Tos Odesláno 21. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2024 před 4 hodinami, KralJan napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hergot, lícuje ta centrální vteřinovka na dvanáctku? Se třetí dvanáctkou se mi to blbě odhaduje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2024 Lícuje přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 23. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 23. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 Hezká ladička. Ty hodinky se mi začínají líbit čím dál víc. A úplně slyším, jak Lunar Pilotky v hodinkovnici pláčou, že by chtěly sourozence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2024 asi jsem si koupil hodinky chtěl jsem zajimavej přesnej levnej quartz s příchutí nasa... dlouho mě odrazovala velikost, ale psychologicky je to v pohodě, sklo ma průměr nějakých 41mm, takže vypadaj mnohem menší, než jsou... a tah nechci, těžké jsou tak jak tak a na měsíci kovotah neměli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 26. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzat Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 Dcera dostala hodinky od babičky, ta je má od své matky. Na živo vypadají v luxusním stavu. Akorát nevím jestli půjde zkrátit pružný náramek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 pekne dedicstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 To joo! i ta krabička vypadá honosně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzat Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2024 Jsou asi z 50-tých let, 21 kamenů a "zlatem plněné" - nějaké lepší pozlacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2024 Nový úlet . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2024 před 3 hodinami, VlastaMikel napsal: Nový úlet . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Konečně někdo další . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fake_target Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Tak se přidávám do klubu jsou to moje první pořádné klasické hodinky po dlouhé době na hybridech a smartwatchich. Jen přemýšlím co za kožený řemínek k tomu koupit tady ten nato látkový mi nesedí na utažení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Jednoznačně krok správným směrem. Vítej na fóru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sandio Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Nedávno jsem narazil na místní téma těchto hodinek a věděl jsem, že je musím zkusit Původní kůže je už nenositelná, tak alespoň menší parašutista. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupo Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna po velmi dlhej dobe. toto je priklad toho, ze ono ta sranda nemusi byt vobec draha na to, aby spravila radost. Mam remienky v cene lunar pilotu. Tieto bulovy som kupoval na dva krat. Ale tento raz uz ostanu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schaschek Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Taky jsem si pořídil Lunar Piloty. Protože mám široké zápěstí a protože mám radši broušený povrch, vzal jsem referenci 96B258, tedy 45 mm průměr a kovový tah. Jsou to moje první quartzky vůbec, když nepočítám digitálky z dětství. A musím říct, že ta absolutní přesnost (0 sekund za ten měsíc, co je mám) oproti mechanickým hodinkám má něco do sebe. Navíc vypadají skvěle. A občas si pustím pro radost stopky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se