pindero Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 No nevím nevín s těma Fordama jestli jsou tak spolehlivé. Šel bych do nějakého němce, to je kvalita.
filo-boxer Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 No nevím nevín s těma Fordama jestli jsou tak spolehlivé. Šel bych do nějakého němce, to je kvalita. A kde myslis, ze jsou Fordy montovane? V Koline nad Rynem... Drive to se spolehlivosti u Fordu nebylo nejak slavne, ale casy se meni. Podivej se na statistiky ADAC nebo TÜV. Treba Fabia a Octavia jsou statisticky mene poruchovejsi nez VW Polo nebo Golf. Co se Fordu tyka mluvim z vlastni zkusenosti. 4 roky (auto je stare 6 let) naprosto bezproblemoveho provozu po cele Evrope. (klepu na zuby)
kubson Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 focusy jsou na tom se spolehlivostí prý velmi dobře.. ale první generaci bych nebral, má nějaký divný interiér
budo Odesláno 17. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 (upraveno) Je rozhodnuto, objednali jsme Peugeot 306 s 1.4 motorem, třídvéřko Levnej pohodlnej dělník za málo peněz, nerezne. Na nějakej ten ťukaneček možná dojde, tak si z toho aspoň nebudu dělat tak moc hlavu ;-) Bývalý spolužák už nám ho hledá. Upraveno 17. dubna 2008 uživatelem budo
filo-boxer Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 .... ale první generaci bych nebral, má nějaký divný interiér
Návštěvník Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Hodně štěstí... Pažouta jsme měli dřív, taky 306 a sloužil bez problémů do 12 let věku a 130 tkm. pak šel z baráku nemilosrdně. Jenže se říká, co peugeot, to originál. Snad budeš mít kliku. Pokud bys chtěl ještě vidět tu astru, co jsem Ti doporučoval, tak je to tahle Můžu Ti dát i spolehlivého prodejce, od kterého auto pro ženu pořizuju, ale jen v SZ, nebudu tady dělat reklamu
Návštěvník RaGe Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 (upraveno) Už máš asi vybráno, no tady je ještě jeden kandidát mini auto Upraveno 17. dubna 2008 uživatelem RaGe
budo Odesláno 18. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Hodně štěstí... Pažouta jsme měli dřív, taky 306 a sloužil bez problémů do 12 let věku a 130 tkm. pak šel z baráku nemilosrdně. Jenže se říká, co peugeot, to originál. Snad budeš mít kliku. Pokud bys chtěl ještě vidět tu astru, co jsem Ti doporučoval, tak je to tahle Můžu Ti dát i spolehlivého prodejce, od kterého auto pro ženu pořizuju, ale jen v SZ, nebudu tady dělat reklamu Je to hezké auto a super, že je v kombiku. Ale je pravda, že pozink je velika výhoda a to se holt počítá. Nechci za rok nebo dva řešit nějaké výměny prahů, blatníků, podběhů a podobně.... Ale jinak díky
ondra_v Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 (upraveno) Myslím si, že z nových auto nejlpéche vychází poměr cena výkon Lada. Lada 111, velký kufr, pozinkované, cena 234 370Kč. Asi by se ženě více líbila Lada Kalina sedan za 212 900Kč. Upraveno 18. dubna 2008 uživatelem ondra_v
B.F.G. Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Tím dofám nechceš říci, že není Astra G a spol. pozinkovaná (ona totiž pozinkovaná je, záruka na prorezavění 12 let). Jinak Peugeot 306 je o generaci starší typ auta než Focus I, Astra G, Golf IIII a pod. Takže podle mě krok zpět. Jestli ti kamarád vykladá o Peugeotu epické příběhy, tak pardon. Ta Astra Romane asi nebude to nejlepší pro ženu, OPC má drahý servis Focus I má docela nehezký interiér, a hlavně celý z tvrdého plastu.
filo-boxer Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Ja mel francouze (myslim auto) pred focusem a uz bych do toho nesel. Byl to sice jenom stary citron , ale porad bylo neco. Pro moji zenu to byla nocni mura, kdyz mela jet nekam dal sama... Takze preju hodne stesti budo!
Blekota Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 http://www.youtube.com/watch?v=DtTrqw6p-6k toto je to spravne pre babu
filo-boxer Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 http://www.youtube.com/watch?v=DtTrqw6p-6k toto je to spravne pre babu to bych bral i ja!!
docent_tecka Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 nemohu jinak nez doporucit skodovku
budo Odesláno 18. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Tím dofám nechceš říci, že není Astra G a spol. pozinkovaná (ona totiž pozinkovaná je, záruka na prorezavění 12 let). Jinak Peugeot 306 je o generaci starší typ auta než Focus I, Astra G, Golf IIII a pod. Takže podle mě krok zpět. Jestli ti kamarád vykladá o Peugeotu epické příběhy, tak pardon. Ta Astra Romane asi nebude to nejlepší pro ženu, OPC má drahý servis Focus I má docela nehezký interiér, a hlavně celý z tvrdého plastu. No já se o auta nezajímám, takže se s tím pozinkem hádat nebudu. Když to říkáš, tak to tak bude. Ale nakonec došlo na to, že na "zaježdění" bude lepší koupit auto za pade, který je přitom dostačující a je to spolehlivý dělník. Co se ušetří při koupi tohohle nám pak zbyde na větší rodinné. Každopádně díky za rady.
budo Odesláno 18. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Myslím si, že z nových auto nejlpéche vychází poměr cena výkon Lada. Lada 111, velký kufr, pozinkované, cena 234 370Kč. Asi by se ženě více líbila Lada Kalina sedan za 212 900Kč. ondro, když už nové auto, tak bych se raděj držel osvědčených modelů a značek. Upřímně, nemám zrovna v tomhle chuť experimentovat.
PepaSFI Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 tak mě napadá Ford Fusion. Není to žádná módní extravagance ale má dobrou pověst ve spolehlivosti. Dobře se do něj nasedá a kufr je téměř jako u kombíku. Spousta různých odkládacích prostor a zajímavá vychytávka je lavorovitý stoleček vzniklý sklopením opěradla spolujezdce. Taky to má normální rozměry a klasický tvar takže to není záludné při parkování. To bývá u některých aut dost problém, obzvlášť pro ženu. Kdyby nešlo o ty hafuše v kufru tak by připadala v úvahu celá řada italů. Ženám většinou vyhovují, jsou to pohledná auta, snadno ovladatelná a dobře snášejí necitlivé zacházení. Ale s velkým kufrem snad jedině Marea Weekend a to už je starší model nebo Stilo.
B.F.G. Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2008 No já se o auta nezajímám, takže se s tím pozinkem hádat nebudu. Když to říkáš, tak to tak bude. Ale nakonec došlo na to, že na "zaježdění" bude lepší koupit auto za pade, který je přitom dostačující a je to spolehlivý dělník. Co se ušetří při koupi tohohle nám pak zbyde na větší rodinné. Každopádně díky za rady. A já doufal, že napíšeš: A co zbyde můžu utratit za hodinky.
budo Odesláno 19. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2008 (upraveno) No .... nějak jsem se zakoukal do Suzuki SX4 .... to bych viděl pro sebe, je parádní Budu muset začít škudlit.... Upraveno 19. dubna 2008 uživatelem budo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se