martar Odesláno 12. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Nedávno jsem díky Andymu zkoušel černou verzi ale pořad mě to táhne spíš k Nauticalům. A od včerejška nemůžu dostat z hlavy nové Nautical Lagoon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 ze? presne rovnako som na tom...25 ks limitka + winder za euro perfektne su Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 I kdyby je člověk koupil... v šatníku mám přes 30 modrých košil, je to moje oblíbená barva. A s tyrkysem se to děsně tluče. Vyzkoušeno na Doxa Sub Aware Project. A to byly spíš do modra, zatímco tyhle Nauticaly jdou navíc do zelena... Ale jsou fakt parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 nevadi, kup ich, a ja ich od teba so zlavou vykupim:) alebo co teda full black? tu sa ale obavam citatelnosti, z fotiek mi nepridu ako etalon jasneho odcitania casu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Pro mě nic. Každopádně se těšim na další limitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Zdravím všechny vulkanology.. Přihodím vánoční přírůstek.. Jen rychlý fotky z auta. Famozní retro, příjemný překvapení, hodně se na ně už těším, ruku mám 18cm, velikost 38mm je boží Jenom nechápu ten řemínek, ten je vyloženě na škodu, k hodinkám se nehodí a navíc působí jak lacinej čínskej šunt.. Určitě je pak přehodím na vintage horween, tropic, nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Parada, dalsi do klubu, tak vitej! Ten remen je fakt fail. Navic jak jsou hodinky relativne mensi, tak ale remen je dost dlouhy. Ja se svou 17cm rukou, kdyz ho zapnu na posledni dirku, tak mi stejne lita. Nove je delaji i s tropicem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 moc pekne to mate, borci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Paradicka! Zvazil bych i Barton Elite, nedam na nej dopustit. Vypada vyborne a vydrzi mnohem dyl nez guma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Nádherné hodinky, takové vyvážené a přitom nejsou nudné. O Nauticalech v tyrkysu už vůbec nepochybuji. Velká gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Kluci, díky moc Popravdě mi chybí Orisky 65, se kterými jsem se rozloučil především kvůli velikosti 42mm.. Nejde to dohromady. I těch 40mm je pořád relativně dost na klasický vintage divery.. Vulcainu se podařilo ducha 60. let zachovat snad nejlépe.. Navíc ta lumi vypadá funkčně, při rychlé kontrole velmi solidně svítí, indexy tištěný v silné vrstvě.. Keramická luneta vzledově vypadá jako plech.. Zkrátka spokojenost @martar más na mysli nějaký konkrétní řemínek, gumu nebo obecně značku? Klidně pošli odkaz.. Rád se nechám inspirovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 @martar ten Barton Elite je skvelej, ale designove mi spis sedi na moderni hodinky. K Vulcainum mi moc nejde.Jinak je to ale tzv. strap monster. Sedi jim snad vsechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 před 46 minutami, Axel napsal: Kluci, díky moc Popravdě mi chybí Orisky 65, se kterými jsem se rozloučil především kvůli velikosti 42mm.. Nejde to dohromady. I těch 40mm je pořád relativně dost na klasický vintage divery.. Vulcainu se podařilo ducha 60. let zachovat snad nejlépe.. Navíc ta lumi vypadá funkčně, při rychlé kontrole velmi solidně svítí, indexy tištěný v silné vrstvě.. Keramická luneta vzledově vypadá jako plech.. Zkrátka spokojenost @martar más na mysli nějaký konkrétní řemínek, gumu nebo obecně značku? Klidně pošli odkaz.. Rád se nechám inspirovat Jsou dobrý, gratulace, a kyž jsi zmínil tu lunetu, chtěl jsem se zeptat jak chodí? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 (upraveno) Před hodinou, warann napsal: Jsou dobrý, gratulace, a kyž jsi zmínil tu lunetu, chtěl jsem se zeptat jak chodí? Dík. Díky, k lunetě nemám výhrad - jemný, hladký chod, v celém rozsahu neměnný, znak na lunetě přesně lícuje s číselníkem, směrem dopředu lehká vůle, než luneta překoná odpor a posune se o další kliknutí vpřed.. Opět si dovolím srovnání s Oriskama, kde luneta je (možná byla, třeba to zlepšili) slabší - pohyb byl tužší a s větší vůli. Tady je to otáčení rozhodně příjemnější @AndyAaron pěkné to máš... Nosíš je i na kůži? Obecně retro hodinky snesou hodně, dá se na nich "vyřádit".. Upraveno 28. listopadu 2023 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Za me musim rict, ze chod lunety je jeden z nejlepsich, co jsem zatim kdy mel. A cvaka krasne znonive. @Axel vede u me tropic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altrigo Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 (upraveno) Jmenuje se to Barton Elite Silicon Upraveno 28. listopadu 2023 uživatelem Altrigo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 Jj Barton elite silicon, mekky, poddajny, prijemny, pruzny, nepraskajici a v cerne verzi aspon podle me ladici s vintage hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 dneska Cvrčci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 (upraveno) Tak jsem dnes zkoušel několik variant - tropic černý, žlutý, modrý, vintage tmavě hnědý, nato, modrou bavlnu, černou corduru atd... Nejlepší je imho světlejší kůže ("zlatohnědá") 20-16mm.. Opticky je lehce zvětšuje, naopak kůže 20-18mm zmenšuje.. Sorry za tu lumi, je to dost máznutý.. horší podmínky k focení Upraveno 25. prosince 2023 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 To se mi líbí, perfektni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se