Přejít na obsah

SPEEDY TUESDAY #2

brownwld

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 506
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

:) tak na rozdíl od sashatora mě barvy spíš štvou, resp. při běžným nošení mě omezujou kvůli hadrům. Vyzkoušel jsem si to na TinTinech a stačilo to.

ST jedničky jsou pecka, ST#2 se docela povedly, ale že by nějaky výrazně vybočovaly z plejády Speedů, to ne. Trochu jsem čekal spíš něco na způsob Daytona style - tři oranžovo-červený kruhy na šikmých částech subcifrů, jako maj nový Marky ve zlatý a stříbrný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já osobně bych s klidem nechal tyhle barvičky milovníkům barviček, osobně mě to nechává chladným s tím ale, že samotné základní moony by se už taky mohly ale někam posunout. A nemyslím tím "změnu" balení hodinek jako to bylo posledně :/

Odkaz ke komentáři

Já osobně bych s klidem nechal tyhle barvičky milovníkům barviček, osobně mě to nechává chladným s tím ale, že samotné základní moony by se už taky mohly ale někam posunout. A nemyslím tím "změnu" balení hodinek jako to bylo posledně :/

ono to "posouvani" ikonickych modelu je hrozne osemetne. Musi se provadet maximalne obezretne, jinak skonci prinejmensim trapasem. U moonu, ktery stojej na historii, je to jeste tezsi. Safir, pruhled na strojek, absence tritia. Kam dal - keramicka luneta, novej strojek, lumi s vintage barvou, nova spona na tahu...
Odkaz ke komentáři

A nedá se jako evoluce Moonů brát větší keramická řada? Podle mě je právě super, že Omega jede jak moderní hi-tech linii keramickejch "moonů", tak udržuje starou klasickou řadu, byť s kosmetickymi úpravami zmíněnými Kidem.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

ono to "posouvani" ikonickych modelu je hrozne osemetne. Musi se provadet maximalne obezretne, jinak skonci prinejmensim trapasem. U moonu, ktery stojej na historii, je to jeste tezsi. Safir, pruhled na strojek, absence tritia. Kam dal - keramicka luneta, novej strojek, lumi s vintage barvou, nova spona na tahu...

Někdo tu nadhodil před časem že "se něco kutí" bez nějakýho náznaku zdroje infa nebo větší specifikace, ale asi tak nějak bych to viděl. V Omeze se moc soustředí na přebarvování a přitom nemusí jít o přímou změnu ale třeba souběžný model. Něco jako je safírovka. Osobně si dovedu předtavit vše cos popsal, ještě možná plastický logo, s tím, že nejvíc mě na nich trápil tah s jehou šílenou neregulovatelností v kombinací s absencí půldílku. Takže si dovedu představit mít základní a "prémiový" model. Modernizace klasiky.

Odkaz ke komentáři

Jako jsou drahé a jsou barevné takže to určitě není EDC, ale to pro mě Moony vzhledem k absenci pořádné WR nebyly pro mě nikdy. Jsem rád že jsou tak pro znalce důležité detaily jako AML, Skinny Crown, Step, DON. Já myslím že je to provedením podobná limitka jako Snoopy poslední který byl za mě hodně přeplácaný ale když koukám na použité tak si to asi nikdo nemyslí protože chodí za raketu.

Jo a původní Ultramany jsou stejně tak trochu podvod takže tak ;)

Odkaz ke komentáři

Původní "Ultraman" 1967

This rare Speedmaster with an orange seconds hand got its nickname because of its guest appearance on the Japanese series "Ultraman"; it offers everything we love about the reference 145.012, plus a bit more.

Kdyz ta limitka vysla, prosel jsem si rychle fotky, to monstrum v gumovym obleku jsem v te chvili nechapal.. A az s odstupem casu jsem zjistil, ze se tahle limitka poji s "pribehem" japonskeho serialu.. No nevim, Omegu mam rad, Speedy jsou perfektni hodinky, ale tohle mi uz prijde trosku na hlavu..

Souhlasim s nekterymi kolegy, ze Omega sama sebe mnozstvim limitek vykrada, respektive model Speedmaster.. Ten punc jedinecnosti, neceho vyjimecneho, ponekud bledne, kdyz tech limitek vyjde hned nekolik za rok.. Na druhou stranu obliba Speedu neopadava, spise naopak.. Ceny starych modelu a konecne i tech limitek stale rostou.. Asi kluci u Omegy moc dobre vedi, co cini, na muj vkus je ale uz "prelimitkovano".. 

Psal jsem to uz i v jinem vlakne, ale kez by se zamerili take na klasicke Speedy a nabidnuli zakaznikum sandwich hesalit/safir, tritium, jiny tah (treba zuzeni 20-16..?) atd.. Misto toho se ale vymysli dalsi a dalsi limitovana edice.. 

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři

Tak já klasické Moony nechtěl, no a když se nabídla tahle "kolotocarska limitka v kombinaci s mou oblíbenou oranžovou, tak jsem to zkusil. A byť tady ty hodinky nebudou oblíbený, nic to nemění na tom, že jsem rád, že jsem to zkusil a uspěl v rezervaci. To jestli je to vykrádání modelu je věc druhá, ale nikterak mě netrápí

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...