Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
V 27. 6. 2021 v 11:47, sodekcz napsal:

Co je to pomalu? Je to jinak, než ve vedlejším vlákně?

tak logicky: Když jsou hodinky starší, tikají dobře ale ručičky jsou pomalejší, tak holt kolečka mají míň zubů než dřív.

(Já to mám se sebou zrovna tak, míň zubů než zamlada i ty pomalejší ručičky....)

Upraveno uživatelem Datel
  • Po roku...
Odesláno

Máte někdo zkušenosti s aplikací Watch Tuner na iOS? včera jsem to koupil a dnes otestoval jen co rodina opustila barák a mám tu konečně ticho. Funguje to tak, že hodinky položím na mikrofon od sluchátek a ono to poslouchá a vyhodnocuje přesnost. Podle týhle aplikace se moje tejden starý Alpinery předbíhají 25 sekund každý den, což by i docela odpovídalo mýmu pocitovýmu odhadu, že prostě to není zdaleka těch slíbených max 15 sekund, který píšou na webu. Mám nějakou šanci tu přesnost ovlivnit? Dá se to třeba nějak v servisu seštelovat? Nebo je to tim, že jsou nový a ještě nejsou zajetý?

IMG_5548.PNG

Odesláno

Nevím jak moc přesný umí tyhle poslouchací aplikace být. Roky používám klasickou "odečítací" aplikaci WatchTracker (pro iOS) a pro přehled to stačí. Jasně, rozdíly typu 0,2 nebo 0,3 vteřiny tam úplně přesně netrefíš, ale při takové přesnosti je to vlastně buřt. 

Co se týče odchylky u tvých Alpin, tak 25sec/den je samozřejmě hodně. Jestli jsou nové, tak jim dej klidně až tři měsíce na zajetí. O 20 sekund se sice nejspíš nezlepší, ale dycky je lepší to nechat sednout a až pak štelovat. Poladit to samozřejmě půjde, u hodináře. Někomu se daří vyladit odchylku i domácím laborováním při odkládání hodinek na noc - na dýnko, na bok atd. Je tu toho o tom napsáno dost, pohledej.

• po měsících...
Odesláno

Zdar, nemáte nějaké nové poznatky ohledně aplikací na měření přesnosti hodinek? Změnil jsem telefon a bohužel WatchCheck již nelze nainstalovat do nového zařízení. Rád si nechám poradit nějakou appku ověřenou na podobný způsob jako byl WatchCheck. Zařízení je android. Díky moc!

@thubalek Ahoj, co se mi otevře za možnosti koupí plné verze? Díky

Odesláno (upraveno)

@shewcza hm, to je blbe. Este v 09/2023 som ho instaloval na Sam S23+ android 14.
Gugel mi to nasiel, skus iniciovat instalaciu odtialto -> https://play.google.com/store/apps/details?id=de.uhrenbastler.watchcheck&hl=en_US&pli=1

Edit: tak asi nic, pise mi to ze nemam kompatibilne zariadenie :(
Skus pohladat offline instalator. Na A14 ide ta apka v pohode.

Upraveno uživatelem shaggy
Odesláno

@shaggy díky. Mám S23U. Na předchozí S22U to šlapalo v pohodě, doufal jsem, že se to přetáhne, ale tahle jediná aplikace se nepřesunula ze starého zařízení 😕 Měl jsem tu appku fakt rád a taky tam byla moje historie snad všech hodinek co sem měl, tak mě to trochu mrzí, ale život jde dál. Zkusím tvoje rady, díky moc.

Odesláno
1 minute ago, shewcza said:

@shaggy díky. Mám S23U. Na předchozí S22U to šlapalo v pohodě, doufal jsem, že se to přetáhne, ale tahle jediná aplikace se nepřesunula ze starého zařízení 😕 Měl jsem tu appku fakt rád a taky tam byla moje historie snad všech hodinek co sem měl, tak mě to trochu mrzí, ale život jde dál. Zkusím tvoje rady, díky moc.

Prechadzal som z S22, cez nejaky ten Sam SW som dal preniest vsetko a apky som aj tak musel manualne instalovat. Len ich tusim zaradilo do poradia v G Play. Ale na tuto konkretne si nespominam...
A vyexportoval si si merania? Ja som zabudol, nasiel som len zalohu viac ako rok staru :)
Ak chces instalovat z neoverenych zdrojov, tak to treba najprv niekde povolit, tusim vo vyvojarskych moznostiach.

Odesláno

Měl jsem stejný problém, mám několik starých aplikací, které Android 14 (telefon S24 Ultra) už nechtěl nainstalovat. Na starém S22 Ultra kde byl Android 12 a pak se upgradovalo až na 14 aplikace v pohodě fungovala, ale znovu přímo na verzi 14 to nešlo.

Naštěstí to jde obejít přes ADB, vše funguje normálně. 

• po měsících...
Odesláno

Trochu to tu oživím, mne sa celkom osvedčila na iOS aplikácia ChronoLog. Dá sa vyskúšať bez platenia na 1 hodinky. Za jednorázový poplatok 2,99€ sa rozšíria funkcie, ako aj pridávanie väčšieho počtu hodiny. Meranie pozostáva z odčítania času z fotografie. Po 5 meraniach priemeruje odchýlku.
Zatiaľ mi tato aplikácia vyhovuje na to moje amatérske kontrolovanie presnosti. Neviem ako to je s možnosťou inštalácie na android.

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...