spiderer Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2008 Neptal jsi se na kalibr ? Neptal, ale to by bylo stejne zbytecny, pani nevypadala podle jinych otazek, ze by se v tom aspon trosku vyznala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2008 Tak uz to mam, je tam Oris 645, cili modifikovana ETA 2836-2 - http://users.tpg.com.au/wookie99/orisaviation.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2008 Tak uz to mam, je tam Oris 645, cili modifikovana ETA 2836-2 - http://users.tpg.com.au/wookie99/orisaviation.html Zajimave. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
de-tomaso Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Škoda, že se tyhle hodinky nevyrábí také v titanovém pozdře. ... to bych už neměl co řešit... Také se mi nejvíce líbí "nebradavičnatá" verze ORIS BC4, POINTER DAY, bez číslic ... Koukal jsem, že se už dají sehnat z usa už za 900USD ... což je myslím skvělá cena ... 900USD ... neboli 15.750 CZK + clo + daň + poštovné ... takže okolo 20 tisíc ... Jsem poměrně dost "načatý" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 Ty nové se mi zdají trochu přeplácané. souhlasím s tebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry7 Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Ahoj má někdo zájem o tyto hodinky ? Oris Flight Timer R4118 Limited Edition, limitovaná edice 4118 ks, hodinky jsou uplně nové , nenošené.cena 34900. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se