maxs Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 PigyCZ napsal: tak to je už je naprosto mimo mísu !!!!!!!!!! poplatky klidně, nějaká symbolická částka, ale pokud je to proti turbočlenů tak je to nesmysl !!!!! Každý obchodník investuje do reklamy, tedy i kšeftaři s hodinkama , takže pokud bude chtít prodávat zde, tak klidne zaplati protože se mu to vrátí. Obvzláště zde se mu to vyplatí pokud osloví přímo svojí cílovou skupinu. Tak tomu sa hovorí konštruktívna kritika. Vlastne nie, to je niečo iné. Ja osobne mám s turbočlenom jediný problém - že je turbo. Ak sa mu zoberie motivácia aby tu zahltil všetky vlákna, tak to bude úplne stačiť. Väčšinou to nie sú obchodníci, ale zúfalci s jednými Q&Q alebo Casio. Obchodníci sú označení ako "profi" a musia tiež platiť.
rorda Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 PigyCZ napsal: jak je změnit tu prošlo mnohokráte, takže nechápu proč vas to ještě vzrušuje....Přesně tak, už se to tady rozebíralo mockrát a mockrát se najde x lidí, kteří tvrdí, že nesmíme ty chudáky utlačovat a že to je vlastně omezování ...
safi Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2008 JohnDoeX napsal: Prodavat nic nebudu Kdyz vidim, ze nekdo schani informace, ktery vim (hledal jsem je treba jinde taky), proc bych neodpovedel? Jestli to nekomu vadi, at je smaze
lib Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 V prodejním vlákně to posledních pár dnů nějak žije. Jedna sleva za druhou. Asi to bude chtít Aukro.
bandicoot Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 S drobnými poplatky bude víc príáce než užitku (daně, účto, vykazování atd.).
boo-beek Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 lib napsal: V prodejním vlákně to posledních pár dnů nějak žije. Jedna sleva za druhou. Asi to bude chtít Aukro. Ze by narazka na me? Jestli jo, tak na aukro kaslu, proste se tech zbytku potrebuju zbavit, protoze mam podobnejch kramu moc. A nehodlam na tom vytriskat jmeni, takze to prodam tady A zlevnovat budu proste do te doby, nez to nekdo koupi
lib Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 boo-beek napsal: Ze by narazka na me? Jestli jo, tak na aukro kaslu, proste se tech zbytku potrebuju zbavit, protoze mam podobnejch kramu moc. A nehodlam na tom vytriskat jmeni, takze to prodam tady A zlevnovat budu proste do te doby, nez to nekdo koupi Ne, ne. To mělo vztah ke straně 3 tady a k vláknu Prodej. Nechtěl jsem být adresný. Podívej se tam teď a možná to uvidíš. Jestli ne, nech to plavat.
lib Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Já myslel, že máme podzim, a ono ne, je ta tady JARO.
Návštěvník Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 lib napsal: Já myslel, že máme podzim, a ono ne, je ta tady JARO. Já bych ho nechal nechal žít. Ne každý, kdo se pustí s vervou do přispívání po svém přihlášení, musí být být zrovna turbočlen... Má 13 postů za deset dní, na pár věcí se zeptal..no a včera si trochu dodal odvahy... Já tady už od dubna zkousávám posla lásky, vstřícnosti a gratulací, který vyplodil skoro tisícovku tisícovku pro mě bezobsažných postů vo h.vnu. Žij a nech žít, co mám dělat ... ..... snad mě JARO nezklame
lolohh Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Roman I. napsal: Já bych ho nechal nechal žít. Ne každý, kdo se pustí s vervou do přispívání po svém přihlášení, musí být být zrovna turbočlen... Má 13 postů za deset dní, na pár věcí se zeptal..no a včera si trochu dodal odvahy... Já tady už od dubna zkousávám posla lásky, vstřícnosti a gratulací, který vyplodil skoro tisícovku tisícovku pro mě bezobsažných postů vo h.vnu. Žij a nech žít, co mám dělat ... ..... snad mě JARO nezklame Nezklamal tě ani tím, že se tady pokouší prodat hodinky, když není v sekci prodej a nemá 50 příspěvků?
Návštěvník Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 lolohh napsal: Nezklamal tě ani tím, že se tady pokouší prodat hodinky, když není v sekci prodej a nemá 50 příspěvků? to je jiná....to jsem přehlídl...buď se srovná nebo já primárně reagoval na počet příspěvků
Návštěvník Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 kibi napsal: od dubna...? to budu asi ja... bingo... ale zase musím uznat, že někdy dovedeš být odzbrojující, jako třeba teď
cody Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Kazdej jsme holt jinej, nekdo jen cte a pise jednou za rok, nekdo ma cas a hlavne chut se s kamosema podelit o dojmy z hodinek. Kibiho prispevky nejsou dlouhe, takze je kazdy muze preskocit ocima a cist dal. Na jeho obranu bych dodal, ze pise umirnene a emoce spis uklidnuje, dobre se s nim keca pres SZ. Ale je fakt, ze chvalit snad kazde hodinky je kontraproduktivni, protoze pak to pro dotycneho asi moc neznamena, kdyz vi ze by mu Kibi pochvalil snad kazde kukacky. Ale kdo je bez viny at hodi kamenem. Jo a ma bozi avatar, fakt se mi libi.
Návštěvník Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 cody napsal: Kazdej jsme holt jinej, nekdo jen cte a pise jednou za rok, nekdo ma cas a hlavne chut se s kamosema podelit o dojmy z hodinek. Kibiho prispevky nejsou dlouhe, takze je kazdy muze preskocit ocima a cist dal. Na jeho obranu bych dodal, ze pise umirnene a emoce spis uklidnuje, dobre se s nim keca pres SZ. Ale je fakt, ze chvalit snad kazde hodinky je kontraproduktivni, protoze pak to pro dotycneho asi moc neznamena, kdyz vi ze by mu Kibi pochvalil snad kazde kukacky. Ale kdo je bez viny at hodi kamenem. Jo a ma bozi avatar, fakt se mi libi. Ale dyť já to nemyslím tak úplně zle, ale doufám spíš konstruktivně... když bouchne k jedněm leteckým poljotům 3 posty na třech místech a pořád vidím tohle, tak si říkám, že všeho moc škodí a trochu mě to nadzvedne.
cody Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Ale jo, mozna nejsi sam a je vas vic. Ale je fajn, ze nez se hadat ve vlaknu o hodinkach kdo je vesi kokot, da se to vyrikat v klidu treba v tomhle vlaknu o foru.
Mario? Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Pánové, tak jsem si pročetl všech 124 ?! příspěvku v tomto vlákně. Myslíte si, že jako jsou pro toto fórum větším přínosem, než příspěvky těch "turbočlenů", které tady kritizujete ? Nebo v tomto vlákně se příspěvky nepřipočítávají ? Říká sova vrabci "vrabče, ty máš ale velkou hlavu".
Návštěvník Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Mario? napsal: Pánové, tak jsem si pročetl všech 124 ?! příspěvku v tomto vlákně. Myslíte si, že jako jsou pro toto fórum větším přínosem, než příspěvky těch "turbočlenů", které tady kritizujete ? Nebo v tomto vlákně se příspěvky nepřipočítávají ? Říká sova vrabci "vrabče, ty máš ale velkou hlavu". Turbočlen je milé označení nadšence, který rychlostí blesku najebe 50 příspěvků typu "souhlasím, ty nemají chybu, gratuluji, těm tleskám apod.) a pak flákne inzerát do prodejní sekce s nějakým vzletným kouskem... To, co mi tady provádíme je takové to domácí pindání na místě tomu určeném (ostatní diskuze a tak.) Můžeme v tom pokračovat tati ?
cody Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Mario? napsal: Myslíte si, že jako jsou pro toto fórum větším přínosem, než příspěvky těch "turbočlenů", které tady kritizujete ? Mas pravdu, jdu si za trest dat kavu kterou vari u nas zakaznikum. Jestli to preziju uz sem dnes nepachnu.
funf5 Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 Zima Je to takhle: jaro, zima, podzim, zima
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.