tikzot Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Jsou moc pěkny a už se na ně jako dost těším... zatím mě nikdo nic nepsal... a by zase nebyl problém... ouuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Ty živé fotky mě přesvědčily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Ty živé fotky mě přesvědčily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Snad to tu nebylo, ale ultramany je možno vidět ve filmu Marooned z roku 69. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 (upraveno) ST2 @ 1171 @ 1168 Upraveno 21. srpna 2018 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 jakože je máš už nebo? na tom tahu jsou každopadne neskutečný...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Já nad tahem zatím nepřemýšlel. Jsem Omega začátečník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 (upraveno) jakože je máš už nebo? na tom tahu jsou každopadne neskutečný...!Postnul jsem sem dvě fotky od člena ST# skupiny na Facebooku, který je po převzetí u AD vyzkoušel na dvou tazích. Na svoje zarezervované čekám, a rozhodnu se, jestli do nich půjdu anebo počkám na 50.leté výročí... Upraveno 21. srpna 2018 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Vypadaji dobře, jsem rád, že na mě taky vyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Postnul jsem sem dvě fotky od člena ST# skupiny na Facebooku, který je po převzetí u AD vyzkoušel na dvou tazích. Na svoje zarezervované čekám, a rozhodnu se, jestli do nich půjdu anebo počkám na 50.leté výročí...Ok, děkuju za vysvětlení;-) ten prvni tah je opravdu moc peknej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Mě už volali, v sobotu si jedu pro ně, jestli si je nechám nevím teďka se mi vrátily PreProfy takže jsem Speedově naplněn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Te cervene tam je dost, mozna hloupost, ale zvazil bych tam placnout standardni lunetu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Mě už volali, v sobotu si jedu pro ně, jestli si je nechám nevím teďka se mi vrátily PreProfy takže jsem Speedově naplněn. Tak to ses asi prvni... dobra prace, me zatim nic a to mam cislo docela myslim nizko;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Mě už volali, v sobotu si jedu pro ně, jestli si je nechám nevím teďka se mi vrátily PreProfy takže jsem Speedově naplněn. Kam si pro ně jedeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Kam si pro ně jedeš?Výlet do Londýna Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Výlet do Londýna Sent from my iPhone using TapatalkNerikals ze pojedes do svajcu nakonec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Nerikals ze pojedes do svajcu nakonec?Ne, swiss je tuším cenově podobný ale není v EU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Itálie a Polsko už mají také své zastupce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Zatím se v moonech moc nevyznám, ale nevíte někdo o nějakým tahu k ST2? Asi bych nějaký pořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Pouzdro je snad stejný jako u obyč speedů, takže libovolnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se