Návštěvník Ondra Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Kolegove, do vsech taju a zaludnosti Rolexu jsem jeste nepronikl, tak bych se rad zeptal, je toto dobra nabidka? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/122362-rolex-submariner-date-16610/?fromsearch=1 A jaka jsou rizika?Dekuji.
Andrew Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Od Streeta? Nebál bych se, ani kdyby nebyly obrázky nebo popis... tomu člověku věřím víc, než svým hodinkovým znalostem. V tomto případě kupuješ i prodávajícího ...
ADIkov Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Od Streeta kludne a bez obav ako pisal aj Andrew predomnou.
Návštěvník Ondra Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Nejde jen o to, ze jsou od Streeta, ale treba i mozny nasledny prodej nebo nejake budouci problemy se servisovanim, kdyz jsou bez papiru, nevim co vsechno... zkuste se oprostit od toho, ze je konkretne prodava Street...
Andrew Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Ale to je ten zásadní moment, protože Street by neprodal něco, co by nebylo v pořádku... pokud bych chtěl hodinky tzv. na lítačku (tuším, že s tímto termínem přišel právě Street), tak by mi absence dokladů a boxu asi nevadila, byla by vyjádřena sníženou cenou, protože kompletní balení je u RLX zkrátka dražší. Normálně bych se bál skládačky, neodborných servisů, leštění a dalších věcí, Streetovi bych v tomto maximálně důvěřoval, normálně bych se ho zeptal a on, vzhledem ke svým znalostem a co vše mu prošlo rukama, by mi po pravdě odpověděl a případně doporučil co a jak. To je jak s ojetým autem... ten prodejce je pro mne skutečně zárukou spokojenosti a upřímnosti... pokud chceš hodinky nosit, klidně bych vzal tyto, protože trh je připravený v případě prodeje i na hodinky bez ničeho.
ADIkov Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Jasne, chapem ta. Skus sa od neho opytat (ked si to este neurobil) ako je to so servisom, ci bol a kedy. To ze nemaju prislusenstvo ziadne to musis vediet ty ci ti to vadi alebo nie. Nijak neovplyvnuju samotne hodinky a k tomu este nie su ani rozlestene ak dobre vidim. Kazdopadne ked mas strach z pripadneho servisu (co chapem) tak dohodnete sa a skocte k hodinarovy nech sa na ne pozrie a budes mat klud. Cena si myslim je ok.
ava Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Za mě Street úplně super. Zařídil i servis. Takže se nemusíš bát.
semi001 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 To je dobrý, Ondra se ptá na hodinky a dostane hodnocení Streeta Ondro, ptal bych se přímo Davida, hodně záleží na tom, zda prodává své hodinky, nebo nějaké z výměna atd atd .. Jeho slovu můžeš věřit..
Návštěvník Ondra Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Diky vsem za reakce. Cekal jsem jich trochu vic, ale nevadi.
sibirnaya Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Podavam report z cest. Hong Kong AD nemaj ani suby, ani gmt, ani exp, ani milg, max DJ41 a Yachty44 v oceli, Bangkok jen DJ41, Dubai jakbysmet. Ve zlate a platine maj kdeco, Dubai je vyjimka, tam nemaj ani Yachty40 v RG.
Tom4 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 si to vlákno šerife rovnou přejmenuj na "kde nekoupíte"
lordsoft Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Dva tyzdne dozadu som u Schullina vo Viedni kupil Exp1.. mali skladom, mi nehovorte, ze zase nahoda obdobne ako predtym Octavian..
ragu Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Já teda Exp1 nedávno (tak dva měsíce zpět) zkoušel normálně u Bechyněho a měli je na prodej. Je fakt že minulej tejden v Pařížský už je neměli.
Octavian Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 V 8. 4. 2019 v 15:00, lordsoft napsal: Dva tyzdne dozadu som u Schullina vo Viedni kupil Exp1.. mali skladom, mi nehovorte, ze zase nahoda obdobne ako predtym Octavian..U schullina maju kdeco ja som tam pred mesiacom cca bral DJ41 tie mali skladom ... Exp som nepozeral ale mali tam aj yachty v dark rhodium
tedwine Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2019 Dnes nakup DJ pre kamaratku. Vieden Wagner katastrofa, vitriny obsadene na 1/3, doobjednavka 4-5 mesiacov podla azijskej sales representative. Ziadna daytona na butiku (ani zlato ano bicolor). O ocely zbytocne rozpravat. Druhy pokus Shullin, DJ lepsie, nasla sa vhodna ref., nakup so slovensky hovoriacou slecnou velmi prijemny. Kamaratkin partner si zaroven objednal DJ 41 s modrym dial, info o dodani 5-6 tyzdnov(asi maju ineho dodavatela ako Wagner). Daytona takisto 0ks,ziadna referencia. V tohto tyzdnovej zasielke na ceste sa nenachadza ani 1 ks. Vyhliadky do buducna zle.. wtf? Professional steel nic. Aspon som vyskusal yellow gold sub, fajn, ale na green face daytona (ktore mala na ruke predajkina u Wagnera sa nechyta). Celkovo ochota u Shullina podstatne lepsie.
Irma Bunt Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2019 V 8. 4. 2019 v 15:28, ragu napsal: Já teda Exp1 nedávno (tak dva měsíce zpět) zkoušel normálně u Bechyněho a měli je na prodej. Je fakt že minulej tejden v Pařížský už je neměli. Myslím, že koncem minulého týdne v Carollinu opět jedny dostali.
barackpalenka Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2019 Možno ma ukrižujete, ale nerozumiem tomu, že prečo sa nedá nič "normálne" kúpiť. Roky rokúce čakať...V USA už aj čakacie listy zrušili.
sibirnaya Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2019 Lebo niesu. Tovaren pomalo vyraba, aby bol stale dopyt.
AdaMoss Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2019 Ono těch důvodů bude asi vícero. Jednak, jak zmiňuje šerif - kontrolou produkce si zajišťují odbyt. Rolex vyrobí ročně cca 800k hodinek (dalších asi 200k nasází Tudor). Udržet si i při takové produkci punc jakési exkluzivity není jednoduché. Přestože má Rolex na ruce dneska doslova kde kdo, má to takovou tu auru jedinečnosti a prostě se na ně čeká. Další věc je ta, že produkci nezvýšíš jednoduše lusknutím prstů. Někde jsem četl, že než Rolex zaučí nového hodináře, trvá to 3,5 roku. Je to určitý risk - nikdo ti nezaručí, že stejná poptávka bude i za x let. Takže ty najmeš x lidí, abys navýšil produkci (neřeším teď, kde ty lidi vezmeš), někdo je musí školit a dozorovat a za 3,5 roku jsou schopný samostatně pracovat. Možná, že v té době už budeš zase vyrábět méně (spekulace nechme stranou) a co pak s těma lidma (odstupné atd.)? Plus řešíš nějakou přirozenou cirkulaci stávajících zaměstnanců - sem tam někdo odejde třeba do důchodu :-). Razantním navýšením výroby by taky vzrostly nároky na přidružené služby - servis atd. Na to prodejci taky nezareagují okamžitě. Jednodušší je produkci držet +- stejnou a prostě zdražit - dokud to lidi kupujou, tak to nemám problém :-). Já se třeba docela divím, že Rolex nezdraží mnohem razantnějším způsobem. Současný stav je asi jejich Strategie, která zdá se zatím vychází. Důvodů pro ni může být celá řada. Takto si to vysvětluji já. Nedávné zrušení pořadníků je myslím jen taková formalita...stejně do nich viděl vždy akorát šéf daného butiku...čili si tam mohl psát pořadí, jaký chtěl a vůbec to nemuselo záležet na pořadí v čase :-).
sibirnaya Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2019 Jako myslis, ze vic vyrabet nestihaj? Tomu teda moc neverim..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se