Tos Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 4 hodinami, KralJan napsal: Hergot, lícuje ta centrální vteřinovka na dvanáctku? Se třetí dvanáctkou se mi to blbě odhaduje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Lícuje přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Hezká ladička. Ty hodinky se mi začínají líbit čím dál víc. A úplně slyším, jak Lunar Pilotky v hodinkovnici pláčou, že by chtěly sourozence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října asi jsem si koupil hodinky chtěl jsem zajimavej přesnej levnej quartz s příchutí nasa... dlouho mě odrazovala velikost, ale psychologicky je to v pohodě, sklo ma průměr nějakých 41mm, takže vypadaj mnohem menší, než jsou... a tah nechci, těžké jsou tak jak tak a na měsíci kovotah neměli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzat Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Dcera dostala hodinky od babičky, ta je má od své matky. Na živo vypadají v luxusním stavu. Akorát nevím jestli půjde zkrátit pružný náramek. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října pekne dedicstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu To joo! i ta krabička vypadá honosně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzat Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Jsou asi z 50-tých let, 21 kamenů a "zlatem plněné" - nějaké lepší pozlacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Nový úlet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu před 3 hodinami, VlastaMikel napsal: Nový úlet . Konečně někdo další . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se