čtu a koukám zpětně, tak vidím - titan, no-date. Tak to přeju, abysis na bezdatumovky zvykl, já jsem na no-datech celkem ztroskotal. A to jsem si taky říkal, že to je drobnost a obejdu se bez něj :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyjo, jsem si vůbec nevšiml, původně jsem si říkal "hele, super, další vlnky, druhý černý" a až teď když to čtu a koukám zpětně, tak vidím - titan, no-date. Tak to přeju, abysis na bezdatumovky zvykl, já jsem na no-datech celkem ztroskotal. A to jsem si taky říkal, že to je drobnost a obejdu se bez něj :)

Tak tak titán, už som ich obdivoval v BA, ale nodate je moc velky problem pre mna.

Myslím že na tom kaučuku čiernom asi naj preverenie. Nemajú ale priemer 42 mm?

Odkaz ke komentáři

Nene tyhle černý keramiky jsou zvětšený na 43.5mm. Zvětšili je právě kvůli té černé kermaice, aby nepůsobily menším dojmem než ty 42

Tak tak titán, už som ich obdivoval v BA, ale nodate je moc velky problem pre mna.

Myslím že na tom kaučuku čiernom asi naj preverenie. Nemajú ale priemer 42 mm?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...