siwi Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 Podle mé osobní zkušenosti ti jejich velikost po pár hodinách přijde úplně v poho
01axel01 Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 Zdravím, tak hodinky dnes dorazily. První dojem je hodně pozitivní. Velikost je asi v pohodě, musím si na to zvyknout. Do teď jsem nosil hodinky velké 45 mm. Ten tah je opravdu takovej levně působící a chrastící. Ale stejně půjdou v brzké době na kůži. Paráda, myslím že pěkně sedí. Gratulace
olgojc Odesláno 31. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2018 Děkuju :-) Připadám si jako malý dítě, pořád na ně koukám
sodekcz Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Maličkost potěší, obzvlášť když je to za málo peněz hodně muziky.
frista Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Gratulace, těším se na fotky s černou kůží. Sám jsem zvědavej, jak to "vyřeší" tu červenou vteřinovku ;-)
olgojc Odesláno 2. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 frista: děkuju, jakmile bude kůže, tak sem dám fotku. Nevím, jestli to zadávám do WatchCheck správně, ale píše mi to od 31.7. do dneška -2,7 s/d.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se