M.K. Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 @Nick: Pěkný, to by mě nenapadlo ? Tipnul bych si, že jsi světový unikát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Ja som svoje Citizen JP1010 velmi intenzivne pouzival pri potapani, ako založny pocitac. Primarne som pouzival UATEC Aladin, ale pri hrubej chybe pri potapani(napr. velka rychlost pri vystupe na hladinu)sa tento kompjuter zvykol zablokovat na 24hodin(to z toho dovodu, aby potapac nesiel 24 h potapat)Inak na dovolenkach pri mori ich pouzivam lunetu, aby som vedel, kedy som vliezol do vody....no a doma bezne na varenie vajicok,cestovín, rizota atd..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Děkuji za pobavení nad výpočetní technikou u pokru, logaritmické pravítko je skutečně záhadná věc. Já osobně si beru potápky s klasickou lunetou jen bez neoprenu, bazén, šnorchlování, připadám si pak tak nějak Bondovsky. K neoprénu beru potápěcí digitálky. Jinak lunetu klasicky na vaření, machrování v sauně, stopování půlhodinové pauzy na oběd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aspean Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Těch málo potápěčů co znám když lezou do vody v neoprénu hodinky nepoužívají, jedou podle přístrojů a v civilu kvůli jejich koníčku mají nějaké pěkné potápky aby bylo vidět co je baví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Těch málo potápěčů co znám když lezou do vody v neoprénu hodinky nepoužívají, jedou podle přístrojů a v civilu kvůli jejich koníčku mají nějaké pěkné potápky aby bylo vidět co je baví :-)Znáš jich moc málo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aspean Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Znáš jich moc málo :-)Toje dost možný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dwouk Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Nejčastěji jako stopky ale něco pro inspiraci zde: https://hiconsumption.com/2017/10/how-to-read-a-watch-bezel/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Ja hodinky nikdy nesundavam tudiz potrebuji ty nejlepsi, ktere vydrzi vse. Takze vyuziti je u me vylozene o tom, co vydrzi. Proto nosim Rolex Sea-Dweller. Kdyby treba bylo skocit nekde do vody a nekoho zachranit (zatim se nestalo, ale trenuju i pobyt v ledove vode, protoze se treba nekdo probori do ledu a fakt bych nechtel zit s pocitem, ze jsem treba nejakeho prcka nezachranil, kdyz jsem to videl a mozna i mohl). Nebo jen jit na bazen a nedavat hodinky do skrinky. Na styl nebo masirku kaslu. Nosim je proto, ze mi sednou na ruku a fakt je mam rad (chtel jsem puvodne GMT, ale maji nizsi dynko a odiralo se mi predlokti pri klikach). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Podľa mojho názoru by mal mať každý vo svojej zbierke aspoň jedny potápky bez ohľadu nato, načo sú určené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsu2222 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Používám lumi bod k označeni aktuálního měsíce. Viz 23.9. Čas 11:39. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk já lumi bod používám k označení aktuálního dne :-D :-D mít suby s datumovkou, tak bych se musel pozvracet pokaždé když se na tu bublinu podívám. tak jsem si našel tuhle metodu. každý večer před sundáním z ruky posunu lunetu o 2 kliky na další den, takový můj večerní rituál den lze z lunety odečíst i podle čísla na dvanátce, nimcéně já si zvykl na lumi bod, jen je třeba číst z ciferníku zrcadlově, to aby se nemusela luneta každý večer otáčet celá kolem dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Takže na tvé fotce je kolikateho?já lumi bod používám k označení aktuálního dne :-D :-D mít suby s datumovkou, tak bych se musel pozvracet pokaždé když se na tu bublinu podívám. tak jsem si našel tuhle metodu. každý večer před sundáním z ruky posunu lunetu o 2 kliky na další den, takový můj večerní rituál den lze z lunety odečíst i podle čísla na dvanátce, nimcéně já si zvykl na lumi bod, jen je třeba číst z ciferníku zrcadlově, to aby se nemusela luneta každý večer otáčet celá kolem dokola.Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 27., popsal to dobře, jak to dělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 (upraveno) Já jen nechápu, proč o 2 kliky...Edit: Už to chápu. Luneta má 120 poloh, ne 60, že? Upraveno 27. září 2018 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsu2222 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 ano, luneta má 120 poloh.nick06 viz. fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 No, tak to zase po delší době čumím jak vyoraná myš co všechno člověk nevymyslí .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Má 120 poloh, aby člověk věděl, jestli je poledne nebo půlnoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 27., popsal to dobře, jak to dělá.Ale jo já jsem to pochopil.Když se přidá fotka tak mohl napsat viz obrázek 27.Moc se mě tento způsob nelíbí ale to je jedno. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 (upraveno) tak jsem -inspirován tímto vláknem- zkoušel použít lunetu na počítání uplavaných bazenůchodím plavat 1,5 km, tzn. 30x50m, nebo 60x25m. a právě v těch malejch (25m) bazénech zapomínám, kolik mám uplavánopřestože luneta je na suchu naprosto lehce otočitelná, v bazénu mokrou rukou to šlo dost těžce, diskomfortně. Navíc po každým bazénu nechci zastavovat a během plavání je manipulace s hodinkama taky obtížnámůj závěr: pro tento účel s obtížemi použitelné, ale NEVHODNÉ Upraveno 6. října 2018 uživatelem PrimFanatic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 No, asi radost, být s tebou v dráze.. Líp se to počítá na celý bazén, tam i zpět, na 25ce je to pak 3*10, při obměně stylů se nemůžeš nedopočítat.Hodinky nechávám v boxu u paní na pokladně, aby s toho dne taky něco měla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Já bych řek, že 90% "potápěčů" používá moderní přístroje, který vlastně vůbec nepotřebuje a hodinky by jim bohatě stačily, ale přesto, že se do skutečný hloubky nikdy nedostanou, chtějí být vybaveni co nejlépe, bez ohledu na nutnost, podobně jako všichni závisláci, co potřebujou hodinky pilotky, chrona atd., zálesáci co potřebujou na víkend v Brdech výbavu jak na zbytek života na Aljašku prostě to tak má bejt, když nás to baví a proč přemejšlet, co používaji vojáci a proč? Protože každej používá to co chce a má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se