Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, kamarád právě objednel na e-bay tyhle Orisky a ušetřil přes 300 USD proti Clasyybrandu. Jak se Vám líbí? Já jsem mu je trochu pohaněl že je v tom zase ETA 2824, že jsou jen 40 mm (má tlapu jako medvěd) a že na nich není vidět kolik je hodin, ale nedal si říct. Jsem na ně docela zvědav, jaké budou v reálu...

post-987-1207895028.jpg

Odesláno

No tohle by i mohly byt prvni skeletony, ktere se mi libi! Vazne jsou docela pekne. Toho nepoznani, kolik je hodin bych se nebal - staci se nedivat kolmo na "cifernik" a pujde to precist lepe.

Odesláno

Taky bych řekl, že jsou docela dobře čitelné. Po nějaké době pěkné skeletony, které se tady objevily. Jen může vypadat divně, když si koukáš na ruku skrz hodinky. :)

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

výborný, na skeletony výborný - když jste dobří, jako oris, zvládnete krásný hodinky klíďo píďo bez jakýkoli nablýskaný honosnosti. Jen ten tah, achjo... proto jsou na té fotce od kubsona MNOHEM hezčí - hnědý řemen bych doporučoval.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
  spiderer napsal:
Hmmm, vyborna fotka, libi se mi mozna vic nez hodinky, ale ani ty nejsou uplne marny, asi si taky neco cvaknu, dobry fotky me vzdycky inspiruji ;)

ta fotka od kubsona je spicka, podla bokehu to vyzera na nejake 5-lamelove sklo ... asi tiez nasadim na kanona svoju staru 50/1.8 a hura skusat na samurajoch :guitar:

p.s. este by ma zaujimalo, kde kubson zohnal digi zadnu stenu za 30 taciek ... ale emerickych :thumbsup_anim:

Odesláno
  thesis napsal:
Fotka kubsona je převzatá, tady , to je celé kouzlo .

Sorry za OT, ale ja som to fakt nemyslel vazne s tou PhaseOne stenou ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...