Exiztence Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Tak u GMT má skákat hodinovka a ne GMT, je to logické když cestuješ tak nastavuješ lokální čas a GMT ti ukazuje kolik je doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Když je mám dnes přesně dva měsíce, tak dám alespoň jednu fotku (z nedávné dovolené v rakouských Alpách). Mám z nich čím dál tím větší radost, a to jsem měl z jejich pořízení hodně velké obavy. Nikdy předtím jsem totiž žádné hodinky se světlým cifrem (bílá, stříbrná) neměl, resp. to nikdy nebylo ono a po pár dnech musely jít dál. Bílá barva má velkou výhodu, že díky ní nejsou téměř vidět nečistoty na sklíčku, je to opravdu znatelný rozdíl oproti černé, natožpak oproti hodinkám s vnějším AR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal3087 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 pekneee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Za chvíli je budu mít tři měsíce, stále mám v živé paměti, jak jsem měl za to, že budou méně vhodné k mému pracovnímu oděvu než předchozí černé suby. V podstatě každý den chodím v saku a myslel jsem, že pro tento účel je černá barva ciferníčku vhodnější, expy jsou navíc 2mm větší a mají poněkud přerostlé ručky, což je též mělo činit z tohoto pohledu méně elegantními. Zajímavé je, že mé okolí vnímá oproti subům tyto moje nové expy naopak jako více společenské. Bílou barvu dávají na roveň s černou a cartoonish ruček si nikdo nepovšimnul. Rozdíl ve vnímání způsobuje hlavně luneta, jejíž černá vložka a vroubkovaný okraj posouvala černé suby z pohledu okolí více do sportovna. V porovnání s tím, kartáčovaný kov s hladkou hranou zase přibližuje design expů společenštějším kouskům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Ty bile jsou super, snad ti to nezkazim, mam jen cerne a ty tve furt okukuju. Mam je asi 2 mesice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Černé jsou taky parádní, ale pokud mám být upřímný, za své polárky bych je neměnil. Ta barva z nich dělá úplně jiné hodinky, jako by snad nešlo o stejný model. Vzhledem k tvé pověsti musím pochválit fotografii :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Proto jsem take stale v hledacim modu :-), ty polarky sezenu.A za pochvalu dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 27. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Ano jsou Top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Moc se mi líbí font datumovky, hlavně desítka - ta nula skvěle ladí ke kruhovým indexům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Jediný model od RLX kde mi sadne biely ciferník. Dobrá voľba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Tak už mám své polárky pět měsíců. Koupil jsem je tehdy zcela nové přes Chrono24 u prodejce z Antverp. Hledal jsem nejlevnější možný nový kousek v rámci Evropy a příliš se mi nechtělo posílat prachy do Itálie. Dle statusu prodejce měly být skladem a zobrazené fotografie měly znázorňovat přímo nabízený kus. Učinil jsem tedy objednávku a po pár hodinách mne prodejce kontaktoval s tím, že doba dodání činí 1 až 2 týdny a s odkazem na své webové stránky mi sdělil, že pošta do ČR je o padesát euro dražší než do většiny západoevropských států. Takto pozměněnou nabídku jsem akceptoval a odeslal moji nejvyšší kdy učiněnou SEPA platbu. Poté se cca dvanáct dnů nic nedělo, tak jsem poslal urgenci, na kterou bylo reagováno, že hned všechno bude. A skutečně ještě týž den mi přišlo číslo zásilky od dopravce a druhý den SMSka, že dnes dojde k doručení. Po převzetí zásilky a vybalení hodinek jsem zjistil, že karta hodinek je oražena dva dny zpátky u AD ve Florencii na nějakého Mr. Philipa. Takže prodejce hodinky proti svému tvrzení neměl skladem, fotografie nebyly daného kousku a poštovné bylo jiné, ale toto všechno jsem věděl ještě před potvrzením objednávky a přesto ji odeslal. Ve výsledku jsem spokojený, dostal jsem to co jsem chtěl - nové polárky. Navíc hodně řeším přesnost a tento kousek ji zatím drží excelentně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Máš člověče nervy ze železa;-) ale vyplatilo se, krásný jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Máš člověče nervy ze železa;-) ale vyplatilo se, krásný jsou! Díky moc, teď zrovna jsem se díval na stránky toho prodejce a už za ně chce o celých 700 euro víc než chtěl před těmi pěti měsíci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 To verim, po bilejch je ted vetsi hlad, jsou to veci ktery nepochopim, hodinky jsou krasny, ta bila a oranzova v kombinaci s tou neskutecnou lumi je pecka, ale preci jen je ta cerna varianta je vic univerzalni a stejne chtej lidi vic bilou a to jeste tak dva roky zpet se tyhle bily expy prodavali hodne pod cenou a bylo problem se jich zbavit;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Podle meho nejlepsi soucasne Rolex :-) Ty cerne jsou pro me o fous lepsi a univerzalnejsi a urcite si je potreti zase koupim, ale tyhle jsou zase vic sexy a vyrazne, takze to bude tezke rozhodovani. Kazdopadne gratulace a jsi srdcar, ze jsi sel do takoveho kseftu. Vyplatilo se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Cernou variantu jsem mel, kupoval jsem ji tady od tikzota, prodal jsem ji, protoze jsem prahnul po Subech, no a dneska me chybi, mely toho hodne co nabidnout, urcite si cerne, nebo bile znovu poridim, myslim, ze je to dobre kombo se Suby...at Ti delaji stale radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Presne hosi, mam to stejne takze pocitam ze se tady casem objevi dalsi svata expí trojice;-) ja uz bily mel pred nedavnem, ale mely tuknuty sklo, tak sem je nakonec nevzal, ale jsou jak magnet, bilej cifr a lumi prekona maloco od korunky, teda hned po hulkach, ten zelenej cifr je pro me zatim nejvic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Se mi bílé líbí jednoznačně víc. U černých expů se mně v reálu moc nezamlouvá kombinace matného cifru s lesklou černou na koncích ruček. Navíc polárky mají oproti černému modelu na ručkách víc plochy pro lumi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 14. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Non plus ultra expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se