Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 105
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Tak já bych šel do těch "kinetiků" - vypadají nejlíp a ještě ušetříš

omrknu je naživo.. viděl jsem zatím jen žluté, třeba černé zapůsobí víc ;)

Upraveno uživatelem kubson
Návštěvník RaGe
Odesláno
To Mike.: Můžu se zeptat, co to je za krásné žluté hodinky??????? Christopher Ward?????

Zkus mrknout tady

Odesláno
Tak se taky přidám. Eterna Monterey, ETA quartz, 200 M, safírové sklo, šroubovací korunka, originalní kovový tah s dvojitým překlápěcím zapínáním s pojistkou (super jiný už nikdy nechci), datum, vteřinovka, černé, otočná luneta (minuty), luminiscenční s luminiscenčním bodem na lunetě. Design Porsche. Existuji s černým nebo bílým ciferníkem (černé jsou imho hezčí). Existují s identickým designem i menší (28 mm) dámské, pro partnerku. Na ebay do 10 000 Kč v pohodě, já koupil pánské nenošené za 400 USD s krabicí a papírama a dámské (funglovky) za 150 Euro. A navíc ať hledám jak hledám u Eteren jsem nanašel odkazy na fejky.

Existují ještě i ve verzi jako automaty, chrona a GMT a do 500 M (samozřejmě dražší).

Obrázek vlastní nemám, ale na webu se jich pár najde. Pokud bude zájem můžu nafotit.

Jo ješte jsem zapomněl, průměr 40 mm bez korunky.

Jééžiš Eterna :smile_anim: ty jou parádní, moje slabost nedávno proběhly Pininfariny za 230 :wallbash: , a Kon Tiki, ty musím mít :crybaby: ale to se odchylujeme od tématu :offtopic: .

Otázka - nový, nebo můžou bej jetý?

Nový - jdi do kotvy a kup Rotary Stingray (6-8,000) vydrží všecko, maj safír, jedny mám už 10 let a jsou v pohodě. Jinak zkus Victorinox, Wenger, nebo mrkni do zahraničí.

Ojetý - di na ebay a kup si Tag Heuer 2000, vejdeš se do 250 EUR.

Tajný tip - zkus Hamiltony Khaki King Scuba, jedny sou na Aukru na kůži, na netu seženeš do 300 USD (Amazon.com)

post-2907-1210021618.jpg

m.

Odesláno
Otázka - nový, nebo můžou bej jetý?

Nový - jdi do kotvy a kup Rotary Stingray (6-8,000) vydrží všecko, maj safír, jedny mám už 10 let a jsou v pohodě. Jinak zkus Victorinox, Wenger, nebo mrkni do zahraničí.

Ojetý - di na ebay a kup si Tag Heuer 2000, vejdeš se do 250 EUR.

Tajný tip - zkus Hamiltony Khaki King Scuba, jedny sou na Aukru na kůži, na netu seženeš do 300 USD (Amazon.com)

m.

džízis, nákup v kotfě by mě asi moc nebavil ;) a ty hodinky asi taky ne a to je přece hlavní..

hamiltony bych si možná koupil kvůli hauze, to budu muset ještě zvážit, dík ;)

nové / staré - u starých je často problém s vodotěsností, což je v tomto případě důležité...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...