petr_cha Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Tak misto statu bude chtít doplatek DPH prodejce.. ? Jinak nevyda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Prodejce? Já s nimi žádný smluvní vztah nemám. Možné je ale vše. Nevím, na základě čeho by to DPH vystavovali, když faktura nenese jejich jméno. Uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 11. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Ze tu Dokusan vubec neco o DPH psal.. Radeji bych tu dalsi info uz nedaval a Tobe preji, at je sem distributor protahne bez dalsiho doplatku.. Hlavne at jsou v poradku a dle ocekavani! Jsem na ne fakt zvedavej, taky se mi moc libily:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 (upraveno) Doruceni predpokladano příští týden Upraveno 12. července 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Paráda, těšim se na fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Zkracování tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Zkracování tahu.Super, jaké máš dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Zatím mám smíšené pocity. Spona tahu je plech, tah sám o sobě působí zvláštním dojmem. Cifr je parádní. Tvar pouzdra opět zvláštní, vysoký profil a luneta je dost nad pouzdrem. Uvidím až je budu mít na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Na první pohled, tah vypadá podobně jako na mých deepquestech, tam je ale v povedené kombinaci ocel/titan a spona z opracované oceli..Máš mikroregulaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Ne, pouze extenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 (upraveno) Jsem na ně zvědavý... Upraveno 19. července 2019 uživatelem martin151 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Musím konstatovat, že ty hodinky jsou opravdu zvláštní. Jsou tak nějak jiný než cokoliv co jsem doposud měl. Zatím si na ně neumím udělat jednoznačný názor.Co mě nemile překvapilo je tah a spona.Jinak zajimavý pouzdro i protažení k nožkám, z pouzdra pak vyrůstá vysoko nad něj luneta. To je asi nejzvláštnější a nejméně přirozená věc.Pořád nevím jestli se mi to líbí nebo ne. A hlavně nevím, proč to tak je.Pár rychlých fotek ze dvora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 (upraveno) Ta koncovka náramku asi nějaký smysl má. Nevymysleli rozšiřující se tah prostě jinak. Snad sedí pevně a neošoupe (možná) leštěný hrany nožek. S řemenem by to pak bylo vidět. Podle mě jsou to vyloženě řemenový hodinky (kaučuk, nylon apod.), pak i ta luneta začne k celku víc fungovat. Ty prostřední díly náramku vypadaj jak obráceně nasazený. Upraveno 19. července 2019 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 (upraveno) Ta luneta vypada fajn... Me snad taha za oci jeden jediny moment.. to licovani tahu a nozek... To obepinani nozky beru jako zajimavou odlisnost.. ale nejak to neni dotazeny... Upraveno 19. července 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Ty prostřední díly náramku vypadaj jak obráceně nasazený.Ony jsou opravdu klenuté dovnitř, je to zajímavý, nikdy jsem se s takovými články nesetkal. Obráceně nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Ta luneta vypada fajn... Me snad taha za oci jeden jediny moment.. to licovani tahu a nozek... To obepinani nozky beru jako zajimavou odlisnost.. ale nejak to neni dotazeny... Screenshot_20190719-141050.jpgTo je blbej odlesk. Licovani je kupodivu dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Ještě dýnko s pruhledem na inhouse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Těšil jsem se na fotky a první dojmy, ale asi bych osobně byl zklamaný. Koncovka tahu s přesahem přes nožky - uniká mi smysl. Opticky to hodinky ještě zvětšuje. Průhled na strojek si mohli taky odpustit, obzvlášť když rotor zakrývá setrvačku. Ta jednolitá plocha bez "ničeho" je nudná. A nakonec vysoká luneta, to bude magnet na futra, rohy, stoly atd. Ale na tvojí ruce to vypadá slušně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 > Stredné dieliky - ich opačná orientácia zaoblenia ma tiež prekvapila, to som takisto ešte nevidel. > Luneta - vyvýšenie nad puzdro je veľmi zaujímavé a bočnému pohľadu to len prospeje - rozbíja to klasický vzhľad. Páči sami to. Na môj vkus má dosť decentné vrúbkovanie, ale predpokladám, že ovládanie musí byť bezproblémové. Aspoň máš tam flek na čistenie toho medzipriestoru pod ňou . > Prekvapil ma ešte jeden detail - trojuholník okolo hlavného lumi bodu na lunete je tiež komplet v lumi. Na WUS riešili aj jeho rozdiel v tvare u reálneho modelu v predaji. > Dýnko - taká klasika, hrátky v dekorovaní až by som povedal, že sa mohli ešte pohrať aj s perforáciou. Pre mňa je dosť dominatným prvkom napojenie náramku na puzdro, aj keď lícuje v pohode. Ale je proste mohutný, ten presah a vôbec - proporčne "ubíja" nožičky. Určite by som skúsil prehodiť na kožený remienok. Puzdro je výborné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Skoda, moc jsem se na ne tesil. Snad se dalsi generace povede, stalo by to za to.-nozky pouzdra dlouhe jak nektere Muhle Glashutte.-pruhled dynkem.-lestene nozky, co jeste nelicuji.-pro me, zadna ochrana korunky-vyska pouzdra, vzhledem, ze maji wr upocenych 200.-celkove, dlouhe a hubene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se