Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník eloga
Odesláno

Ruční nátah a minimalistický design má stále něco do sebe

to bych řek, čumim, tohle je tedy fakt bomba, :punk: , wow.

Odesláno

Jsou doma. Sportsmatic Silver Wave ref.69799. Budou potřebovat celkovou kůru strojku, vyčištění cifru, doplnění lumi, ale jinak na první potápky ze začátku 60.let super hodinky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak to opravdu gratuluju. Jsou skvele, narazil jsem na ne na ebay a zalibili se mi, ale stoji docela dost, ostatne jako vetsina vintazek v posledni dobe. At delaji radost.

Odesláno

Jsou to opravdový legendy v Seiko diverskách a patří do sbírky každého seikomagora. Bohužel jsou vintážky dražší a dražší, zvlášť když jsou ještě s originálními díly.

Odesláno

Ja jsem si zatim alespon splnil jeden z Seiko chrono snu a jedny cerno modre bullheady jsou doma. Ceny jsou nekdy az drtive (a k tomu jeste pocitat servis) a hledani kusu v originale je fakt nekdy pomalu pripad pro Sherlocka. Asi jsem sentimentalni, ale kdyz ty stary kousky se mi tak libi, navic s poctivymi strojovnami.

Odesláno

Ja jsem si zatim alespon splnil jeden z Seiko chrono snu a jedny cerno modre bullheady jsou doma. Ceny jsou nekdy az drtive (a k tomu jeste pocitat servis) a hledani kusu v originale je fakt nekdy pomalu pripad pro Sherlocka. Asi jsem sentimentalni, ale kdyz ty stary kousky se mi tak libi, navic s poctivymi strojovnami.

Bullheady v této barevné kombinaci se mi moc líbí. Přidej nějaké foto. A vydrž, přijdou další kousky, kterým neodoláš

Odesláno

Taky jsem je dlouho shanel a pred tim nad obrazky dlouho vzdychal. Az bude klid, tak nafotim. Taky ale jeste budou potrebovat nejakou tu odbornou peci.

Odesláno

Dneska mi udělaly radost nové Seika pro "chudé muže" (-:

V super stavu, s ne moc rozšířeným bílým cifrem, perfektní lumi.

Seiko Poor Man 7005

Odesláno

Ty jsou... Co jsem tak příležitostně brouzdal na ebay, tak máš naprosto luxusní stav. Gratuluju k perfektnímu úlovku.

Díky. Bílý cifr není tak rozšířený, takže jsem rád za takovýto úlovek.

Odesláno (upraveno)

deb87204fc05bc8f884b27f67b9ac356.jpg

Já jsem nakonec pořídil tyto 6117, bullheady snad příště:)

Edit: Budou potřebovat přeleštit a nové sklo. Ale vevnitř jsou jak nové...

Upraveno uživatelem xmikes
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...