Jana08 Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Zdravím všechny, omlouvám se, že zakládám nové vlákno, ale nemám čas dohledávat v předchozích diskuzích. Předpokládám, že se veřejně ztrapním, když se zeptám, zda váš názor na luxusní hodinky za zlomek ceny na Aukru je jiný než negativní? Sháním dárek ke kulatám narozeninám a ráda bych oslnila něčím extra, ovšem ne zrovna extra plagiátem. Zárověň však mé finanční možnosti nesahají dál něž k pár tisícům... Poraďte prosím, když prodejce píše, že autenticita zboží byla ověřena Aukrem, dá se na to spolehnout? Jak takové ověření probíhá (pokud je to tedy vůbec pravda). Jak prodejci příjdou k luxusním hodinkám, u kterých uvádí desetitisícové doporučené maloobchodní ceny a přitom je prodá za pár tisíc? To jsou výprodeje z loňských serií? falsifikáty? kradené? nebo jak vlastně? Prodejce má jen 9 hodnocení, všechny kladné, pravda a některé od uživatelů se spoustou hodnocení, ale stejně... Pokud budete mít někdo zkušený chuť a čas, napište prosím, radu potřebuji. Jedná se o hodinky Rousseau. DÍKY
Frantik Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Ahoj. Zapomen na to! Luxusni za pár tisíc neexistuje!!!! Kup radeji jako dárek hodinky v kamenném obchode se zárukou - za pár tisíc muzes mit Swatch, Seiko, Tissot, apod. - nic extra nesezenes, ale jako dárek to urcite potěší :-)
Baker Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Je to bezna praxe u cinske produkce. Nechaji si udelat dokonaly web s prezentaci naprosteho luxusu a uvedou doporucene ceny, ktere jsou zcela mimo realitu. Kdyz potom nakupujici narazi na zlomkovou cenu, ma pocit, ze udelal svuj nakup stoleti. Verim, ze prodejci na aukru ty hodinky nakupuji jeste za polovinu prodejni ceny. Pokud hledas konkterni model, podive jse sem. Pokud chces darek v hodnote nekolika tisic Kc, projdi si zdejsi vlakno odpovedi a tipu tam myslim najdes dost.
JJ Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 You get what you pay for. Luxus za pár tisícovek je oxymoron, nic takového neexistuje. Nejedná se v pravém slova smyslu o padělky, ale jsou to hodinky různé kvality od naprostých šuntů po vcelku slušně provedené u kterých výrobce a/nebo prodejci záměrně vzbuzují dojem, že se jedná o zboží mnohem dražší.
Jana08 Odesláno 24. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 (upraveno) Díky všem, to jsem potřebovala, takovouhle masáž Upraveno 24. dubna 2008 uživatelem Jana08
maart Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Ahoj. Zapomen na to! Luxusni za pár tisíc neexistuje!!!! Kup radeji jako dárek hodinky v kamenném obchode se zárukou - za pár tisíc muzes mit Swatch, Seiko, Tissot, apod. - nic extra nesezenes, ale jako dárek to urcite potěší :-) Docela by ale pomohlo, kdyby existovalo forum, kde bych mohl konzultovat svoje tipy k nakupu zejména z hlediska fake/originál. Zatím nakupuji opatrně kousky, kde je to jasné, nebo je malé riziko, ale tuhle jsem se pustil do Hamptonů od baume and mercier, a dokud je doma nekuchnu (až přijdou) tak neuvěřím. Pro ukázku přikládám obrázek, schválně fake či originál? maart (greenhorn)
kubson Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Docela by ale pomohlo, kdyby existovalo forum, kde bych mohl konzultovat svoje tipy k nakupu zejména z hlediska fake/originál. a tomu tady někdo brání? myslím že když neuvedeš odkazy, hodíš pár fotek a zeptáš se, jestli to je fake nebo ne, nikdo to vadit nebude
maart Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 (upraveno) a tomu tady někdo brání? myslím že když neuvedeš odkazy, hodíš pár fotek a zeptáš se, jestli to je fake nebo ne, nikdo to vadit nebude No tak to by bylo príma, poraďte jestli kvůli tomu zakládat nové vlákno nebo kam to šoupnout, ať tady nedělám zbytečnej bordel a já to budu zatím cpát sem. Prosím zkušené členy o názory a přikládám obrázky recentních nákupů (zatím všechno originály maart a jedny fejky, ze kterých jsem utekl Tak čekám na názory na ty BaM (už sem je stejně koupil... ) Upraveno 4. května 2008 uživatelem maart
maart Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Který že jsou originál? Londžíny a cartiery (překvapivě) jsou pravý. omegy jsou fejky (špatný ručky, tisk na ciferníku a tah) Baume a Mercier (nahoře) ... to je otázka.... tak poraďte...
frista Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 (upraveno) Díky všem, to jsem potřebovala, takovouhle masáž Omegy za 3.000 kacek, Breitle za 1.500 - voci - to je v zasade neco, jako neposkvrnene poceti. Taky se mezi nami najdou taci, co tomu docela veri Jinak souhlas - dokud nema clovek ropny vrt a pri tom chce mit radost, tak by mel drzet sam pred sebou uctu a faky proste fakovat Upraveno 5. května 2008 uživatelem frista
maart Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Omegy za 3.000 kacek, Breitle za 1.500 - voci - to je v zasade neco, jako neposkvrnene poceti. Taky se mezi nami najdou taci, co tomu docela veri Jinak souhlas - dokud nema clovek ropny vrt a pri tom chce mit radost, tak by mel drzet sam pred sebou uctu a faky proste fakovat OK, to je sice chytrý, ale co když jdeš na Ebayi do Brejtlí za 800 E? He? Nebo tudle diskuse o fejkovanejch Hublotech s Eta strojkama. Podle mně pokud chceš pořídit sbírku, tak ti nezbývá než lovit na aukcích a patří k tomu i to riziko, ale zase je to trošku vzrušení z toho lovu. Btw máloco mi udělá větší radost, když koupím na aukru Cartiery v ceně 700 E za 3, 500 kaček. Ale to riziko by mělo být kalkulovaný, a čím víc hlav.. znáte to. Tak sem šupejte vaše tipy na nákupy, něco málo jsem už nakoupil, zatím bez ztráty kytičky, ale pokud budu něco vědět, rád pomůžu. M.
Conrad Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 OK, to je sice chytrý, ale co když jdeš na Ebayi do Brejtlí za 800 E? He? Nebo tudle diskuse o fejkovanejch Hublotech s Eta strojkama. Podle mně pokud chceš pořídit sbírku, tak ti nezbývá než lovit na aukcích a patří k tomu i to riziko, ale zase je to trošku vzrušení z toho lovu. Btw máloco mi udělá větší radost, když koupím na aukru Cartiery v ceně 700 E za 3, 500 kaček. Ale to riziko by mělo být kalkulovaný, a čím víc hlav.. znáte to. Tak sem šupejte vaše tipy na nákupy, něco málo jsem už nakoupil, zatím bez ztráty kytičky, ale pokud budu něco vědět, rád pomůžu. M. Nechci ti brát iluze,ale když píšeš jak jsi nakoupil- zatím bez ztráty kytičky- tak bych si pro další podobné nákupy pro sichr jako vedlejšák zařídil květinářství.
B.F.G. Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 (upraveno) Já nevidím dobře, je to pravý Baumer Mercier? Upraveno 5. května 2008 uživatelem B.F.G.
Návštěvník YPO Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 syn dostal na hraní o víkendu také jedny cool hodinky - prý to posílá firma Baker s kytkami a má to i démanty
Baker Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 prý to posílá firma Baker s kytkami a má to i démanty Dik za reklamu :lol2:
Návštěvník YPO Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Dik za reklamu :lol2: měl bys být pyšný .... ciferník je ze šupiny NOS kapra
Jaem Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Londžíny a cartiery (překvapivě) jsou pravý. omegy jsou fejky (špatný ručky, tisk na ciferníku a tah) Baume a Mercier (nahoře) ... to je otázka.... tak poraďte... Nerad ti kazim radost, ale tie "cartiery" su fejk jak z katalogu...
landeron Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Docela by ale pomohlo, kdyby existovalo forum, kde bych mohl konzultovat svoje tipy k nakupu zejména z hlediska fake/originál. Zatím nakupuji opatrně kousky, kde je to jasné, nebo je malé riziko, ale tuhle jsem se pustil do Hamptonů od baume and mercier, a dokud je doma nekuchnu (až přijdou) tak neuvěřím. Pro ukázku přikládám obrázek, schválně fake či originál? maart (greenhorn) nazdo, podla mna ide o fake. Aj ked podla fotiek sa to urcite neda rozoznat lahko, ale taky remienok som este ani na jednych Hamptonkach nevidel. drzim palce
koblih69 Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Nerad ti kazim radost, ale tie "cartiery" su fejk jak z katalogu... No já mu nechtěl kazit radost ... a ty B.M. budou ze stejné ligy....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se