Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
  Onion napsal:
KARA ... "šiju" jedině tam :D

Já taky ..... sice mám od jenom jeden kousek, ale spokojenost.

Odesláno
  YPO napsal:
Já taky ..... sice mám od jenom jeden kousek, ale spokojenost.

Já mám z KARy dvě kožené saka, bundu, jedna buchta kabát a druhá kabátek a dvě bundy... všichni jsme spokojený...

Odesláno

Také doporučuji KARU. Svého času jsem pro tuto společnost nějaký čas dělal grafiku a "rebranding" (v době, kdy po dlouhých soudních sporech opětovně získala svou značku - tu lišku :) ) a z hlediska poměru výborné kvality a ceny nemá u nás, myslím, konkurenci. Přítelkyně kupuje jen u nich. A navíc majitel pan Rinth je férový a inteligentní chlapík :)

sakra, to je skoro jako nějaký píárko...

Odesláno

Nejlepší zkušenost s tímto sortimentem mám z Florencie. Mají v tom tradici tisíc let, a kolem toho jejich slavného tržiště je plno butiků a dílen, nepřeberný sortiment, na počkání jsou schopni ty věci okamžitě upravit "na tělo". Ale to není v Praze, takže offtopic...

Odesláno
  skik napsal:
také mám v rodině 2 bundy Kara - a naprostá spokojenost :)

Tak jsem si ji koupil naprosto nečekaně u Blažka. Aby aby bylo příznivcům Kary učiněno zadost, koupil jsem tam bundu přitelkyni.:)

Odesláno (upraveno)

Už asi OT, ale Kara má prodejnu taky ve Freeportu v Hatích u Znojma a celkem příjemný ceny.

Upraveno uživatelem vor
  • Po letech...
Odesláno
  V 18. 4. 2008 v 9:00, 'Pavlos' napsal:

Nejlepší zkušenost s tímto sortimentem mám z Florencie. Mají v tom tradici tisíc let, a kolem toho jejich slavného tržiště je plno butiků a dílen, nepřeberný sortiment, na počkání jsou schopni ty věci okamžitě upravit "na tělo". Ale to není v Praze, takže offtopic...

to vubec neni OT! diky za tip, v lete se chystame do itosky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...