DaDriva Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 Mechanické hodinky jsou šílenost. Včera jsem na ně čučel víc jak hodinu, pořád jsem si pootáčel rotorem a sledoval kmit setrvačky... Dokonce jsem i před spaním půl hodiny čekal na změnu data (23.59:58 - změna okamžitá, doprovázená klapnutím. Předcházelo jen ani ne půlmilimetrové vychýlení datumovky ve 23.40 : ). Je normální ne úplně plynulý pohyb vteřinové ručky? (Možná způsobeno tím, že je dlouhá a opisuje velký poloměr). Svítivost brilantní... tak půl hodiny, ale nevadí, nepotřebuju s tím probádávat jeskyně. Hahaha, vyborny! Gratuluju k novemu kousku, at dobre slouzi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 (upraveno) Železo na ně nechci, spíš něco jako černý, nebo hnědý řemen s drásanou kůží, nebo jak se to jmenuje. Plus překlápěcí spona. EDIT: Mimochodem stále -2 vteřiny... za skoro týden. Kde si můžu zažádat o COSC certifikát? : ) Jojo, diagnóza jasnej chronobundus... Upraveno 26. listopadu 2008 uživatelem Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balet Odesláno 28. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 Hahaha, vyborny! Gratuluju k novemu kousku, at dobre slouzi . Trochu se spožděním, ale přesto díky za gratulaci ; ). Mimochodem zrovna mám šílený dilema, jestli si pořídit nové lampové kombo ke kytaře, nebo další hodinky. Úplná Sofiina volba : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 30. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2008 radim se mezi Archimedisty dnes mi je objednala pritelkyne k vanocum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 30. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2008 (upraveno) Trochu se spožděním, ale přesto díky za gratulaci ; ). Mimochodem zrovna mám šílený dilema, jestli si pořídit nové lampové kombo ke kytaře, nebo další hodinky. Úplná Sofiina volba : ) Mala prednaska...ja vim, kdo to ma cist Volba to je,ale urcite ne Sofiina...z takove volby nevzejde ani na jednu stranu nic dobreho...tady je to, jak rikame, ze proste mas "Dilena" Upraveno 30. listopadu 2008 uživatelem Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balet Odesláno 4. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 Mala prednaska...ja vim, kdo to ma cist Volba to je,ale urcite ne Sofiina...z takove volby nevzejde ani na jednu stranu nic dobreho...tady je to, jak rikame, ze proste mas "Dilena" Jakto, tak jako tak přidusím jeden zájem na úkor toho druhého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magentiss Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 můj první příspěvek a první hodinky, které stojí za řeč - zítra bych se měl stát majitelem Archimede Pilot Original no. 35/90, které prodává v bazaru Petr. už se nemůžu dočkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thefallen Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Já mám tyhle hodinky už asi 14 dní a zatím super (sice asi trošku vybočuji z řady mám kovový tah a stantartní korunku). Mám ale trošku obavu o sklíčko jak moc snadno se dá škrábnout? S hodinkami neplánuji žádné psí kusy, ale člověk může občas o něco zavadit a neštěstí je hotovo... Pepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Já mám tyhle hodinky už asi 14 dní a zatím super (sice asi trošku vybočuji z řady mám kovový tah a stantartní korunku). Mám ale trošku obavu o sklíčko jak moc snadno se dá škrábnout? S hodinkami neplánuji žádné psí kusy, ale člověk může občas o něco zavadit a neštěstí je hotovo... Pepa tahle kombinace se mi velmi líbí! jinak hodinky sám nosím asi 2roky a na sklíčku nic není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thefallen Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Díky za reakci. Poslední obava je rozptýlena. Tak přesně takhle pěkně vypadají i ty hodinky co mám já . Pěkná fotečka! Předpokládám, že hodinky i po dvou letech šlapou bez chybičky. Na poněkud "drsnější" práci mám už v hledáčku archimede taucher. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iron Maiden Man Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 Nádherný hodinky, gratuluju... taky o nich pomalu začínám uvažovat, to zas bude vítr v peněžence, hrozný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thefallen Odesláno 22. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2008 Nádherný hodinky, gratuluju... taky o nich pomalu začínám uvažovat, to zas bude vítr v peněžence, hrozný Díky. Hodinky jsou super. Zatím maximální spokojenost. No a něco o větru na bankovním účtu taky už taky vím, chci si ještě koupit steinhart chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indigo Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 Tak dneska dorazily v reálu vypadají líp než na fotkách ,zvolil jsem klasickou korunku : na ruce 19,5 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 jo, sednou hezky, nakonec i s tou klasickou korunkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 No teda sorry, s leteckou korunkou mi připadají takové echtovnější! Jenže pak se zdají být méně společenským modelem. Pro tyto příležitosti své Archimédy převlékám do "střízlivějšího" řemínku - Di-Modell Kalb Classik a pak bych si trošku přál, aby i ta korunka byla lezce vyměnitelná... ... asi proto nám málokomu stačí jedny hodinky, že :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drahysa Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 moc pěkné, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drahysa Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 moc pěkné, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 jojo, Archimedky nosím od 23.2.2009 a nemůžu je sundat z ruky:) Pořád se na ně dívám, takže úchylka, protože z 99% mi nejde o zjištění času!!! Stále se nemůžu nabažit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Zdravim,tak jsem se tez stal Archimedakem ,mam je na kovovem tahu a bombaaaaaa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Já je mám taky..hééééééééééč. Od 25.05.09 v 19:15 asi, jsem se stal vlastníkem (prodejce kubson osobně v Havířově). Každé ráno jsem je seřizoval, odchylka byla cca 5-7 vteřin a teď jsem koukal na presnycas.cz a světe div se, jdou bez odchylky Chci na ně kovový tah, ale na origo nemám. Za chvíli jedu do Ostravy se po nějakém kouknout. Papa piloti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se