Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 555
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Všeobecně se ví, že ad a) nesnáším buzna tah na bondovkách, ad B) k smrti nerad meshe ovšem zhovadilost, kterou jsem obejevil na netu sem dát musím...

Dovedu si ji představit jedině na Frantikovi, kterému by šel k pleti a vousu! :lol2:

post-3584-0-91002600-1412782522_thumb.jpg

Odesláno

draha polovicka mi vyhrozuje, ze az umre nase civava, tak mi z ni necha usit remen na 312ky :)

Tvl, aby to vubec stacilo a bylo dost matrose na prorez pro zrna, jeste ze to bude jen 24mm ;) jeste muzes prikoupit morce na druhou pulku... :lol2:

Odesláno (upraveno)

draha polovicka mi vyhrozuje, ze az umre nase civava, tak mi z ni necha usit remen na 312ky :)

dobrý nápad, škoda, že na mě už asi řemen nevyjde  :) ...

Upraveno uživatelem NERO.8
Odesláno

Tvl, aby to vubec stacilo a bylo dost matrose na prorez pro zrna, jeste ze to bude jen 24mm ;) jeste muzes prikoupit morce na druhou pulku... :lol2:

honily se nám v hlavě stejné myšlenky ve stejný čas (  výpomoc morčetem mě ale nenapadla )  :) ... 

Odesláno

honily se nám v hlavě stejné myšlenky ve stejný čas (  výpomoc morčetem mě ale nenapadla )  :) ... 

Bo ti s PAM jsou nejak tematicky propojeni, takova telePAMtie! ;)

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

K 512 jsem včera v noci objednal toto. Teď jen doufám, že to do vánoc dorazí, je to až z Chile.

Taky doufám, že budou slušet a že zvládnu ten pro panerai nestandartní způsob uchycení aniž bych poškrábal nožky. :-)

post-2301-0-50362000-1418121989_thumb.jpg

post-2301-0-34806900-1418121999_thumb.jpg

Odesláno

K 512 jsem včera v noci objednal toto. Teď jen doufám, že to do vánoc dorazí, je to až z Chile.

Taky doufám, že budou slušet a že zvládnu ten pro panerai nestandartní způsob uchycení aniž bych poškrábal nožky. :-)

Koukal jsem na jeho stránky a má tam toho dost na výběr a za rozumné peníze.

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...