kuncák7 Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Ac jsem je nikdy nemel, ale moc chtel, klonim se k Longines, i kdyz ty TH nejsou spatny.
Hezoun_Bob Odesláno 16. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Tak ty Longines jsem dneska zkoušel a bohužel musím říct, že v reálu mě extra nezaujaly...Na ruce vypadaly trochu "nudně" no.. Hodně se mi líbily ty Orisky a TH, tak to ještě asi přehodnotím... Wardy jsem na živo zatím neviděl, ale trochu by mi možná vadila ta značka, byť chápu, že provedení je za tu cenu možná nadprůměrné..
pciza Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Vím že chceš nové, ale co ty Eterny Kon Tiki super L.E 1973 od varjaga z inzerce?
Hrabe_X Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Vím že chceš nové, ale co ty Eterny Kon Tiki super L.E 1973 od varjaga z inzerce? To by byl dobrej kup a také doporučuju! Sám jsem je už skoro koupil, ale pak jsem potřeboval Omegy PO. Ale ty Eterny jsou boží tooly a hlavně za ty peníze se to dá již považovat za investici, kde nepadne cena dolů (pokud bude udržován dobrý stav hodinek a příslušenství).
Hezoun_Bob Odesláno 17. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Vím že chceš nové, ale co ty Eterny Kon Tiki super L.E 1973 od varjaga z inzerce? Tak nové by být nutně nemusely.. Po pár radách tady jsem trochu povolil a jak jsem říkal, kdybych našel nějaké solidní v dobrém stavu, tak bych do nich klidně šel.. Tyhle vypadají dobře, akorát si nejsem úplně jistý, jestli bych chtěl mesh..Co myslíte vy zkušení z hlediska univerzálnosti a praktičnosti..? Nikdy jsem hodinky na meshi neměl a jsem v tomhle hrozná konzerva..
Radek Cigi Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 K tomu meshi - k některým hodinkám se hodí naprosto dokonale - dle mého osobního názoru takové Breitling Superocean Héritage chronograph (má je kamarád) jsou s ním dokonalé. On je ale mesh a mesh. Takže za mě, když je mesh precizně udělaný a hodinky mají retro nádech - je to bomba kombinace! Toť můj subjektivní názor.
Hrabe_X Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Mesh je asi hlavně o vkusu jednotlivce a o tvaru hodinek. Některým vskutku nesluší.Nosí se pohodlně jako každý jiný nerez tah, ale mě osobně obvykle moc nesedí vzhledově - hlavně jeho jemnější verze se mi vyloženě nelíbí. Tento hrubý mesh konkrétně KonTikám 1973 L.E. a pak také Omegám PloProf sedí jak s prominutím prdel na hrnec a nic jiného by jim neslušelo tolik jako právě mesh.
fijo Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Za mě longines, měl jsem je a dají se použít ke všemu... Pod košili se vejdou, na pivo v kratasech jsou super a ta velikost je akorát.
cuborg Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 LHC 3-6-9 mám už 3 roky a musím říct, že i přestože mám teď modrý starší bondovky, tak ve zpracování vůbec nezaostávají a nenapadlo mě je prodat. Jsou i poměrně odolný a univerzální taky. Dají se koupit v pohodě za 16-20k v super stavu a cenově nepadají.
Hezoun_Bob Odesláno 27. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Momentálně se mi pořád nejvíc líbí ty Orisky a Akváče anebo jasně - ty bondovky no, ale to už jsme zase trochu někde jinde...Nicméně vzhledem k ceně, univerzálnosti a vašim doporučením jsou pořád ve hře i ty LHC...No je to boj
Daemonultimate Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 (upraveno) Tos asi neměl na ruce Hydry v keramice, nebo už jo? A kde??? Nepodceňoval bych ty Mida, powermatic 80, 600m a td stojí minimálně za omrknutí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. října 2018 uživatelem Daemonultimate
Hezoun_Bob Odesláno 28. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2018 Tos asi neměl na ruce Hydry v keramice, nebo už jo? A kde??? Nepodceňoval bych ty Mida, powermatic 80, 600m a td stojí minimálně za omrknutí. article_18222_1530804989757.png Zkoušel jsem je v Koscomu, ale nejsem si jistej, jestli byly v keramice..? Ty Mida jsem na živo ještě neviděl..
Jirka19 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 Co třeba Tissot s Powermaticem 80 či Alpina ;-) https://www.helveti.cz/alpina-seastrong-diver-300-automatic-al-525lbg4v6bhttps://www.helveti.cz/tissot-seastar-1000-automatic-2018-t1204071104100
Hezoun_Bob Odesláno 31. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Co třeba Tissot s Powermaticem 80 či Alpina ;-) https://www.helveti.cz/alpina-seastrong-diver-300-automatic-al-525lbg4v6bhttps://www.helveti.cz/tissot-seastar-1000-automatic-2018-t1204071104100 Na ty Alpiny jsem koukal, ale malinko už převyšovaly rozpočet.. A ty Tissoty taky nevypadají špatně, budu je muset vyzkoušet..
Aspean Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 Za mě rozhodně ty Siny 104. Máš pilotky se šroubovací korunkou 200m WR takže vlastně potápky. Vypouklý safír s antireflexem a vzadu na průhledu tady safír. Kvalita Sinnu je výborná a poměr cena výkon taky slušná. Sluší jim nato, mesh i kůže. Mají i teď novou variantu s modrým cifrem. Rozměr 41mm ideál. Kdybych neměl svoje SuperOcean Heritage tak si dokážu představit že je těmahle Sinama hravě nahradím a za třetinu ceny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bohdan Kocharowski Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 V te modre jim to fakt slusi! Jak to ma Sinn s lug to lug rozmezerem u pouzdra 41mm?
Aspean Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 (upraveno) V te modre jim to fakt slusi! Jak to ma Sinn s lug to lug rozmezerem u pouzdra 41mm?46,5 mm Upraveno 31. října 2018 uživatelem Aspean
Biggus_Dykus Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Za mě musím říci, že v dané cenové kategorii vypadají nejlépe MIDO. Řada Ocenění Star s 42mm je super.
Hezoun_Bob Odesláno 22. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 Tak hotovo, nakonec to vyhrály Akváče, které jsem pořídil přes zdejší fórum.. Teď dám snad zase na chvíli pokoj, ale musím říct, že člověk do toho poměrně rychle spadne..
Hezoun_Bob Odesláno 22. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 Tady jsou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se