gas Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Každá značka někde čerpá, minulost, úspěšná konkurence, módní trendy, atd. Je třeba si uvědomit, že to musí taky někdo chtít a zaplatit. Je hezké udělat něco inovativního, nevšedního, neotřelého, ale k čemu to je, když se tím zásadně omezí cílová skupina. Výrobci musí taky z něčeho žít a mít prostředky na vývoj, marketing, atd. Takže pokud někdo prodává GMT se 70h inhouse, skvělým zpracováním a navíc od takové značky, v ceně pod 100t, tak je logické, že musí hrát na tu správnou strunu, a vzhledem k reakcím na všech fórech, se to Tudoru povedlo! A mně se to fakt líbí, bez ohledu kolik mám rolexek, Iwc, atd, mě tohle vážně bere. Za 95t je to víc než férova nabídka, design ať si každý zhodnoti sám, tady se můžeme rozcházet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 27. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Na tom slunicku je radost je fotit... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Vyfotils to pěkně... Neni uz cas je poslat trochu dal ? At se taky ostatni mohou trochu poradovat, ja bych se treba radoval.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 To vypouklý sklíčko fakt nemá chybu. Ve výloze u Bechyněho mne taky nezaujaly, ale asi si je pújdu prohlídnout znovu... Chápu, že jsi do nich šel - lunetě v barvě černého a červeného rybízu se asi nedalo odolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Ta luneta je modro-červená, ale hází to do černa dle síly světla, viz první dvě fotky, je to pecka! Hodinky jsou krasne zpracovaný a porad baví, lumi snad nejlepsi co sem kdy mel, vcetne rolex, nekecam;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 28. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Dohadovat se jděte někam jinam, tohle vlákno ctí názor jedince ať je jakýkoliv bez vysvětlování, děkuji. Takový názor mě překvapuje od člověka, který si koupil rádoby DJ s mašinkou. Ale určitě to nějak vysvětlíš za použití řádku teček.Tyhle Tudory se mi líbí. Keramika na lunetě by mi ale chyběla za ty peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Asi tak... dle názvu vlákna je myslím vše jasné - není potřeba tady hanit něco, co se ostatním líbí, od toho jsou jiná vlákna na fóru nee.. jo a za me jsem moc rád že není luneta keramická, hodinky hned dostávaj takovej old fashioned styl a nesmírně jim to prospívá, já bych si je naopak v keramice asi nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 28. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Muj subjektivni nazor na keramicke vlozky:U keramickym bondovek mi prijde odstin a odlesky vyborny. U keramickych rolexek uz je to na mne moc blyskave. A u pepsi ci coke lunet se mi libi plechove jak na plechacich rolex tak techto Tudorkach. Vlastne k tomu matnemu cifru a tahu to sedi lepe jak prasatkova keramika :-) Asi tak... dle názvu vlákna je myslím vše jasné - není potřeba tady hanit něco, co se ostatním líbí, od toho jsou jiná vlákna na fóru nee..jo a za me jsem moc rád že není luneta keramická, hodinky hned dostávaj takovej old fashioned styl a nesmírně jim to prospívá, já bych si je naopak v keramice asi nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Tak k tomu Rlx tak blejskavost tak nak patri a libi se mi, ale jinak souhlas - k tomuhle cifru to pasuje jak prdel na hrnec-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Nejlepsi material, co kdy kdo vymyslel na lunetu, je imho hlinik/plech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 (upraveno) No tak za mě nádhera. Je trochu škoda chybějící regulovatelné spony. Pak by to byla dokonalost sama. Upraveno 28. června 2018 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Twl ty si je koupil? -gratulaceJak se potkame-musim omrknout-jeste jsem je nazivo nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Twl ty si je koupil? -gratulaceJak se potkame-musim omrknout-jeste jsem je nazivo nevidelJasně, nechal jsem se včas napsat na čekačku a mám je. Jasně, příležitostně ti je rád ukážu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Glidelock by byl fakt uz hodne cool na tomhle super kousku, ale ten si logicky nechavaj na rlx, nedivim se;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Glidelock by byl fakt uz hodne cool na tomhle super kousku, ale ten si logicky nechavaj na rlx, nedivim se;-)Stačil by mi bohatě i easylink :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Stačil by mi bohatě i easylink :-)Jasne, ale easylink jen jedna moznost prodlouzeni/zkraceni a finito;-) proste sou to uhry s plech lunetou a starym systemem regulace, oldschool v roce 2018;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 28. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 taky jsem se bal, jak to odladim na ruku kdyz nemaji puldilek pac jsem echt citlivka - ale musim uznat, ze diky starym dobrym diram ve spone s paratkem to sedne jakkoliv je potreba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 28. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Vitej v klubu a per sem fotky, postrehy....:-) No tak za mě nádhera. Je trochu škoda chybějící regulovatelné spony. Pak by to byla dokonalost sama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Taky musím říct, že přes počáteční obavy sedí velmi dobře, a to se mi obvod zápěstí mění prakticky pořád. Dneska jsem udělal pár záběrů při venčení. Jsou fakt pěkné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Flower gmt power;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se