palmone1 Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Dobre, ja som musel viac rozmyslat.... Globemasterov tu vela neni, toz GRATULACIA ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Máte je tady už někdo?Gratulujem, myslím že si prvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 (upraveno) Neni první, už jsou tu troje. Resp čtvery s těmahle. Černý měl první gas.Nicméně gratulace Upraveno 28. května 2019 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Tyhle keramiky s titanem? Gas ma myslim obyc ocel, ne.. Paradni jsou! Nejak mi tadle verze utekla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Aj, to je titan, tak to sem si nevšiml, pardóneček. V tom případě má Vladino pravdu a seš první a máme už 4 různý verze. Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Máte je tady už někdo? Tak to je big daddy vsech bondovek. Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Máte je tady už někdo?Gratuluju. Ta kombinace keramiky s trochou titanu vypadá na fotce dobře...jen škoda, že ještě víc narostly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Diky za gratulace, tech 43.5mm je na me asi uz max. POcka jsem vsechny kvuli velikosti a vysce prestal nosit. Jinak jsou tyhle teda paradni a doufam, ze snesu absenci datumovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Diky za gratulace, tech 43.5mm je na me asi uz max. POcka jsem vsechny kvuli velikosti a vysce prestal nosit. Jinak jsou tyhle teda paradni a doufam, ze snesu absenci datumovky. Tyjo, jsem si vůbec nevšiml, původně jsem si říkal "hele, super, další vlnky, druhý černý" a až teď když to čtu a koukám zpětně, tak vidím - titan, no-date. Tak to přeju, abysis na bezdatumovky zvykl, já jsem na no-datech celkem ztroskotal. A to jsem si taky říkal, že to je drobnost a obejdu se bez něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Dneska s AT u piva Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Spídy Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Na utorok - pekne trefna tematika Spídy Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 To jo, divim se ze tu jsem dnes sam Na utorok - pekne trefna tematika Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Jedna tematicka na zaver zaprsaneho dna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Tyjo, jsem si vůbec nevšiml, původně jsem si říkal "hele, super, další vlnky, druhý černý" a až teď když to čtu a koukám zpětně, tak vidím - titan, no-date. Tak to přeju, abysis na bezdatumovky zvykl, já jsem na no-datech celkem ztroskotal. A to jsem si taky říkal, že to je drobnost a obejdu se bez něj Tak tak titán, už som ich obdivoval v BA, ale nodate je moc velky problem pre mna. Myslím že na tom kaučuku čiernom asi naj preverenie. Nemajú ale priemer 42 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Nene tyhle černý keramiky jsou zvětšený na 43.5mm. Zvětšili je právě kvůli té černé kermaice, aby nepůsobily menším dojmem než ty 42Tak tak titán, už som ich obdivoval v BA, ale nodate je moc velky problem pre mna.Myslím že na tom kaučuku čiernom asi naj preverenie. Nemajú ale priemer 42 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 O5 Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 O5Odesláno z mého SM-G973F pomocí TapatalkJsem myslel, že jsi je prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Jsem myslel, že jsi je prodal.ST2 jsem prodal, ST1 jsou navzdy ... Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peťák Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 dneska hranatý Seamastery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se