Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ale nelitam, jen jak se v tom vrtam na netu, tak obcas na neco narazim a nechci si to nechat jen pro sebe. Co kdyby se to ukazalo zajimavy i pro nekoho jinyho :) Favority mam a ty se drzi :)

Odesláno

Nooo neříkám tak, ani tak. Tyhle bych i risknul mimo pořadí, tedy než se favorit ukáže dostupnej :) https://seals-watches.com/collections/dark-seal-sport-watches/products/dark-seal-200m-water-resistant-automatic-wrist-watch a už jdu dneska od toho nebo mě klepne ...

Odesláno

Dyt ja nerikam to nahradit. Tyhle se mi libi vzhledove. Jsou vyrazny a celkem unikatni pohledove, pritom jednoduchy. Navic v cenove relaci, kterou muzu risknout.

Odesláno

Nooo neříkám tak, ani tak. Tyhle bych i risknul mimo pořadí, tedy než se favorit ukáže dostupnej :) https://seals-watches.com/collections/dark-seal-sport-watches/products/dark-seal-200m-water-resistant-automatic-wrist-watch a už jdu dneska od toho nebo mě klepne ...

Veď si vravel, že chceš čo najnižšie a vyberieš klasické potápky čo majú 12,4mm  :blink:

Pozri si tie Glycine Combat Sub, tie ti bez probléov vojdú pod košelu.

Odesláno (upraveno)

To plati :) Budu si cihat na ty KonTiky, to je laska jako tram. Na tyhle jsem narazil, jako takovou letni alternativu k triku. A mam slabost pro microbrandy. Hodil jsem to sem spis v takovym nadsenym zapalu, ze jsem nasel neco, co jsem neznal a zalibilo se mi to :)

Upraveno uživatelem Boris05
Odesláno

To plati :) Budu si cihat na ty KonTiky, to je laska jako tram. Na tyhle jsem narazil, jako takovou letni alternativu k triku. A mam slabost pro microbrandy. Hodil jsem to sem spis v takovym nadsenym zapalu, ze jsem nasel neco, co jsem neznal a zalibilo se mi to :)

Vybírání a těšení se na hodinky je mnohdy lepší pocit,  než je pak vlastnit. :)

Odesláno

Na ty Longinesy jsem koukal, ale uz jsou na me spis na horni hrane financi. A ja resim hold i tu vysku. Takze vysledek za me je nasledujici:

1) Eterna KonTiky divers 1856

2) Ch. Wardy C65

A moc diky vsem, co jste mi pomohli si v tom udelat jasno :)

Odesláno

ty wardy - no nevim, 42h rezerva, rucni natah.. to by me teda nebavilo furt natahovat :) ja byt tebou, tak si zajdu k hanakovi a strnadovi a zkusim si neco nazivo na ruku. milimetr sem, milimetr tam, von to neni az tak rozdil..

Odesláno

Mě to natahování právě baví, alespoň vím, když je ráno nátahu do plna, tak jak dlouho budou držet. Je to rituál, který kazdymu nemusí vyhovovat. Já mám C65 SH21 a tam je pětidenní rezerva a to už se vyplatí :)))

Odesláno

ty wardy - no nevim, 42h rezerva, rucni natah.. to by me teda nebavilo furt natahovat :) ja byt tebou, tak si zajdu k hanakovi a strnadovi a zkusim si neco nazivo na ruku. milimetr sem, milimetr tam, von to neni az tak rozdil..

Ja uz u Hanaka byl :) Natah mi nijak zasadne neva, ale i proto jsou Wardy az na 2 miste.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...