Ondraj Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 (upraveno) taky je to z Japonska To jo, ale to tam měly tedy být samurajské meče. Upraveno 4. dubna 2008 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 To maj být všechno stylizovaný plachty - téma Velatury je jachtařství a marína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
King Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Tak tyhle hodinky musím mít. Musím , musím , musím a musím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 Tak tyhle hodinky musím mít. Musím , musím , musím a musím Prodej Hondu a možná ti zbyde na rohlíky. Dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 4. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2008 A co tyhle modely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žabák Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2008 Zajímalo by mě, který špičkový jachtař pánům ze seika radil při designování těhle pokladů. Dle mých zkušeností na vodě je třeba mít věci jednoduché, až bych skoro řekl primitivní, člověk se musí vyvarovat přehlédnutí, odečítat to musí jít rychle a snadno, a to i za zhoršených povětrnostních podmínek. Představte si situaci, kdy se na startu pohybuje třeba pět a více sedmitunových dvanáctimetrových lodí, skipper musí hlídat, aby nekolidoval, aby odstartoval včas (ne později a rozhodně ne dříve), hlídá svoji posádku (nejsou li to naprostí profíci) sleduje trim(nastavení plachet vůdči větru), od navigačního stolku na něj huláká navigátor, do vysílačky ještě taktik(ze břehu, nebo u prestižních závodů z vrtulníku) a ještě kouká na ciferník kde je takový guláš?? Sám mám na lodi řadu sofistikovaných přístrojů, ale s oblibou říkám, že Kolumbus trefil Ameriku jen s jakubovou holí a kusem olova na šňůře a vikingům dokonce stačilo jen sledovat let ptáků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2008 Napíšu kravinu a navíc není k tématu, ale myslím to smrtelně vážně! Dokud ty kurvy šikmooký nepřestanou vybíjet bezbraný a ohrožený veleryby, tak je pro mě všechno made in Japan out!!!!! Všechno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2008 Napíšu kravinu a navíc není k tématu, ale myslím to smrtelně vážně! Dokud ty kurvy šikmooký nepřestanou vybíjet bezbraný a ohrožený veleryby, tak je pro mě všechno made in Japan out!!!!! Všechno! To je pravda, Svycari vykradajici ucty vyvrazdenych zidu jsou bili jako snih. Cina ti nevadi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2008 (upraveno) To je pravda, Svycari vykradajici ucty vyvrazdenych zidu jsou bili jako snih. Cina ti nevadi? Osobně bych se pokračování této diskuze vyhnul. Hromada národů páchala kdejaká zvěrstva, včetně Číňanů, Švýcarů, Japonců, Čechů i Slováků. Tento server je serverem o hodinkách a toto téma sem nepatří. Upraveno 18. dubna 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2008 Osobně bych se pokračování této diskuze vyhnul. Hromada národů páchala kdejaká zvěrstva, včetně Číňanů, Švýcarů, Japonců, Čechů i Slováků. Tento server je serverem o hodinkách a toto téma sem nepatří. Promin, nemel sjem na to reagovat, ale obcas me vytoci, kdyz ma nekdo radeji zvirata nez lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2008 Promin, nemel sjem na to reagovat, ale obcas me vytoci, kdyz ma nekdo radeji zvirata nez lidi. v pohode, to nebylo myšleno na nikoho konkrétně..spíše aby se nepřidali ostaní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2008 v pohode, to nebylo myšleno na nikoho konkrétně..spíše aby se nepřidali ostaní :-) Klasická situace.... Sedí v kavárně štamgasti a kulturně se baví o novém filmu z Hollywoodu. Jde kolem chlápek a začne vykřikovat "smrt USA, AMI GO HOME" Chápu že Pekos má názor a že má na svůj názor právo, ale nemusí si to ventilovat zrovna tady, že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2008 Klasická situace.... Sedí v kavárně štamgasti a kulturně se baví o novém filmu z Hollywoodu. Jde kolem chlápek a začne vykřikovat "smrt USA, AMI GO HOME" Chápu že Pekos má názor a že má na svůj názor právo, ale nemusí si to ventilovat zrovna tady, že... ideálně v sekci "Ostatní diskuze" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2008 K tématu vlákna: Velatury jsem viděl naživo v Basileji a bylo to pro mě zklamání, tlačítka s ochranou hodně vystupují z pouzdra, vypadá to v reálu divně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 K tématu vlákna: Velatury jsem viděl naživo v Basileji a bylo to pro mě zklamání, tlačítka s ochranou hodně vystupují z pouzdra, vypadá to v reálu divně. Já bych mohl tyhle, ale automaty to nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 Me se libi tyhle - podobne jako Wellovi - http://cgi.ebay.com/Seiko-Velatura-Kinetic...VQQcmdZViewItem - akorat bych je chtel na gume, protoze tahy od Seika jsou pro me tabu Kazdopadne celkem pekny hodinky za rozumnej peniz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 Pro ty co nechtej klikat na odkaz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 (upraveno) Já bych mohl tyhle, ale automaty to nejsou. Ty jsou nádherný, také po nich koukám. Ale nechtěl bych gumovej řemen. Sice se mi moc líbí i ty černý na tahu (celý v nerezu), ale tyhle vypadaj ještě o fous líp... Upraveno 19. dubna 2008 uživatelem JanBeles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2008 Koukam, ze jsem na Welluv post reagoval v podstate stejne jako Spiderer, omlouvam se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2008 Odhadem pod 1500USD se asi nedostane..... Tak tě asi zklamu - na zahraničním fóru (TZ) je cena odhadována v úrovni kolem 2 500 Euro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se