Pafelik Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2008 Zdravim všechny účastníky tohohle fora! Jsem rád, že jsem objevil podobnou skupinku "pacientů" jako jsem já. Doufam, že mě přijmete do klubu. Měl bych dotaz. Zajímalo by mě za kolik se dají pořídit tyhle hodinky, případně uvítám nějaké další zajímavé informace, foto nebo osobní zkušenost. Já osobně předpokládam, že se budou pohybovat tak kolem 5.000,- Teuro.. Děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2008 Zdravim všechny účastníky tohohle fora! Jsem rád, že jsem objevil podobnou skupinku "pacientů" jako jsem já. Doufam, že mě přijmete do klubu. Měl bych dotaz. Zajímalo by mě za kolik se dají pořídit tyhle hodinky, případně uvítám nějaké další zajímavé informace, foto nebo osobní zkušenost. Já osobně předpokládam, že se budou pohybovat tak kolem 5.000,- Teuro.. Děkuju! YPO je měl, fotky a nějaké info najdeš v historii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2008 3.570 EUR cena doporučená výrobcem, takže se dají sehnat za cca 3100...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2008 YPO je měl, fotky a nějaké info najdeš v historiiOn už je nemá?!? Sakra, to mi nějak uniklo ... Já být tebou, realizoval bych nákup buď v Německu nebo Rakousku, celkem ušetříš ... A taky ti určitě daj do balení všechno, co maj, viz. zajímavá diskuze o YPOvym poslednim nákupu u Dušáka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2008 On už je nemá?!? Sakra, to mi nějak uniklo ... Já být tebou, realizoval bych nákup buď v Německu nebo Rakousku, celkem ušetříš ... A taky ti určitě daj do balení všechno, co maj, viz. zajímavá diskuze o YPOvym poslednim nákupu u Dušáka ... YPO už je nemá - má je opilec lolohh - až se probudí třeba něco napíše - nákup proběhl v Carollinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 20. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2008 Aha ... Trochu off-topic, jsem zvědavej, jestli bude někdo od Dušáka reagovat na to krásný vlákno, ve kterym na nich několik lidí nenechalo nit suchou a nakonec jim budo poslal odkaz ... Teď je otázka, jestli to k něčemu vůbec bude, protože asi před třema měsícema jsem jim posílal emailem dotaz týkající se jedněch z mých hodinek a dodneška jsem nedostal odpověď a to se to týkalo jejich tehdejšího nákupu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2008 YPO už je nemá - má je opilec lolohh - až se probudí třeba něco napíše - nákup proběhl v Carollinu Tak, jsem tu. Co tě zajímá? Takhle nekonkrétně ti můžu říct jen to, že mně osobně se už líbí (chváli jsem s tím bojoval) a že jdou celkem přesně Na ruce mi sedí dobře, i když jsou trochu vyšší. Ač mám celkem úzkou ruku, tak si myslím, že by mohl být trochu delší řemen, ale dá se to. Moc jsem je zatím nenosil, chystám se na ně až teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 22. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 Tak, jsem tu. Co tě zajímá? Takhle nekonkrétně ti můžu říct jen to, že mně osobně se už líbí (chváli jsem s tím bojoval) a že jdou celkem přesně Na ruce mi sedí dobře, i když jsou trochu vyšší. Ač mám celkem úzkou ruku, tak si myslím, že by mohl být trochu delší řemen, ale dá se to. Moc jsem je zatím nenosil, chystám se na ně až teď. Zajímalo by mě, jak vypadaj na ruce. Nemohl by si pořídit nějakou fotku. Taky by mě zajímalo, kde by se v Čechách dali vyzkoušet a s jakou cenou bych měl počítat... Mě už se líbila takhle na fotkách spousta hodinek, ale když sem je dal na ruku, tak to bylo o něčem jinym...Jenže tady mam trochu obavu vstoupit do krámu někde v Pařížský ulici. Aby tam vůbec chudýho studenta pustili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2008 Zajímalo by mě, jak vypadaj na ruce. Nemohl by si pořídit nějakou fotku. Taky by mě zajímalo, kde by se v Čechách dali vyzkoušet a s jakou cenou bych měl počítat... Mě už se líbila takhle na fotkách spousta hodinek, ale když sem je dal na ruku, tak to bylo o něčem jinym...Jenže tady mam trochu obavu vstoupit do krámu někde v Pařížský ulici. Aby tam vůbec chudýho studenta pustili Fotku na ruce v nejbližší době udělám. Ostatní fotky jsou v tomto vlákně. S vyzkoušením v obchodě to možná bude těžší. Ostatní ti určitě poradí víc, ale já vím jen o 2 prodejnách, kde v Pze prodávají IWC - Dušák na Příkopech a Carollinum v Pařížské. Myslím si, že se není čeho bát, i když o Dušákovi tady začínají chodit "nic moc zvěsti". Ale já jsem tam problém ještě neměl. Cena v Česku je o dost vyšší než v Německu, po drobné slevě za platbu v hotovosti se stále nebezpečně blíží 100k, což je hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdeteza Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Zdravim všechny účastníky tohohle fora! Jsem rád, že jsem objevil podobnou skupinku "pacientů" jako jsem já. Doufam, že mě přijmete do klubu. Měl bych dotaz. Zajímalo by mě za kolik se dají pořídit tyhle hodinky, případně uvítám nějaké další zajímavé informace, foto nebo osobní zkušenost. Já osobně předpokládam, že se budou pohybovat tak kolem 5.000,- Teuro.. Děkuju! Jeden muj znamy nedavno si koupil v Americe hodinky IWC za 10 000 USD v bilem zlate. Nelibila se mu spona. Tak jsme zasli k Dusakovi objednat novou. Jsem byl moc prekvapen, kdyz jsem uvidel u Dusaka ty same hodinky za 375 000 CZK. Urcite bych doporucil nakupovat v USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedroso Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 (upraveno) Taky že je Dušák zlosyn největší a v tomto případě také docela borec, takhle to natáhnout....k tomu bych si už nedal opravit ani kolo....když se mi po seřízení začaly Planet Ocean předcházet asi o 20 sekund za den...bývalo to +/- 5... Upraveno 8. května 2008 uživatelem Pedroso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 Taky že je Dušák zlosyn největší a v tomto případě také docela borec, takhle to natáhnout....k tomu bych si už nedal opravit ani kolo....když se mi po seřízení začaly Planet Ocean předcházet asi o 20 sekund za den...bývalo to +/- 5... To jsi byl docela odvážný, že jsi si nechal vrtat v hodinkách, které do té doby v pohodě chodily s přesností chronometru. Má zkušenost je taková, že bych si tam nenechal seřizovat vůbec nic, a dnes už bych neriskoval ani výměnu baterky za 550,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2008 (upraveno) Jeden muj znamy nedavno si koupil v Americe hodinky IWC za 10 000 USD v bilem zlate. Nelibila se mu spona. Tak jsme zasli k Dusakovi objednat novou. Jsem byl moc prekvapen, kdyz jsem uvidel u Dusaka ty same hodinky za 375 000 CZK. Urcite bych doporucil nakupovat v USA. Úplně OFF TOPIC sorry, ale.... v USA je téměř vše minimálně 40% levnější, někdy o 60% a více... . Takže nevím proč jsi překvapen.. ???? Hodně fotím a nedávno jsem si koupil objektiv v NY, Nikkor 80-200/2,8 za 19 tisíc a tady stál 34. Prostě je to tak nastavený (každý distributor tady cenu natahuje jak jen může) a nijak bych se tím nevzrušoval K tématu, jsem z Brna a IWCčka bych koupil určo ve Vídni. Byl jsem tam v jednom obchůdku v "kraťasech a tričku", pouštěli mně videa z útrob strojků a nevěřil jsem vlastním očím (v positivním slova smyslu). V Olympii v Brně jak nemáš drahý kvádro, tak tě ani nepozdraví. Už se to tu probíralo. Já bych hodinky nad 50 tisíc koupil v zahraničí. Už jen pro ten přístup. Pokud chci někde utratit naspořené chechtáky, tak ne tam, kde natahují cenu. Nedávají všechny náležitosti k hodinkách (viz Dušák) a chovají se, jakoby snědli všechen rozum světa. Upraveno 9. května 2008 uživatelem RadekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Zdravim všechny účastníky tohohle fora! Jsem rád, že jsem objevil podobnou skupinku "pacientů" jako jsem já. Doufam, že mě přijmete do klubu. Měl bych dotaz. Zajímalo by mě za kolik se dají pořídit tyhle hodinky, případně uvítám nějaké další zajímavé informace, foto nebo osobní zkušenost. Já osobně předpokládam, že se budou pohybovat tak kolem 5.000,- Teuro.. Děkuju! Koukam, ze mas stejny vkus jako ja. Po dlouhem vyhlizeni jsem objevil obchod s nejlepsi cenou - 3.360$, tj cca 53.000,- Kc a to uz je opravdu moc zajimave Co vim, tak u nas jsou v prodeji za necelych 100t pri platbe v hotovosti, ale asi by i v CR slo vyjednat nejakou slevicku. Zacinam stradat do prasatka - v zime bych mel do statu jet a to bych tech 3300 baku chtel mit v kapsicce pripravenych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Jo jeste adresu na ten shop - http://www.watchesonnet.com/IW371701.html Jinak ten prepocet na CZK je samozrejme bez postovneho (to je s pojistenim neco pres 100$) a bez ceskeho DPH, ktere ti pri poslani kuryrni sluzbou vymeri. Kazdopadne stejne je to cena okolo 65t Kc, takze je to stale o cca 30t nizsi nez v CR. A kdyz si tam clovek pro ne dojede osobne, usetri za ceske DPH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 (upraveno) Koukam, ze mas stejny vkus jako ja. Po dlouhem vyhlizeni jsem objevil obchod s nejlepsi cenou - 3.360$, tj cca 53.000,- Kc a to uz je opravdu moc zajimave Co vim, tak u nas jsou v prodeji za necelych 100t pri platbe v hotovosti, ale asi by i v CR slo vyjednat nejakou slevicku. Zacinam stradat do prasatka - v zime bych mel do statu jet a to bych tech 3300 baku chtel mit v kapsicce pripravenych. Tahle cena se da usmlouvat i v kamenném krámě. Záleží na konkrétním místě. Osobně doporučuju obchod, který protočí co nejvíce hodinek. Tedy určitě ne někde v Tulse nebo Omaze v obchodním centru, ale spíš NYC na 57 ulici ( 5 hodinářství + 2 speciálky na pre-owned ). Opruz je s krabicí. Pokud se nechceš vystavovat problémům na letišti, nech jí přezíravě v obchodě s tím, že krámy nedeponuješ. Pravděpodobně dostaneš i dáreček :-) Upraveno 20. června 2008 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 21. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2008 Tahle cena se da usmlouvat i v kamenném krámě. Záleží na konkrétním místě. Osobně doporučuju obchod, který protočí co nejvíce hodinek. Tedy určitě ne někde v Tulse nebo Omaze v obchodním centru, ale spíš NYC na 57 ulici ( 5 hodinářství + 2 speciálky na pre-owned ). Opruz je s krabicí. Pokud se nechceš vystavovat problémům na letišti, nech jí přezíravě v obchodě s tím, že krámy nedeponuješ. Pravděpodobně dostaneš i dáreček :-) Diky za tip na hodinarstvi v NYC, myslim, ze se to bude hodit. Uvadis mozne problemy na letisti s krabickou - to by asi bylo v pripade, kdybych to mel v prirucnim zavazadle, ne? Kdyz si je dam na ruku a krabicku do kufru, tak by problem byt nemusel. Co myslis? Mas nejakou zkusenost? Rad uvitam jakoukoliv radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 21. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2008 Diky za tip na hodinarstvi v NYC, myslim, ze se to bude hodit. Uvadis mozne problemy na letisti s krabickou - to by asi bylo v pripade, kdybych to mel v prirucnim zavazadle, ne? Kdyz si je dam na ruku a krabicku do kufru, tak by problem byt nemusel. Co myslis? Mas nejakou zkusenost? Rad uvitam jakoukoliv radu. S krabickou v kufry by nemal byt ziadny problem resp. ziadny ani nebude... Normalne si ju daj do kufra a nemusis sa nicoho obavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 21. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2008 S krabickou v kufry by nemal byt ziadny problem resp. ziadny ani nebude... Normalne si ju daj do kufra a nemusis sa nicoho obavat. ja by som krabicku poslal postou....inak uz som pocul z prvej ruky od vlastnika, ze mu kdesi na colnici na letisku zhabali Cartier a vratili mu ich az ked z domu zdokladoval, ze ich kupil davno a v inej krajine cize sa ich nesnazil vyviezt bez cla /vraj to cele bolo lebo nemal zarucnu karticku so sebou/. Ja by som ich dobre poslal do pi**, toto by ma strasne nasralo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 23. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 Mám dotaz: Pohybuje se tady na foru někdo, kdo vlastní tyhle hodinky? Mám totiž takovej malej problém. Než jsem si je koupil, tak jsem se těšil, jak si pak budu užívat výběr nových a nových řemenů. Realita je ale taková, že mam na nich aligátora od Di-Modellu se světlym prošitim (viz. foto 1. - autor lolohh) a ten je prostě nepřekonatelnej. Člověk by řek, že budu spokojenej, ale mě to tak trochu mrzí. Rád bych našel nějakou zajímavou alternativu. rozhodl jsem se pořídit dva "kevlarový" od Watchboys. Jeden bez a druhej se světlym prošitim. Bohužel mě ale v reálu nějak moc nenadchly a pochybuju, že je budu nosit. Jediný, co mě napadá, je světlehnědej aligátor se světlym prošitim. Nejspíš bych asi zase volil Di_Modell, ale vzhledem k jeho ceně se mi to nechce jen tak riskovat. Nemáte někdo foto s jinym zajímavym řemenem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se