divebull Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Chci si koupit nějakou slušnou koženou bundu nebo sako tak okolo 10t. Máte někdo v Praze nějaký osvědčený obchod?
Návštěvník YPO Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Onion napsal: KARA ... "šiju" jedině tam Já taky ..... sice mám od jenom jeden kousek, ale spokojenost.
Onisan Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 YPO napsal: Já taky ..... sice mám od jenom jeden kousek, ale spokojenost. Já mám z KARy dvě kožené saka, bundu, jedna buchta kabát a druhá kabátek a dvě bundy... všichni jsme spokojený...
Kalifx Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Také doporučuji KARU. Svého času jsem pro tuto společnost nějaký čas dělal grafiku a "rebranding" (v době, kdy po dlouhých soudních sporech opětovně získala svou značku - tu lišku ) a z hlediska poměru výborné kvality a ceny nemá u nás, myslím, konkurenci. Přítelkyně kupuje jen u nich. A navíc majitel pan Rinth je férový a inteligentní chlapík sakra, to je skoro jako nějaký píárko...
Pavlos Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Nejlepší zkušenost s tímto sortimentem mám z Florencie. Mají v tom tradici tisíc let, a kolem toho jejich slavného tržiště je plno butiků a dílen, nepřeberný sortiment, na počkání jsou schopni ty věci okamžitě upravit "na tělo". Ale to není v Praze, takže offtopic...
bandicoot Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2008 Kožený bundy mám 2. Kara a Motocat. Kara je držák už 6 let a to jí tahám od podzimu do jara pořád.
skik Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 také mám v rodině 2 bundy Kara - a naprostá spokojenost
divebull Odesláno 22. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 skik napsal: také mám v rodině 2 bundy Kara - a naprostá spokojenost Tak jsem si ji koupil naprosto nečekaně u Blažka. Aby aby bylo příznivcům Kary učiněno zadost, koupil jsem tam bundu přitelkyni.
vor Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 (upraveno) Už asi OT, ale Kara má prodejnu taky ve Freeportu v Hatích u Znojma a celkem příjemný ceny. Upraveno 22. dubna 2008 uživatelem vor
Onyx Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 vor napsal: Jedině SS mantel. Ten fakt nema chybu....
Martz Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Omlouvám se, že vytahuji tak staré vlákno, ale zeptal bych se k tématu - máte někdo zkušenost s firmou Kalypso http://www.kozenebundy.com/ (mají obchod v OC Letňany a často velmi zajímavé ceny)? + přispěju troškou do mlýna... zakázkové šití v Thajsku, příjemné ceny: www.countryroadfashions.com
Hasňa Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Z kozenych veci mam doma pouze ten samy SS Mantel, ktery je zde uz zmineny. Kde Hlemuti sili, netusim. Ale vazi asi sto kilo.
tmoris Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 V 18. 4. 2008 v 9:00, 'Pavlos' napsal: Nejlepší zkušenost s tímto sortimentem mám z Florencie. Mají v tom tradici tisíc let, a kolem toho jejich slavného tržiště je plno butiků a dílen, nepřeberný sortiment, na počkání jsou schopni ty věci okamžitě upravit "na tělo". Ale to není v Praze, takže offtopic... to vubec neni OT! diky za tip, v lete se chystame do itosky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se