Přejít na obsah

Jaké Bulovy máte na ruce?

code2

Doporučené příspěvky

asi jsem si koupil hodinky 🤪

chtěl jsem zajimavej přesnej levnej quartz s příchutí nasa...

dlouho mě odrazovala velikost, ale psychologicky je to v pohodě, sklo ma průměr nějakých 41mm, takže vypadaj mnohem menší, než jsou... a tah nechci, těžké jsou tak jak tak :)

a na měsíci kovotah neměli :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dcera dostala hodinky od babičky, ta je má od své matky. Na živo vypadají v luxusním stavu. Akorát nevím jestli půjde zkrátit pružný náramek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 2
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
před 3 hodinami, VlastaMikel napsal:

Nový úlet :D . 

Konečně někdo další 👍.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tak se přidávám do klubu jsou to moje první pořádné klasické hodinky po dlouhé době na hybridech a smartwatchich. 

Jen přemýšlím co za kožený řemínek k tomu koupit tady ten nato látkový mi nesedí na utažení.

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Nedávno jsem narazil na místní téma těchto hodinek a věděl jsem, že je musím zkusit :)

Původní kůže je už nenositelná, tak alespoň menší parašutista.

Odkaz ke komentáři

po velmi dlhej dobe. toto je priklad toho, ze ono ta sranda nemusi byt vobec draha na to, aby spravila radost. Mam remienky v cene lunar pilotu. Tieto bulovy som kupoval na dva krat. Ale tento raz uz ostanu. 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Taky jsem si pořídil Lunar Piloty. Protože mám široké zápěstí a protože mám radši broušený povrch, vzal jsem referenci 96B258, tedy 45 mm průměr a kovový tah. Jsou to moje první quartzky vůbec, když nepočítám digitálky z dětství. A musím říct, že ta absolutní přesnost (0 sekund za ten měsíc, co je mám) oproti mechanickým hodinkám má něco do sebe. Navíc vypadají skvěle. A občas si pustím pro radost stopky.

• Like 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...