KPX Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Kluci já je měl, a šest let mě to bavilo:-), ze zadu je ten stroj hezčí než ze předu:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 (upraveno) ok, takze prozatimni poradi zajemcu:1. sibir2. tikal budu vas pak postupne kontaktovat :-D Upraveno 8. března 2019 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Beeman:krásný..Já momentalne PONTVS Gondar,bronzové pouzdro z jednoho kusu tzv námořní bronzi.Začiná to míč pěkně patinované.Ciferník na zakázku od dánského nožíře.Spona je Maddog,bronz.Je to celkem kus hodinek.Me zápěstí cca 22,5cm momentalne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Omlouvám se za psaní,chůze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Cecil, ty jsi ďábel. V kombinaci potápky+bizár tady nemáš konkurenci ;o) Skvělé jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Cecile to je poradny kladivo na carodejnice ;-) vydarena kombi s tou modrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Pekny, to pouzdro je moc hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 jo to pouzdro je úžasný,trošku klame má dlouhé nožky a přesto že udavaný rozměr je 44mm jsou to velký hodinky,srovnatelný spíše tak s 45-46mm.Hodně mi připomínají styl od Carlsona,konkretně model 3000m ale naštěstí jsou PONTVS tak nějak svý.No a ten ciferník jim oproti originálu, myslím taky přidal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Na živo vypadají lépe, měl jsem to potěšení,ale Sibiř má pravdu, dávám jim měsíc, maximálně dva takze v rychlosti stridani hodinek beeman prebira stafetu od wizarda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 to nehrozi, tyto asi jako jedny z mala zustanou ;-) kolikrat jsem to uz z vlastich ust slysel? z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 cecil, ten ciferník tomu dal úplně jiný rozměr.Já stále tyhle, to bude asi tím,že neprodávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Svatoslav:pěkný,zelený cifr v kombinaci s tím vypouklým sklíčkem,paráda.Bronz nebo mosaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Díky, mosaz. Já tohle zda mosaz, nebo bronz moc neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta gmt Odesláno 11. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 (upraveno) Já taky, ale mě se líbí kov do žluta. Některý bronz je do červena - speciálně některé čínské pouzdra. Mosaz je žlutý vždycky. Upraveno 11. března 2019 uživatelem Franta gmt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Ještě mám tyto mosazné, ale ty jsem si tak trochu přetvořil. Sundal jsem chrom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Tyhle mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 bronz plus titan z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Drobný experiment s patinou...ta námořní bronz jde krásné do modrá a po odstranění modré oxidace do tmavého odstínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clious Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 (upraveno) Čím si tu patinu popohnal? Ta modra oxidace jde v pohodě setřít, aby vynikl ten tmavý odstín nebo se drží zuby nehty:) Upraveno 1. dubna 2019 uživatelem clious Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se