crouch14 Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 před 32 minutami, Chilliluk napsal: To nevím, no, čím to bude. Snad to půjde nějak vyřešit. Nasadil jsem tah z nových Computronů a podle mě jim sedne jak pro ně dělaný.. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 V 2. 4. 2023 v 11:23, Chilliluk napsal: To nevím, no, čím to bude. Snad to půjde nějak vyřešit. Nasadil jsem tah z nových Computronů a podle mě jim sedne jak pro ně dělaný.. Ty jo, pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Tak jsem, také hrdým majitelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Dneska si žena všimla hodinek a říká: " Co to máš za cikánský hodinky ". Každý si jich všimne, je to svatá pravda:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Jsou super. Zaprvé mě moc baví, nejvíc asi při řízení auta, a zadruhé opravdu neuvěřítelně přitahují pozornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 před 1 hodinou, crouch14 napsal: Dneska si žena všimla hodinek a říká: " Co to máš za cikánský hodinky ". Každý si jich všimne, je to svatá pravda:-) Dyk more a to je echt gold hodinka tohleto? To mas tolik na tom autodromu jo? Jaaaj dyk von. Ma bomby v automatu chrapoun... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Výměna s místním členem. Wow efekt byl. Lesklá verze je paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Dneska Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Dnes nový řemen:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Mil-Ships při relaxu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Moje Lunáry. Těmito to před třema lety začalo. A dneska mám dvě hodinkovnice a asi šestnáctery hodinky. Ale všechny poctivě nosím. Jsem nosič, né sběratel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Na pivku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 Tak mám objednané moony ve verzi 45mm a dneska jsem ještě narychlo pro ulehčení čekání sehnal tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Tak už je mám taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Pecka. A velikost je uplne v poho ne? Takovy prim formule velikostne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Já mám obvod zápěstí asi 21cm, možná víc, takže mi ta velikost 45mm problémy nedělá, naopak, konečně mám na ruce pořádné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se