safi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 (upraveno) to by nebylo ono - takhle se s tím dá otevírat pivo pak by to chtělo teda nějaký model s GMT funkcí a otočnou lunetou, aby se daly počítat piva..... Upraveno 15. května 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 pak by to chtělo teda nějaký mdoel s GMT funkcí a otočnou lunetou, aby se daly počítat piva..... jo to by chtělo, ale už se týden válí v celním skladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 jo to by chtělo, ale už se týden válí v celním skladu ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 jo to by chtělo, ale už se týden válí v celním skladu To Safi: Tak to jooo, to asi budou v sekci prodej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 (upraveno) jo to by chtělo, ale už se týden válí v celním skladu Ale, tady se snad něco naznačuje... Tak ven s tím Upraveno 15. května 2008 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 (upraveno) že by YPO dostal rozum? Upraveno 15. května 2008 uživatelem kulix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 A nejsou to náhodou ty Aplhy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 A nejsou to náhodou ty Aplhy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 YPO, rozlouskni to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 YPO, rozlouskni to.. nic louskat nebudu:) - mám hodinkovou dovolenou = jsem na letním bytě a hodinky jsem kromě včerejšího focení neměl 14 dní na ruce X v čase se orientuji podle stínu první jabloně vpravo,krákajícího kohouta ze sousedství a plného močového měchýře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Správná volba na relax.. Doufám, že máš vypnutý čas i v kompu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2008 Chtěl bych poprosit o radu... Sháním 26mm řemínek - ne ovšem na Panerai ani žádnou napodobeninu - potřeboval bych něco na léto, voděodolného - buď přírodní kaučuk nebo nějakou voděodolní kůži - třeba něco jako Di-Modell Jumbo - ovšem kdyby to bylo v malinko zkráceném provedení - ideálně tak 75 + 105mm. Netušíte kde by se to dalo sehnat? eBay zklamal... Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2008 Chtěl bych poprosit o radu... Sháním 26mm řemínek - ne ovšem na Panerai ani žádnou napodobeninu - potřeboval bych něco na léto, voděodolného - buď přírodní kaučuk nebo nějakou voděodolní kůži - třeba něco jako Di-Modell Jumbo - ovšem kdyby to bylo v malinko zkráceném provedení - ideálně tak 75 + 105mm. Netušíte kde by se to dalo sehnat? eBay zklamal... Díky! Můj několikrát prověřený obchod je www.panatime.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2008 Mohl bys některý konkrétní kousek doporučit? Líbí se mi, že tam mají i relativně rozumnou velikost... Zvažuji "Carbon fiber" nebo "rubberized nylon" nebo "nylon kvlr style"?? Co je olied leather? Je to též něco "water resistant" - hnědá by se mi totiž hodila víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2008 Další prověřený zdroj - simon. Dnešní úlovek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2008 Zajímavý kousek ten první.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 13. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2008 Další prověřený zdroj - simon. Dnešní úlovek: Jsou 24/22, že tam máš OEM sponu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2008 Jsou 24/22, že tam máš OEM sponu? Mám tam origoš, takže 24/22. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 13. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2008 Mám tam origoš, takže 24/22. Mám už jeden od heroic a teď jsem u Landy druhý 24/24, ale ty spony jsou už hodně kraví! Snad si zvyknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2008 Mám už jeden od heroic a teď jsem u Landy druhý 24/24, ale ty spony jsou už hodně kraví! Snad si zvyknu. Taky mám 2 spony 24 od panatime.com k řemenům 24/24. jsou fakt vobrovský a i 24/24 mi přijde takové nevyvážené oproti 24/22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se