šíma Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Ahoj, kamarád právě objednel na e-bay tyhle Orisky a ušetřil přes 300 USD proti Clasyybrandu. Jak se Vám líbí? Já jsem mu je trochu pohaněl že je v tom zase ETA 2824, že jsou jen 40 mm (má tlapu jako medvěd) a že na nich není vidět kolik je hodin, ale nedal si říct. Jsem na ně docela zvědav, jaké budou v reálu...
Jakubisko Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 No tohle by i mohly byt prvni skeletony, ktere se mi libi! Vazne jsou docela pekne. Toho nepoznani, kolik je hodin bych se nebal - staci se nedivat kolmo na "cifernik" a pujde to precist lepe.
B.F.G. Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Taky bych řekl, že jsou docela dobře čitelné. Po nějaké době pěkné skeletony, které se tady objevily. Jen může vypadat divně, když si koukáš na ruku skrz hodinky.
Pavlos Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Tyhle skeletony se mi líbí, nepřekračují pro mě únosnou míru exhibicionismu/nudismu. Jedny z mála, které bych klidně nosil.
maxs Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 kubson napsal: klik pro fotku Aháá. No tak to sa pridávam k pozitívne hodnotiacim. Dokonca aj ten kaliber vyzerá prekvapivo dobre.
spiderer Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 kubson napsal: klik pro fotku Hmmm, vyborna fotka, libi se mi mozna vic nez hodinky, ale ani ty nejsou uplne marny, asi si taky neco cvaknu, dobry fotky me vzdycky inspiruji
jdeteza Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 Jsou moc hezke. Na kuze vypadaji jeste lepe. http://oris.ch/collections/collections_det...;id_product=272
cigi Odesláno 29. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2008 (upraveno) výborný, na skeletony výborný - když jste dobří, jako oris, zvládnete krásný hodinky klíďo píďo bez jakýkoli nablýskaný honosnosti. Jen ten tah, achjo... proto jsou na té fotce od kubsona MNOHEM hezčí - hnědý řemen bych doporučoval. Upraveno 29. dubna 2008 uživatelem cigi
Toams Odesláno 29. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2008 spiderer napsal: Hmmm, vyborna fotka, libi se mi mozna vic nez hodinky, ale ani ty nejsou uplne marny, asi si taky neco cvaknu, dobry fotky me vzdycky inspiruji ta fotka od kubsona je spicka, podla bokehu to vyzera na nejake 5-lamelove sklo ... asi tiez nasadim na kanona svoju staru 50/1.8 a hura skusat na samurajoch p.s. este by ma zaujimalo, kde kubson zohnal digi zadnu stenu za 30 taciek ... ale emerickych
Snow Odesláno 29. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2008 (upraveno) Fotka kubsona je převzatá, tady , to je celé kouzlo . Upraveno 29. dubna 2008 uživatelem thesis
Toams Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 thesis napsal: Fotka kubsona je převzatá, tady , to je celé kouzlo . Sorry za OT, ale ja som to fakt nemyslel vazne s tou PhaseOne stenou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se