pusher... Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května (upraveno) Rodinné dědictví. Zděděno po pradědovi, který je dovezl z obchodních cest do Asie. Vyrobeny říjen 1971. Po lázních v Onyxu je teď čeká dlouhý pobyt na ruce. Dostaly seřízení stroje, nové lumi a sklíčko, přetěsnení a test vodotěsnosti, opravu tahu, dle měření +2.1s/d. Nosil jsem je chvíli i před servisem (než se rozpadl tah) a nikdy jsem si díky dodělanýmu sklíčku nevšiml, jaký efekt na slunci dělá brus na cifru a chronu. Vypadá to famózně, viz poslední foto. Přidávám jednu před a hlavně po. Konečně zase dostanou wrist time, jak si zaslouží. Krása. Upraveno 10. května uživatelem pusher... 7
Jerryl Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Tak to je luxus a navíc s příběhem a mimořádnou sentimentální hodnotou. Také mám hodinky po dědovi a za nic bych je neprodal. No to trochu přeháním, protože za velkej balík asi jo, ale ten by mi za ně zase nikdo nedal, takže jsou vlastně neprodejný 1
Jiří Sedlák Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května Tak tohle je luxus. Dobře že jsi nechal udělat ten ciferník, měl jsem ho v podobném stavu a taky jsem ho nechal udělat. I ručky, ať to svítí stejně. Stříbrnej ciferník je asi nejhezčí a tak často se nevidí. Závidím ti tah. Na Steluxu se mi líbí nejvíc. 1
špelda66 Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května (upraveno) JDM kakume Upraveno 12. května uživatelem špelda66 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se