p3k Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 před 33 minutami, Piplík napsal: Krásné John Playery. Skvělá kompozice. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 před 14 hodinami, p3k napsal: To je paráda Takový plastový model jsem měl taky, ale asi větší heč, ale hodinky jsem viděl jen z rychlíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 (upraveno) Žigi takže, na mém dýnku je rok 84. Mám tam bílý datumový věnec, asi to bude po opravě nebo co. Foto dám. Ale na práci na zahradě je nepoužívám, to myslím je Seiko-vintage na škodu. Já mám pro zahradu raději čisté ruce bez hodinek, maximálně jedny v kapse a není to automat. Kdybys to chtěl pustit, beru. Upraveno 3. listopadu 2020 uživatelem eloga err Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 před 1 hodinou, DavidLC napsal: To je paráda Takový plastový model jsem měl taky, ale asi větší heč, ale hodinky jsem viděl jen z rychlíku Pozor, tenhle je kovový. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 před 11 minutami, eloga napsal: Žigi takže, na mém dýnku je rok 84. Mám tam bílý datumový věnec, asi to bude po opravě nebo co. Foto dám. Ale na práci na zahradě je nepoužívám, to myslím je Seiko-vintage na škodu. Já mám pro zahradu raději čisté ruce bez hodinek, maximálně jedny v kapse a není to automat. Kdybys to chtěl pustit, beru. Neboj výkopy s tím nekopu Bílý věnec bude z bílé varianty, která existuje a je taky krásná. Já je koupil za pár šušní, pouzdro trochu poladil i když má svoje nejlepší roky už za sebou. Sklíčko na maděru mi vyměnili přes Koscom a jsou prima. Nosím je svátečně a určitě je nebudu prodávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 s tím s klíčkem v Koscomu, mám tam tedy vyrazit na výzvědy nebo jako na jistotou, to mé je dost orvané..., díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 před 21 minutami, eloga napsal: s tím s klíčkem v Koscomu, mám tam tedy vyrazit na výzvědy nebo jako na jistotou, to mé je dost orvané..., díky. Nedělají to oni. Posílají ho někam. Trvalo to měsíc a stálo 700 Kč. Nebyl jsem tam ani osobně jen to tam poslal. Za mě bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Nechat si je, či nenechat?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Co je to prosím za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Já bych si je nechal. After je i ten cifr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 ActusOdoslané z SM-N970F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 klasika s jedinečnou lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Vyzerajú dobre na tejto foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Máte to všichni moc hezký, kluci. Já, když je dnes ten svátek, jsem je aspoň vytáhl ze skříně, natáhl a udělal rodinnou fotku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Hezky pěkně, slušná sbírka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 6309-729A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Návrat z lázní od Tondaka. Málokterý hodinky mi sednou na ruku jako pravě tyhle. Velká radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Se mi sem vejdou pod Pogue ještě Kakume:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasteckavesely Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Zdravicko panove, prave se mi dostali do rukou moje prvni seiko vintazky. Puvodni zelvy. Vizualne docela slusny stav, ktery chci zachovat, ale strojovna potrebuje servis. Vim ze se tu psalo o Frydlovi, ze je na seika clovek na svem miste, ale dilnu zavrel ( kvuli nemoci pise na webu, funguje mu jen eshop ). Mate nejaky tip? Omegy jsem nosil do k Majzlikovi ale nejak se po te posledni komunikaci na to uz necitim. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 V 12. 12. 2020 v 2:30, tomasteckavesely napsal: Zdravicko panove, prave se mi dostali do rukou moje prvni seiko vintazky. Puvodni zelvy. Vizualne docela slusny stav, ktery chci zachovat, ale strojovna potrebuje servis. Vim ze se tu psalo o Frydlovi, ze je na seika clovek na svem miste, ale dilnu zavrel ( kvuli nemoci pise na webu, funguje mu jen eshop ). Mate nejaky tip? Omegy jsem nosil do k Majzlikovi ale nejak se po te posledni komunikaci na to uz necitim. Diky Onyx Jihlava. Mají tady i vlákno,mám u nich dvoje Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se