Miriablo Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Já bych moc nepodlíhal tomu že existují i jiný, menší, větší vystěžejkovače a co kdo má nebo nemá pač to povede akorát do pekel. Ale jak nejlíp udělat ten náš, věcně. Klidně bych udělal teda tu anketu co byla zmíněna. Větší vs. menší tool. Byť znovu za sebe říkám...když už, tak už, jak možnostma, tak po materiálový stránce. Následně řešil typ materiálu - cena. Pokud někomu stačí na zkracování trsátko tak prosím, ale tady se něco "staví". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 (upraveno) Ja chci jednoduchej tool s jednim nebo dvema vystezejvovacema. S tema se da udelat 80 % prace. Sroubovaky a dalsi veci mam doma zvlast a celou sadu, stejne jako ruzny piny, vidličky, apod. Chci aby byl malej a na klice a aby to byla limitka Chronomag. Nedelal bych z toho multitool za 2 litry. Upraveno 24. května 2018 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 1. beeman 2. Vit 3, beeman 4, beeman 5, beeman 6. beeman 7. Miriablo 8. nickolas 9. Murphy97 10. habaděj 11. Harwey 12. viking 13. Honza.manta 14. Andrew 15. Prischera 16. davok 17. baza 18. Miriablo 19. LordSpar 20. Prischera 21. Radek.VV 22. Andrew 23. Tittus 24. Lamiczka 25. Minimus80 26. 27. 28. 29. 20. 31. CEGY 32. 33. Tittus 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40. xprcz01 41. 42. 43. 44. spiderer 45. Baker 46. 47. 48. 49. 50. rooosta 51. 52. 53. 54. 55. ron 56. lukas.78 57. 58. 59. 60. bobi 61. Honza.manta 62. 63. 64. 65. 66. bobi 67. baza 68. Frantik 69. JoyStick 70. Beeman 71. docent 72. 73. kuncák7 74. Mari 75. 76. 77. Tea 78. Libor_OV 79. robero79 80. Andrew 81. martin.951 82. j.e.n.i.k.82 83. EngineerHack 84 luciasek 85. Karel.zimm 88. vikinho 89. 90. Alex77 91. 92. 93. 94. 95. 96. 97. 98. qwer1306 99. People 100. Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Nazdar, poprosím o pripísanie na 72. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Ja som sa tiež prihlásil no u mňa do úvahy pripadá verzia s dvoma vystejz a limitka je vlastne už len tak pre zaujímavosť, vlastne to ani nepotrebujem ako väčšina z nás a preto som za pohodovu a praktickú verziu na kľúče a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Ja som sa tiež prihlásil no u mňa do úvahy pripadá verzia s dvoma vystejz a limitka je vlastne už len tak pre zaujímavosť, vlastne to ani nepotrebujem ako väčšina z nás a preto som za pohodovu a praktickú verziu na kľúče a tak...Amen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 (upraveno) Amen :-)Ja som na Tvoju reakciu chcel napísať amen :-) ale spom sa priprel a napísal par slof, aby bolo jasné co a jak :-) Upraveno 24. května 2018 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Ja som na Tvoju reakciu chcel napísať amen :-) ale spom sa priprel a napísal par slof, aby bolo jasné co a jak :-)Amen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Amen :-)Ameno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 vyslysel jsem hlas lidu a zde je muj dalsi navrh, neco jednodussiho a vejdou se i nejake nahradni hroty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Vypadá to zajímavě, ale pochopil jsem správně, že to bude mít víc než 10cm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 to ted nevim urcite, asi ano, ale slo by to zkratit, coz by ale znamenalo, ze se nevejdou nahradni hroty. ale taky varianta.nebo to udelat jednostranny s moznosti naradnich hrotu, to by se zkratilo taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Krátký se neskutečně blbě drží.Tenký se neskutečně blbě drží. Osobně bych nevymejšlel nesmysly a udělal to maximálně praktický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Krátký se neskutečně blbě drží.Tenký se neskutečně blbě drží. Osobně bych nevymejšlel nesmysly a udělal to maximálně praktický. Jde o prenosny nastroj na prilezitostne pouziti. Ne o dilnu. Na poradnou praci mam doma plnohodnotnyho bergeona. Toho suplovat nepotrebuju. A propos bylo by dobry si rict ramcovou cenu. Mam pocit, ze slozitejsi reseni by se pohybovaly v ramci nekolika tisic a nejsem si jistej jestli se najde tolik zajemcu. Uvedomte si, ze jenom cep a dve vidlicky od Bergeonu jsou za 400,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 vyroba se urcite realizovat v CZ nebo SK, cenu netusim ani zdaleka, material drahy nebude, cekam, ze 80% ceny bude pracecim jednodussi, tim samozrejme levnejsi dle meho, az se domluvime na konecne podobe vyrobku, budu mit uz vybraneho vyrobce a po naceneni zajemci bud zustanou, nebo ne ja osobne jsem ochoten investovat tak 3000+-, bez hrotu, ale cim min, tim lip ofcpodle me, by byla idealni cena pro vsechny 1000,- za telo, ale to je jenom moje uvaha, netusim, jestli se tam dokazem vejit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Krátký se neskutečně blbě drží.Tenký se neskutečně blbě drží. Osobně bych nevymejšlel nesmysly a udělal to maximálně praktický. Já bych to tak neviděl. Ale točíme se v kruhu, udělal bych hlasování (maximálně mobilní vs. "all in one") a bude jasno. Nebo ať si beeman jako nositel vize řekne co chce udělat a ostatní se přidají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Tenhle jsem právě měl a hodil jsem ho do koše, nedalo se s tim pracovat. Ale to je samozřejmě můj osobní názor, nikomu ho nenutim a neberu mu jeho, mě se s tim pracuje špatně.A jinak samozřejmě můžeme blbě kecat co bychom chtěli, ale rozhodnutí je na beemanovi, s tím 100% souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 mam uz neco vymyslenyho, co by mohlo vyhovovat sirsimu plenu, ale dnes se s dovolenim malinko ozeru, rozhodnuti padne zitra, prinejhorsim v nedeli ;-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 mam uz neco vymyslenyho, co by mohlo vyhovovat sirsimu plenu, ale dnes se s dovolenim malinko ozeru, rozhodnuti padne zitra, prinejhorsim v nedeli ;-) z eteru OT: Dá se teda očekávat že se dneska bude dát něco koupit v inzerci? btw. šel bych za nějakou vizí od začátku s tím že kdo bude mít zájem se přidá, kdo ne, tak ne. Takhle by to byl vážně kruh kdy se skáče od toolu k edc, od tenkých k tlustým. Buď všelidovým hlasováním si to teda poptat, nebo si říct takhle a řešit detaily a ne vizi jako celek. Ostatně je to tvoje limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 ja osobne jsem ochoten investovat tak 3000+-, bez hrotu, ale cim min, tim lip ofcvymejšlíte vymyšlené .....perfektní malej nástroj, kterej se vejde do konečníku a ani o něm nebudeš vědět ..... konrád ti na to vydrápe co budeš chtít https://www.damasko-watches.com/cz/accessories/strap-changing-tool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se