straspol Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Pánové, přijměte mou omluvu, na Chronomagu teď skoro nebývám, mám spoustu vážných starostí a trablů, a tak se stalo, že jsem jedním z těch, co si vůbec nevšimli, že už by měli něco platit. Je mi líto, jestli jsem Vás zdržel, platbu zadávám dnes. Moc děkuji organizátorům, dokážu si velmi dobře představit, co museli pozvládat, mají můj dík, respekt a obdiv !
zbuddy Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Zaplaceno. Děkuji za úsilí a těším se. E-mail byl dobrý nápad!
petr_cha Odesláno 23. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2018 (upraveno) Aktuální stav - vybran doplatek jiz za 96 kousku, chybi posledni 4 kousky.. z toho je jeden aktuální naskocivsi nahradnik, takze zbyva zejmena doplatek od: Vojta1 (2 kousky)Tombed (1 kousek) Zatim oba neregovali, ani na upominky, pokud je nekdo znate blize, stouchnete do nich prosim.. jinak by po urcite dobe naskočili dalsi nahradnici.. Upraveno 23. října 2018 uživatelem petr_cha
Andrew Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Za Tombeda to případně zaplatím (a pak se s ním srovnám), tam nebude jistě problém
petr_cha Odesláno 23. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2018 To verim.. spis jestli je jeste furt chce? :-)
Andrew Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Kdyby ne, prodám je 1:1 dalšímu náhradníkovi. Zkrátka se za něj zaručím, nejde mi o kšeftování
Návštěvník Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Už jsem psal Jirkovi, zaplaceno. Už to bude na účtě, posílal jsem z české.
petr_cha Odesláno 24. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Ano, je to tak.. takže nyni jsme komplet, 100% vybráno a muzeme se plne soustredit uz jen na balickovou postu z Cistopolu.. :-)
kuncák7 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Parada :-). Ty jo, 100 ks, skoro tolik lidi a je to komplet fakt rychle. Tohle jsem necekal, ze by forum gentlemanu? :-).
Honza.manta Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Taky jsem mile potěšen. Díky všem za rychlou platbu. Tím dřív budou hodinky doma.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se