Greenhornik Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 greenhornik: hodinky pekny, gratuluji. ale uprimne receno je to moc. ja mam se zapestim 18cm taky nejake limity... takze za me bohuzel musim rict, ze to je uz trosku za hranou nositelnosti. Je sice pravda, že na tý fotce to vypadá trochu nepatřičně, ale v reálu je to pohodě. Mám 196 cm a 110 kg a to zápěstí mi prostě moc nenarostlo, ale řekl bych, že na mě je to o.k. Jen člověk musí myslet na hodinky, když si bere batoh, popruhy jsou mrchy. Mám ještě Prim Sport 38 mm a to se fakt nedá nosit, připadám si jak...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Je sice pravda, že na tý fotce to vypadá trochu nepatřičně, ale v reálu je to pohodě. Mám 196 cm a 110 kg a to zápěstí mi prostě moc nenarostlo, ale řekl bych, že na mě je to o.k. Jen člověk musí myslet na hodinky, když si bere batoh, popruhy jsou mrchy. Mám ještě Prim Sport 38 mm a to se fakt nedá nosit, připadám si jak...:-) toz to jo. ty fyzicke proporce to mohou opticky srovnat, to uznavam. a igeny nepomlouvej, mam jedny na renovaci a trnu, aby nebyly male... zvlast ted, co nosim v kuse Landmonstera, mi vsechny hodinky pripadaji jak male, tak (a to hlavne) lehke! natoz igeny... no, uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Tak a máte mě na svědomí!!! Dneska jsem si objednal Archimede Pilot XLH TOP a mám útlé zápěstíčko s obvodem 16 - 17 cm. Jestli to nebudu moct nosit, tak si to vypijete! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M. Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Snazim se najit informaci jestli se kvalita pouzdra Archimede hodne lisi od Stowa a cena je tomu umerna a nebo se jedna jen o znacku?Nasel jsem toto:Stowa - dodavatel B-UhrenIckler (Archimede je brand Ickleru) - dělali pouzdra pro dodavatele B-UhrenHanhart - dělal letecké hodinky pro Luftwaffe, především chronografy. Nedělal ale B-Uhren Mohl by mi to prosim nekdo "prelozit"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Snazim se najit informaci jestli se kvalita pouzdra Archimede hodne lisi od Stowa a cena je tomu umerna a nebo se jedna jen o znacku? Nasel jsem toto: Stowa - dodavatel B-Uhren Ickler (Archimede je brand Ickleru) - dělali pouzdra pro dodavatele B-Uhren Hanhart - dělal letecké hodinky pro Luftwaffe, především chronografy. Nedělal ale B-Uhren Mohl by mi to prosim nekdo "prelozit"? Stowa i Ickler dělají ve své cenové kategorii velmi kvalitní pouzdra,u Stowy lehce připlácíš za to,že značka vyráběla i původní B-Uhren za války Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Snazim se najit informaci jestli se kvalita pouzdra Archimede hodne lisi od Stowa a cena je tomu umerna a nebo se jedna jen o znacku? Nasel jsem toto: Stowa - dodavatel B-Uhren Ickler (Archimede je brand Ickleru) - dělali pouzdra pro dodavatele B-Uhren Hanhart - dělal letecké hodinky pro Luftwaffe, především chronografy. Nedělal ale B-Uhren Mohl by mi to prosim nekdo "prelozit"? Ickler pouzdra pro válečné dodavatele nedělal, ale dělá pouzdra dnes, Stowa si pouzdra nechává dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Snazim se najit informaci jestli se kvalita pouzdra Archimede hodne lisi od Stowa a cena je tomu umerna a nebo se jedna jen o znacku? Nasel jsem toto: Stowa - dodavatel B-Uhren Ickler (Archimede je brand Ickleru) - dělali pouzdra pro dodavatele B-Uhren Hanhart - dělal letecké hodinky pro Luftwaffe, především chronografy. Nedělal ale B-Uhren Mohl by mi to prosim nekdo "prelozit"? autenticitu osobně neřeším (naopak, když o tom člověk tak nějak politicky přemýšlí, tak si říká, jestli by mu to nemělo spíš vadit) Archimede jsem měl v ruce a trochu mě štvala ta povrchová úprava (broušení u Stowa se mi líbí víc), ale to je spíš otázka vkusu, než kvality provedení. Další věc, která mi vadila jsou useknuté konce ručiček a zaoblení na vrchu klasické korunky. Taky tloušta pouzdra mohla být o pár milimetrů větší (což si myslím i o stowa), ale možná je to takhle zase o něco decentnější a víc nositelné. Cena a výběr velikostí jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 trochu mě štvala ta povrchová úprava na zakázku lze do výroby zadat broušenou úpravu pouzdra pro jakýkoli model, XL pilotky mají pouzdro broušené standardně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M. Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Diky za nazory. Archimede Pilot jsou pro me jedny z mala cenove dostupnych hodinek tohoto typu, ktere se mi libi. Premyslim, ze si je poridim k narozkam. Chtel bych se zeptat, na ktere uprave pouzdra jsou mene videt vlasove skrabance? S hodinkymi neplanuji plavat v bazenu. Ale celodenni chozeni v desti (uz se zadarilo) by vodotestnost 50m mela bez problemu vydrzet? Nekde jsem cetl, ze 50m staci i na plavani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Diky za nazory. Archimede Pilot jsou pro me jedny z mala cenove dostupnych hodinek tohoto typu, ktere se mi libi. Premyslim, ze si je poridim k narozkam. Chtel bych se zeptat, na ktere uprave pouzdra jsou mene videt vlasove skrabance? S hodinkymi neplanuji plavat v bazenu. Ale celodenni chozeni v desti (uz se zadarilo) by vodotestnost 50m mela bez problemu vydrzet? Nekde jsem cetl, ze 50m staci i na plavani. Škoda že jsi z Prahy..bych ti ukázal Archimede po ročním každodenním nošení, není na nich ani Ň..a vodotěsnost jsem neřešil..každý třetí-čtvrtý den je normálně opláchnu pod vodovodem, omyju mýdlem a úplně v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2010 (upraveno) Má prosím někdo info o jaký řemen se jedná? Btw. omluva autorovi za porušení copyrightu Upraveno 16. června 2010 uživatelem whoelse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 Takhle na tom obrázku vypadá jakoby to byl ten co je na IWC BP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2010 no, podle meho je to naskenovany obrazek z katalogu IWC a vtom jen prohozeny cifernik. "omluva autorovi za poruseni ?" je hodne malo...autor teto kolaze by si mel neco nastudovat o zakonu autorskem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 Nicméně co říkáte na pilotky na krokodýlovi? Podle mě to aspoň dle této fotky vypadá hodně dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 nezbývá než najít originální fotku. Pokud je mi známo, tak big piloty jsou od výrobce na aligátoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Tak a máte mě na svědomí!!! Dneska jsem si objednal Archimede Pilot XLH TOP a mám útlé zápěstíčko s obvodem 16 - 17 cm. Jestli to nebudu moct nosit, tak si to vypijete! Nechci te odrazovat, ale to asi nedas. Ja mam zapesti asi 16.5cm. Mam Archimede Pilot H, s prum. 42mm a je to maximalni nositelna velikost. Cokoliv vetsiho uz by na tuty vypadalo smesne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Úplně v pohodě. To by BigPiloty mohl nosit jenom Schwarzenegger 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Hele, Onione, nějak ich kenne dich nicht mehr, Onisau jsi zase ty? Začínám v tom mít hokej .Jinak velký hodinky začínají na ruce vypadat hodně blbě, když nožičky přesahují za hranu zápěstí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 A ty a von je přitom nosí kdekdo a že by s nima na ruce někdo vypadal blbě? To teda nemám pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Nechci te odrazovat, ale to asi nedas. Ja mam zapesti asi 16.5cm. Mam Archimede Pilot H, s prum. 42mm a je to maximalni nositelna velikost. Cokoliv vetsiho uz by na tuty vypadalo smesne. :-) Děkuji, děkuji. Když mrkneš do chlubícího vlákna, tak je mám i vyfocené a jsou mi supr!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se