Rybiz Odesláno 25. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Tak to jsem mel u Bechyneho vitrinky vzdy takovy dojem :-), zajdi dovnitr, dej na ruku a vylez ven na denni svetlo. Ty Rybizovi fotky jsou paradni, ale ted jsem sel okolo Bechyne na Vaclavaku a v ty vyloze vypadaj takovy nijaky. Zapadaj tam mezi ostatni Tudor a ani naznak ty smrncovnosti z fotek zakladatele vlakna Jestli je nekdo do vecera nekoupite, tak se ale asi na vyzkouseni cestou z rachoty zastavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Se tesim, jak na me bude ten pan ochranka cumet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Tak jsem je měl v ruce v Koscomu... první dojem naprosto výbornej. Barvy tak akorát aby to bylo pepsi a přitom bez přímýho světla dostatečně decentní. Nejlepší vjem je, co vytváří mělce usazený cifr spolu s klenutým safírem. To mě zaujalo okamžitě. Pocit jak u hesalitových moonwatch. No a zpracování je prvotřídní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 (upraveno) Jsou to krasny hodinky. Nakonec byl pan ochranka v pohode a vystresla z meho obchodu na chodnik, abych videl hodinky na dennim svetle, byla pani prodavacka Prijde mi skoda, ze prodavac u novinky napr. nevi, jestli ma ten safir AR Upraveno 25. června 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Buď rád, že se na ně můžeš podívat. U Hanáka v Brně mi řekli, že nejsme v Basileji a že si na novinky musím počkat nejlépe do příštího roku :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Nemuzu se jich nabazit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Buď rád, že se na ně můžeš podívat. U Hanáka v Brně mi řekli, že nejsme v Basileji a že si na novinky musím počkat nejlépe do příštího roku :-PHanák už prodává i Tudor ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Hanák už prodává i Tudor ?No popravde jsem myslel, ze jo.. az po napsani jsem koukal, ze nee.. Ptal jsem se na Oris a Omegy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 26. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 ...ten cifr ala moony s klenutim je tu pekne videt: Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 ...a že to jde udělat safír bez toho mléčnýho kruhu po obvodu. Supr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Cifr je top! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Jsou nádherný, momentálně moje dreamwatch! ;-) Mám dotaz, jaký je manevrovací prostor s cenou? A liší se od sebe v tomhle koscom, bechyne atd.? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Ja mel slevu nula a myslim, ze prostor ted nebude, mozna za nejakou dobu, ale ted kdyz je to novy asi ne. Doporuc cens vsade stejna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 26. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 koukni se na chrono24 a uvidis, jaky je prostor obecne u novinek. Sice tedka prisly prvni varky, ale snad jich nema chodit hodne mi rekli u AD. A Tudor je z pohledu slev tezka konzerva.... Jsou nádherný, momentálně moje dreamwatch! ;-) Mám dotaz, jaký je manevrovací prostor s cenou? A liší se od sebe v tomhle koscom, bechyne atd.? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 (upraveno) Kdo chce lepsi cenu tak musi holt cekat.... i prekupnici v IT na ch24 drzi cenu +-100t CZK.Tohle bude pro Tudor paradni dojna krava, tak jako nove BB58, takze slevy az casem, nebo jinak, za dlouho, az se trh nasyti... To, ze lezi 3 dny ve vykladu u Bechyneho bych nebral za bernou minci. Ve vyrobe budou jiste delsi dobu a ve vicero kusech nez treba 79220N - z tech uz je aktualne sberatelska rarita a nejsou za rozumnej peniz vubec k sehnani. A to si clovek rekl: blbej ETA werk... Upraveno 26. června 2018 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 No ja nevim, mi treba prijde, ze na WUS se etove cerne BB objevuji pomerne casto, takze zas takova rarita mi to jeste neprijde, i kdyz bych tomu rad veril. Pokud se tedy ovsem nebavime o nenosenych hodinkach ve foliich, to je potom jina pisnicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 @Andy: Bavime se o stavu BNIB, ty jsem nevidel nikde dlouho...Mel jsem to napsat hnedle, sry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 já vám teda nechci kazit radost, ale ty hodinky jsou pekelný .... žádnej vlastní nápad, nuda, nuda, nuda ..... jediný co oceňuju je dlouhá minutová ručka (to mám rád) a asi vlastní strojek s dlouhou rezervou chodu (nic o něm nevím) ..... jinak peklo alá milion dyzajnově stejných hodinek na webu ..... jo GMT ručka je paradní (sem zapoměl) .... vybočuje z řady .... takže palec nahoru za GMT ručku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 @LovecK Jasny, souhlas.@YPO - tak nam tu radost nekaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Ciferník a ručičky to je paráda na ostatne ešte neviem kým neuvidím naživo ale za mňa palec hore Tudoru za to čo v poslednej dobe uvádza na trh . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se