Dantechno Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Nechci te odrazovat, ale to asi nedas. Ja mam zapesti asi 16.5cm. Mam Archimede Pilot H, s prum. 42mm a je to maximalni nositelna velikost. Cokoliv vetsiho uz by na tuty vypadalo smesne. Maximalni mozna pro tebe .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 (upraveno) Maximalni mozna pro tebe .... Mozna pro ne jen pro me... Upraveno 22. června 2010 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miracolo.cz Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Treba Schwarzenberg (alias Schwarzeneger)je nosi, ma je na kazde fotceJinak si skoc do Dusaka nebo Karolina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcman Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 Tak jsem si dnes pořídil Archimede pilot H a potvrzuji názor většiny, že jsou opravdu parádní. Poslední "pilotky" které jsem nosil byly Helvetie z roku 1934 a tohle je teda opravdu naprosto jiný šálek kávy... Jak bude chvíle času, přidám ňáké fotečky a vzkaz pro všechny, kdo ještě váhají s nákupem: Neváhejte a jděte do nic !!! Stojí to za to !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 Zdravim Archimedaci, ma niekto Archimede aj v Kosiciach ? Chcel by som si vyskusat 42mm, neviem ci mi nebudu velke, momentalne nosim Sturmanskie 39mm bez koruniek a tie su tak akurat. Popripade planujem ist na vystavu hodiniek do Bratislavy, tak sa mozeme stretnut aj tam.Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keves Pavol Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 Zdravim Archimedaci, ma niekto Archimede aj v Kosiciach ? Chcel by som si vyskusat 42mm, neviem ci mi nebudu velke, momentalne nosim Sturmanskie 39mm bez koruniek a tie su tak akurat. Popripade planujem ist na vystavu hodiniek do Bratislavy, tak sa mozeme stretnut aj tam. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keves Pavol Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 nechces skúsit radšej 45? Mal som 42 a to nemám žiadnu medvediu labu, ale 45 je to tip - top. Mám model archimede pilot XLH, moc super hodinky, krásne čitatelný displey, velmi dobrá luminescencia, hodil som ich na kaučuk, /dufam ze ma nikto neukrizuje/, proste super, predtým som mal fortis, automat, ale dost ma štvalo 5 az 10 sec, denne, pri zmene tlaku, zrýchlovali, bol to síce čistokrvný švajčiar, ale stále tvrdím, p...l si odvezieš v BMW ale aj vo VW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 Skusal som Steinhart 47mm a tie uz boli velke. Na mojej ruke vyzerali ako ruske potapacske. Takze skor ma taha tych 42mm, aj ked vyskusat 45mm nebude na skodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 konečně jsem na své staré dobré archimede pilot naimplantoval klenutý safír s oboustranným ar, sice blbost, ale rozdíl to je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Tak to je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 klenutý safír s oboustranným ar Tak teď už by v nějaké +/- analýze neměly žádná mínus Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Tak to je fakt něco..supr. Na kolik taková sranda příjde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Tak to je fakt něco..supr. Na kolik taková sranda příjde.. ještě nemám udělanou kalkulaci, ale nebude to šílená suma. dá se to zadat i přímo do výroby (ickleři klenuté safíry s ar mají), nebo objednat jako náhradní díl a vyměnit za stávající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Tak to je fakt něco..supr. Na kolik taková sranda příjde.. Mě by to zajímalo také :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 ještě nemám udělanou kalkulaci, ale nebude to šílená suma. dá se to zadat i přímo do výroby (ickleři klenuté safíry s ar mají), nebo objednat jako náhradní díl a vyměnit za stávající mě s..eš už jsem si říkal, že budu mít pokoj. Tak jo, voptej se prosím pěkně na 45 mm diamter. děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keves Pavol Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 ja by som tiez .... poprosil cenu, tak isto na 45, ale este si to budem musiet dobre rozmysliet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 tak bohužel dodatečná výměna za konvexní safír s ar není úplně zadarmo, sklo vyjde na 2100 instalace 500...jestli jsou k dispozici skla i na XL modely nevím, zjistím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 (upraveno) tak ještě doplním, že při zadání přímo do výroby je příplatek 130 EUR - takže je to ještě dražší Upraveno 12. října 2010 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 vazne uvazujem, ze si kupim Archimede Pilot S..alebo Pilot M?...chlapci poradte..mam obvoz zapastia 15 cm a moje momentalne hodinky su ehm Baby-G myslim, ze ten priemer 36 by mal stacit, ci nie? ak by mi nesadli stale mozem ich nechat synovi..uvazujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se