tmoris Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 Tak uz mam taky zmeneno na Londyn. Doufam, ze s nama nevyjebou a nebudou chtit zaplatit v EUR akorat s mistem vyzvednuti v UK
brownwld Odesláno 25. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2018 Mne dnes po asi 10 dnech taky konecne odpovedeli. Mid-august ready to pick up in London
Vanila Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 Vy se máte. Nám ostatním to snad vyjde příští rok :-)
brownwld Odesláno 25. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2018 Sehnat neni problem, otazka je za kolik
Vanila Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Právě, rozumné ceně bych se nebránil i mám něco v jednání, ale dávat za to nějakou pálku to ne.Tak kultovní, jak ty co vyjdou příští rok tyhle určitě nebudou :-)
Ondrej71 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Kluci, kde v ČR nejlíp vyměnit CZK za GBP?
Vanila Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Já měním vždycky tady. Nechá se s nimi na místě usmlouvat ještě lepší kurz.http://www.alfaprague.cz/web2/
JoyStick Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 A jaky je logicky vysvetleni ze na seznam to neprijde?? Ja tomu jako nerozumim, koncovka cz. nebo jako jen com je dnes oka?Logický vysvětlení je, že Seznam stojí za píču a máš používat normálního providera
tikzot Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Nenormalni clovek ale nechce pouzivat neco normalniho moralniho;-)
Axel Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Logický vysvětlení je, že Seznam stojí za píču a máš používat normálního providera Uz jsem to tu psal, nemohla to byt chyba seznamu.. Jednoznacne slo o selhani ze strane Omegy.. Seznam mail mi roky funguje bez problemu, vzdy vse prislo, vcetne mailu u ST1.. Proste to nekdo u Omegy podelal, omluva/ uznani chyby zadne.. Stejne tak zadosti o pomoc byly zbytecne... Je mi to uz sumak, zivot jde dal, kazdopadne Seznam za to nemuze..
JoyStick Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Uz jsem to tu psal, nemohla to byt chyba seznamu.. Jednoznacne slo o selhani ze strane Omegy.. Seznam mail mi roky funguje bez problemu, vzdy vse prislo, vcetne mailu u ST1.. Proste to nekdo u Omegy podelal, omluva/ uznani chyby zadne.. Stejne tak zadosti o pomoc byly zbytecne... Je mi to uz sumak, zivot jde dal, kazdopadne Seznam za to nemuze.. Seznam nikdy za nic nemůže. Roky se řeší totéž, nikdy to neni chyba Seznamu. Není to novej případ, není to ojedinělej případ, není to neobvyklej případ. Řeší se to 15 let pořád dokola.Sorry, ale pro uživatele je to úplně jedno. Pokud nejsi jako firma schopen zajistit bezproblémovou funkčnost a akceptaci Tvýho portálu, tak si jako firma selhal a je to Tvoje chyba.
malve Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Přesně, schránku seznamu jsem přestal využívat před 7 lety, kdy mi prostě došla potvrzená rezervace hotelu nebo letenek.Na gmailu se to doposud nestalo..
Axel Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Gmail aneb Velky bratr Te vidi.. A nonstop spehuje. Dekuju moc, takovou sracku pouzivat nebudu.. Respektive podporovat nijak nechci. Se seznamem jsem nikdy nemel spatny zkusenosti, ale ok, chapu, ze je to proste nase chyba, ze nemame mail schranku u "vehlasnejsiho" poskytovatele.. Pisu z mobilu, chvilku jsem si rikal, ze si snad projdu diskusi k ST2, kdo mel jeste problem s mailem, ale nechci to dale resit.. Neshodneme se, ja si nadale myslim, ze chybu udelala Omega, ze system odesilani potvrzovacich mailu jim selhal Pekny den
tkol Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 To je přeci hloupost aby systém selhal pouze u Seznamu a u nikoho jiného.
Anela Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 (upraveno) axel: a myslis, ze te seznam nonstop nespehuje? pokud pises z mobilu, tak te musi zakonite spehovat bud apple nebo google, ve velmi vzacnem pripade alespon ten microsoft.chapu, tohle je spise o preferencich v kybersvete. ale podle me nemuzete hazet vinu na omegu za to, ze nejaky free poskytovatel emailu nekde na svete ma problem s filtrama... tohle se proste v tom dnesnim svete stava a je to dan za to, ze mame jinak schranky celkem chranene pred spamem tkol: protoze jsme v cr, tak vime co se stalo tady v tom nasem rybnicku... ja sam nevim co pouzivaji trebas v brazilii nebo japonsku. Upraveno 26. července 2018 uživatelem Anela
JoyStick Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Seznam dělá totéž, nedělej si iluze. Hádat se nechci a nebudu, nemá to smysl a nebyl to ani v nejmenším záměr. Na Seznam mám poměrně úzký vazby a vím jak tam co chodí, co se řeší atd. Nedoručování pošty je dlouhodobej problém. Konkrétně tohle už se řeší víc jak 15 let. Od dob začátků se to hooodně zlepšilo, ale pořád to nefunguje na 100%. tkol: Hloupost to není, stačí aby odesílatel, v tomto případě Omega, měl check white a blacklistů, kde Seznam je / není u 1 překladače nebo registru navíc a mail Ti nedojde. (a tohle kontrolovat a buzerovat ty provozovatele checkpointů a registrů, je na odpovědnosti přijímací strany) Mě se to taky před těma x lety nelíbilo, ale protože se k tomu Seznam staví jak se staví, tak holt nezbývá než najít jinou, funkční službu. Jinak poku nechceš aby Ti někdo (kdokoli) četl schránku, tak existují placené služby (např ze Švýcarska ProtonMail), které to umí a zaručují.When the product is free, you are the product. To platí universálně a všude.
Dzos Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Odesláno 29. července 2018 A Tobe tedy dodatecne uznali narok na kukacky..? Vysla na Tebe rada..? Pokud ano, gratulace a pouceni pro priste.. Je potreba se nedat a trvat si na svym.. Ja byl asi moc mekkej Jinak jedine OB Old Bond street kolem jsou super dalsi obchody s hodinkama a hromada bazaru s vintage Rolexama, Omegama, PP, JLC a dalsi.. Nudit se zkratka nebudes.. Je to tak, v patek zase mail ode me, jak to teda jako je;-)?? A hned na to odpoved:Dear Lukas, Please find a new number for you: Limited Edition ?Ultraman? watch number... Our sincere apologies for the allocation error. We will let you know as soon as your watch is ready to be collected. Best regards, Arthur HeryOMEGA International Sales Department? OMEGA SAspeedytuesday@omega.ch Takze radost a presne jak rikas, nenechat se a prudit, pak se snazi, jinak je jim to u pr.... Dekuju za info ma londyn a nak to vymyslim;-) Já jsem byl ve stejné situaci jako tikzot. Takže jsem psal asertivní email s tím, že chci vysvětlení. Protože nebyla žádná reakce, tak jsem napsal druhý, už celkem nasraný email. Dodávám, že jsem argumentoval tím, že vím o členu fóra, který má stejný problém a kterému rezervaci nakonec potvrdili. Asi za dva dny jsem dostal odpověď, kdy mě jednoduše poslali do zadele s knížecí radou ať se napíšu na wishlist . "Dear Mr ..., Thank you for reaching out. From your screen shot I can see that you arrived almost at the end of the process. However I do not know why and how you have not received the confirmation email. In my records, using your last name or email I cannot find a reservation. Reasons for not receiving the confirmation are infinite. It could be link to your mail server or filter through a database? I am very sorry that this email has not reach you. Concerning your friend, this is a very different story. And we have his full information in our database. Did you join the waiting list? I wish I could have a more positive answer to share with you. ..." Dál už jsem si s nima nepsal, jel jsem na dovolenou a nechtěl jsem si ji kazit.To, že jsem neuspěl, mě už dávno netrápí.Mám ale z toho všeho takovou pachuť a pocit machinací. Omega tím u mě dost klesla. Tikzot byl nejspíš jeden z prvních, který se hlasitě a důrazně ozval. Jemu teda vyhověli. Kdo se ozval později, měl smůlu. Nejsem žádný expert, ale pokud nám oběma nepřišel potvrzovací email, tak nerozumím tomu, že jeho údaje v databázi mají a moje ne. Tomu nevěřím.Beru to, že jsem do registrace bohužel zadal špatný email, netušil jsem, že by zrovnat toto měl být kámen úrazu. Stalo se. Ale přístup Omegy se mi prostě nelíbí.
Exiztence Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Já chápu rozhorčení že to nevyšlo ale moc nechápu co čekáte že se stane? Že seberou někomu jinému kdo dostal poslední rezervaci jeho číslo se slovy sorry jeden čech se registroval před tebou ale je to země 3tího světa takže jim pořádně nefungujou mail servery? Nebo zvednou počet limitek aby se dostalo na všechny?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se