Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:crying_anim02: Zdravím, rád bych poprosil o radu. Ráno jsem omylem mrštil Monstry o zem a zastavili se! Stalo se to už jednou a tak jsem myslel že je rozchodím, ale vypadá to že jsou úplně mrtvá?

Stalo se něco podobného někomu z majitelů těchto skoro odolných hodinek? Vím že stejně budu muset k chronolékaři :helpsmilie: . Díky Kuku.

Odesláno
:crying_anim02: Zdravím, rád bych poprosil o radu. Ráno jsem omylem mrštil Monstry o zem a zastavili se! Stalo se to už jednou a tak jsem myslel že je rozchodím, ale vypadá to že jsou úplně mrtvá?

Stalo se něco podobného někomu z majitelů těchto skoro odolných hodinek? Vím že stejně budu muset k chronolékaři :helpsmilie: . Díky Kuku.

Kontaktuj člena jménem mechano. Dá ti hodinky do pořádku (pokud nebude nic zlomeného)

Odesláno (upraveno)

:lol2:

edit: ok, příliš krátký příspěvek, hodinový strojek je hromada titěrných ozubených koleček, které nějakým zázrakem ukazují čas, už při pohledu na ten mechanismus Ti musí být jasné, že mu nedělá úplně dobře, když je s ním mrštěno o zem a pokud je s ním mrštěno o zem, asi to bude mít za následek poruchu, nebo úplnou destrukci strojku a "rozchodit to" bude muset odborník - hodinář

nevím, jakou radu bys rád slyšel?

Upraveno uživatelem kubson
Odesláno

Tak stát se to asi může, je to takový "zrychlený test životnosti"... Zkus navštívit hodináře, záleži asi na dopadové rychlosti, úhlu a stupni devastace kalibru. Může jít o jednoduchou závadu a nebo taky ne.

Hlavně, aby to dobře dopadlo. Úmrtí v rodině je vždy tragické :crying_anim:

Odesláno

Jako hrdému majiteli monster mi to nedá nereagovat na označení ?skoro odolné hodinky?.

Věř že monstra jsou velmi odolné, ale tehdy kdž jou na ruce. Pokud máš ve zvyku házet hodinky o zem tak bude lepší vyměnit monstra za nějaké plastové digitálky ;)

Odesláno
Jako hrdému majiteli monster mi to nedá nereagovat na označení ?skoro odolné hodinky?.

Věř že monstra jsou velmi odolné, ale tehdy kdž jou na ruce. Pokud máš ve zvyku házet hodinky o zem tak bude lepší vyměnit monstra za nějaké plastové digitálky ;)

Zamyslete se, nad čím tady debatujete. Už 5 příspěvků. Borec křápne hodinkami o zem, ty nejdou. Špekuluje, co s tím? Aha, hodinář!!! Pekař nebo kominík to nebudou, ti to neumí spravit. Rozpoutává se debata, jestli je pravděpodobné, že když křápneš hodinkami o zem, tak se rozbijou.

Mám doma čtyřletého andílka, jmenuje se Alenka, až se dokouká na Krtečka na DVD, pokuste jí položit nějaký podobný dotaz, za malou čokošku vám ho ráda vysvětlí :suicide_anim: ;)

Odesláno (upraveno)
Zamyslete se, nad čím tady debatujete. Už 5 příspěvků. Borec křápne hodinkami o zem, ty nejdou. Špekuluje, co s tím? Aha, hodinář!!! Pekař nebo kominík to nebudou, ti to neumí spravit. Rozpoutává se debata, jestli je pravděpodobné, že když křápneš hodinkami o zem, tak se rozbijou.

Mám doma čtyřletého andílka, jmenuje se Alenka, až se dokouká na Krtečka na DVD, pokuste jí položit nějaký podobný dotaz, za malou čokošku vám ho ráda vysvětlí :suicide_anim: ;)

:speak_cool: To sme radi ze si nam to vysvetlil.

PS:Nechcel by som byt v tvojej kozi az bude mat Alenka 15. :lol2:

Upraveno uživatelem Ferdo
Odesláno

Díky za reakce, hodináře určitě navštívím.

S Monstry jsem o zem neházel, prostě spadly při nandavání na ruku - byl jsem trošku unaven.

No popravdě většinou když něco spadne na zem tak se to rozbije, ale u takto mohutných hodinek bych to tak rychle nečekal.

Odesláno
Díky za reakce, hodináře určitě navštívím.

S Monstry jsem o zem neházel, prostě spadly při nandavání na ruku - byl jsem trošku unaven.

No popravdě většinou když něco spadne na zem tak se to rozbije, ale u takto mohutných hodinek bych to tak rychle nečekal.

A nemají náhodou ty mohutné hodinky stejný strojek, jako mnohá jiná více subtilní Seika? ;)

Prostě mechanický strojek je věc citlivá a to i když bude v pouzdře velmi masivním.

Odesláno
Trocha fyziky: Jsou velká a těžká...padají k zemi rychleji a udelá to větší boom. Čokošku nechci mám dietu.

Ono kilové závaží padá k zemi rychleji než půlkilové ? :thumbsup_anim:

Odesláno
Ono kilové závaží padá k zemi rychleji než půlkilové ? :thumbsup_anim:

a nepada? :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

To je stejne jako ze kilo zeleza je tezsi nez kilo peri, to dá rozum, ne ?

:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno

Sice jsi to měl :thumbsup_anim: adresovat Gatlingovi a ne mě ale to je jedno :guitar:

Odesláno
Trocha fyziky: Jsou velká a těžká...padají k zemi rychleji a udelá to větší boom. Čokošku nechci mám dietu.

Vem si do jedné ruky cihlu a do druhé list papíru smotaný do kuličky (aby padal a neplachtil). Rozpaž křídla a současně je upusť. Co dopadne na zem dříve? (Fyzikální pokus ze sedmé třídy ZDŠ...)

Pokud nahradíš cihlu něčím subtilnějším, např. IWC Portuguese Regulateur, budou dopady v pořadí: IWC + kulička současně, následované tebou v zoufalém bezvědomí...

Odesláno

Vyřešeno :thumbsup_anim: ! Mám je u hodináře v Kladně a ve středu budou doma. Naštěstí to bylo jenom zamotané pérko tak budou v pořádku. Díky ahoj.

Odesláno
Vyřešeno :thumbsup_anim: ! Mám je u hodináře v Kladně a ve středu budou doma. Naštěstí to bylo jenom zamotané pérko tak budou v pořádku. Díky ahoj.

Tak to upřímně sláva.

Já jsem chtěl poradit transplantaci kalibru z jiných hodinek Seiko se stejným kalibrem, které se dají sehnat poměrně levně. To bych zvládl.

A zamotaný pérko bych taky zvládl.

Hodně štěstí a málo pádů

Odesláno

na toto je odpověď z nějakýho filmu, ....tak si vole nech pustit na nohu kilo železa, nebo kilo peří a uvidíme co je těžší.

Odesláno
na toto je odpověď z nějakýho filmu, ....tak si vole nech pustit na nohu kilo železa, nebo kilo peří a uvidíme co je těžší.

Proc myslíš, že jsem tam dal tolik smajlíků....ach jo.... :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...