Přejít na obsah

Turbočlen?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Měl bych otázku. Podle čeho se pozná, že má někdo ban?

Za druhé bych něco udělal s Ypovo Překližkou. Přeci jen tu nechal pár tisíc příspěvků a asi v tom teď bude bordel.

Třeba přejmenovat Překližku na YPO# nebo tak nějak.

Pokud mě chce někdo osočit, že se do toho montuju, osobně je mi to putna, ale přehlednosti fóra to přispěje.

• Odpovědi 303
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ze je klid :)

Za druhé bych něco udělal s Ypovo Překližkou. Přeci jen tu nechal pár tisíc příspěvků a asi v tom teď bude bordel.

Dobra poznamka. Ypo co ty na to ?

Odesláno
Ja nevim ...

Jeste ti pomuze kdyz si das u konkretniho prispevku podle te IP vyhledat prispevky (mnoho lidi pouziva net na vice mistech) a tam ti to u ruznych lidi ukaze prispevky z dane IP, podle stylu psani uz potom lze rozpoznat jestli jde o jednoho cloveka nebo ne ;) Ja jsem u popshopa prisel na tri ruzne nicky, jen nevim jestli je korektni to sem vkladat ;)

Návštěvník YPO?
Odesláno

Pokud mě chce někdo osočit, že se do toho montuju, osobně je mi to putna, ale přehlednosti fóra to přispěje.

zbytečně se neplaš, jsem "na dojezdu" a co nevidět tu nebude ani ?YPO :)

Odesláno

YPO: Chtěl bych Ti něco říct.. Mrzí mne, že jsi asi pověsil moderátorství na hřebík, je mi jasné, že to není žádný med... Nicméně Ti chci říct a určitě nebudu mluvit jen za sebe, ale i za spoustu dalších, že jsi byl ten nejlepší moderátor, který tu kdy byl... Ikdyž to možná někteří někdy neviděli, šel jsi příkladem, jak jsi nejlíp uměl, mnohdy i nespal a byl tu po nocích...

Děkuju za vše, co jsi pro toto fórum udělal a byl bych mnohem radši, kdybys neodcházel do moderátorského důchodu...

Díky, pane ;)

Odesláno

Tvé bytí či nebytí na fóru s tím nesouvisí. Ty příspěvky tu prostě jsou. Jestli se už nedostaneš na svůj původní účet, mohl by to udělat jiný moderátor.

zbytečně se neplaš, jsem "na dojezdu" a co nevidět tu nebude ani ?YPO :)

Neboj, to dělal předtím i potom :).

mnohdy i nespal a byl tu po nocích...

Baker: já myslel nějaký grafický hint nebo tak...

Návštěvník YPO?
Odesláno
YPO: Chtěl bych Ti něco říct.. Mrzí mne, že jsi asi pověsil moderátorství na hřebík, je mi jasné, že to není žádný med... Nicméně Ti chci říct a určitě nebudu mluvit jen za sebe, ale i za spoustu dalších, že jsi byl ten nejlepší moderátor, který tu kdy byl... Ikdyž to možná někteří někdy neviděli, šel jsi příkladem, jak jsi nejlíp uměl, mnohdy i nespal a byl tu po nocích...

Děkuju za vše, co jsi pro toto fórum udělal a byl bych mnohem radši, kdybys neodcházel do moderátorského důchodu...

Díky, pane ;)

THX ;)

Návštěvník YPO?
Odesláno
Tvé bytí či nebytí na fóru s tím nesouvisí. Ty příspěvky tu prostě jsou. Jestli se už nedostaneš na svůj původní účet, mohl by to udělat jiný moderátor.

Neboj, to dělal předtím i potom :).

moje příspěvky nejsou ničím zázračné a osvětové (na to tu jsou echt hodináři a ostatní členové např. Viktor, hciq, safi a další) myslím, že není třeba to nějak řešit

Odesláno
moje příspěvky nejsou ničím zázračné a osvětové (na to tu jsou echt hodináři a ostatní členové např. Viktor, hciq, safi a další) myslím, že není třeba to nějak řešit

ale no tak, minimálně děláš moc hezký fotky

Odesláno

jsou zázračné a osvětové....copak jsi mě někdy viděl psát něco zasvědceného o Panerai nebo ulysse Nardin? :thumbsup_anim:

Odesláno
Ja jsem u popshopa prisel na tri ruzne nicky, jen nevim jestli je korektni to sem vkladat ;)

Ja myslim, ze urcite ano. Minimalne do hodnoceni prodejcu, kde ma popshop sve vlakno.

Odesláno
Ja myslim, ze urcite ano. Minimalne do hodnoceni prodejcu, kde ma popshop sve vlakno.

Ja to delat nebudu, k zadnemu oklamani temi nicky ktere jsem nasel nedoslo, nikoho tim myslim neposkodil..

Návštěvník YPO?
Odesláno
Ja to delat nebudu, k zadnemu oklamani temi nicky ktere jsem nasel nedoslo, nikoho tim myslim neposkodil..

nedělej to a nebo jinak, nejdřív se zeptej chronomaga - he he - speedy vzdej to dokud je čas ;)

Odesláno
nedělej to a nebo jinak, nejdřív se zeptej chronomaga - he he - speedy vzdej to dokud je čas ;)

Jak se rika "co mi neni rovno, po tom je mi ho*no", nebudu to resit, tohle me netrapi :)

Odesláno
Jak se rika "co mi neni rovno, po tom je mi ho*no", nebudu to resit, tohle me netrapi :)

Pokud je zde jakákoliv záležitost, která by mohla ohrozit důvěryhodnost fóra, tak mi pošlete podklady na SZ. Můžu to probrat s chronomagem a případně se ztrapnit. :thumbsup_anim:

Odesláno

Pokud je to tady jeden velký švindl, tak je nutné do pravidel zavest podmínku, že se člen smí přihlašovat pouze z jedné IP adresy. ;)

Odesláno
Pokud je to tady jeden velký švindl, tak je nutné do pravidel zavest podmínku, že se člen smí přihlašovat pouze z jedné IP adresy. ;)

Problém nebude v IP adresách, ale ve zvojování, ztrojování identit. Ale on to až takovej problém není, myslím, naopak, člověk si aspoň může doplnit něco do obrázku...

Odesláno

Nevím, jestli je tohle dobré řešení - na chronomag se přihlásíš doma, v práci, na chatě, u známých atd. Spíše jestli by nebyla z jedné IP adresy možná pouze jedna registrace - ale jak už zde někdo psal, chodí zase vícero členů rodiny (popř. firmy) z jedné adresy...

Návštěvník tolja
Odesláno

Jo, a bez kravaty vstup zakázán, pouze pro bílé, mezi 25 - 65 lety věku, min. roční příjem 300K btto ročně atd. :suicide_anim:

Odesláno
Jo, a bez kravaty vstup zakázán, pouze pro bílé, mezi 25 - 65 lety věku, min. roční příjem 300K btto ročně atd. :suicide_anim:

Ale tak to není myšlený. Spíš tak, aby jeden člobrda měl jednu identitu z důvodu- ... třeba i té pořád omílané důvěry.

Já to moc teda nechápu, příjde mi to zvrácený, co řeknu, za tím si stojím. I když je to ptákovina, hovadina, trapnost...

V pravidlech můžeš zdůrazňovat co chceš. nějaké fórum gentlemanů... Jsme Češi a to v dobrém i ve zlém a co si budem povídat- porušování pravidel máme v krvi, jednáme, jak se nám hodí.

Já bych byl pro to, zveřejňovat tyto "dvojité" identity ( nebo dokonce trojité..). pak si opravdu uděláš obrázek o člověku.

U výše zmiňovaného člověka mě to třeba hodně hodně překvapilo. erudovaný "hodinkář" a takový vilomeniny??

Tak mě to teď namíchlo, že si myslím, v případě že se tato věc prokazatelně projeví, aby to bylo zaneseno do pravidel jako důvod k banu.

Ať na to myslím jak myslím, z "čistých" úmyslů si tohle nikdo dobrovolně nechystá

Nejsem technik, nevím, zda je to technicky možné. IP adresa zřejmě ale nepůjde použít z výše uvedených důvodů..

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...