Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kubson: Kubo, ty Citizeny jsou i na fóru, tak myslím, že je vymalováno :D , dokonce za méně než polovic :rolleyes: , ale za mě si myslím, že s Tvými Dievasy uděláš nejlépe, líbí se mi z fotek nejvíce...

• Odpovědi 105
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
  New Milis napsal:
:D Tak díky tomuhle threadu se začínám hluboce zamilovávat do těchto kocourů: http://www.specialopswatch.com/cart/produc...57&option=2

Karbonovej ciferník, svítící tritiové trubky, PVD úprava, 45mm průměr, safír. S dopravou, s doobjednaným ballistic velcro řemenem v pohodě do 13k Kč i s DPH....

tak to budeš ještě určitě potřebovat tohle :)

2 kubson:kdo vyhrál soutěž ? :D

Návštěvník YPO
Odesláno
  kubson napsal:
ypo: sežeň mi ty tagy do 10k a jsi vítěz :D

jsem si to neskromně myslel :D ........ Ty to dokážeš ;)

Návštěvník YPO
Odesláno
  New Milis napsal:
K tomu už by musel bejt panzerfaust... :)

Všechno se dá sehnat - to bude disharmonie x čajový servis a vonné tyčinky :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
  YPO napsal:
Všechno se dá sehnat - to bude disharmonie x čajový servis a vonné tyčinky :)

Už ho vidím, jak jezdí po baráku a střílí do kolegů! Stejně tam nemá co dělat. :lol2:

Odesláno (upraveno)
  kubson napsal:
gas: alpinisty ano ano.. ale ta velikost :( musím si ještě jednou zkusit ty tvoje :)

mike: tsar malé.. zkoušel jsem je.. tam bych osobně raději fakt šel do endurance

patrik: já jedny pěkné caterpillary mám, ale jsou to boty.. asi bych psychicky nerozdýchal mít stejnou značku bot i hodinek, ale díky za tip!

A ty by jsi si nekoupil kvalitní botky, když by na levé byl nápis Vacheron a na druhé Constantin? btw a na zápěstí jsi mel třeba tohle ,?

post-227-1209675483.jpg

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
  kubson napsal:
gas: alpinisty ano ano.. ale ta velikost :( musím si ještě jednou zkusit ty tvoje :)

mike: tsar malé.. zkoušel jsem je.. tam bych osobně raději fakt šel do endurance

patrik: já jedny pěkné caterpillary mám, ale jsou to boty.. asi bych psychicky nerozdýchal mít stejnou značku bot i hodinek, ale díky za tip!

Alpinisty jsem měl na ruce a jsou malé, velmi malé...

Odesláno (upraveno)
  kubson napsal:
snažím se pořídit si hodinky "na léto" a nedaří se... prosím tedy o radu

požadavky:

design - chronograf ne, černý ciferník je +, ideálně datumovka bez ukazatele dne v týdnu

quartz - ideálně nějaký lepší, nemusí mít termokompenzaci, ale prostě... žádný šunt - hodinky to mají být svým určením "víkendovky" a nechce se mi kvůli nim kupovat watchwinder

vodotěsnost - 200m minimum

tah - dostupný originální kovový tah

velikost - minimálně 40mm, ideálně 42

cena - do 10000 ideálně polovina

už jsem myslel, že mám vybráno - SBCM023 od Seika, téměř high end quartzový stroj 8F32, cena neskutečná, ale jsou to malé potvory.. cca 38mm :(

taky jsem zvažoval Seiko Alpinist SBCJ019, ale taky nebudou moc velké a jen 100m vodotěsnost..

zatím to vyhrává Dievas Endurance z mojí stáje

máte někdo lepší tip?

kdo poradí něco, co si nakonec pořídím, bude odměněn, ale ještě nevím jak ;)

Tak se taky přidám. Eterna Monterey, ETA quartz, 200 M, safírové sklo, šroubovací korunka, originalní kovový tah s dvojitým překlápěcím zapínáním s pojistkou (super jiný už nikdy nechci), datum, vteřinovka, černé, otočná luneta (minuty), luminiscenční s luminiscenčním bodem na lunetě. Design Porsche. Existuji s černým nebo bílým ciferníkem (černé jsou imho hezčí). Existují s identickým designem i menší (28 mm) dámské, pro partnerku. Na ebay do 10 000 Kč v pohodě, já koupil pánské nenošené za 400 USD s krabicí a papírama a dámské (funglovky) za 150 Euro. A navíc ať hledám jak hledám u Eteren jsem nanašel odkazy na fejky.

Existují ještě i ve verzi jako automaty, chrona a GMT a do 500 M (samozřejmě dražší).

Obrázek vlastní nemám, ale na webu se jich pár najde. Pokud bude zájem můžu nafotit.

Jo ješte jsem zapomněl, průměr 40 mm bez korunky.

Upraveno uživatelem dknespl
Odesláno
  kubson napsal:
snažím se pořídit si hodinky "na léto" a nedaří se... prosím tedy o radu

požadavky:

design - chronograf ne, černý ciferník je +, ideálně datumovka bez ukazatele dne v týdnu

quartz - ideálně nějaký lepší, nemusí mít termokompenzaci, ale prostě... žádný šunt - hodinky to mají být svým určením "víkendovky" a nechce se mi kvůli nim kupovat watchwinder

vodotěsnost - 200m minimum

tah - dostupný originální kovový tah

velikost - minimálně 40mm, ideálně 42

cena - do 10000 ideálně polovina

už jsem myslel, že mám vybráno - SBCM023 od Seika, téměř high end quartzový stroj 8F32, cena neskutečná, ale jsou to malé potvory.. cca 38mm :(

taky jsem zvažoval Seiko Alpinist SBCJ019, ale taky nebudou moc velké a jen 100m vodotěsnost..

zatím to vyhrává Dievas Endurance z mojí stáje

máte někdo lepší tip?

kdo poradí něco, co si nakonec pořídím, bude odměněn, ale ještě nevím jak ;)

Doporucil bych Candino 4274/2 http://www.candino.com/english/collections/spo.html

Odesláno

Co takhle neco od Tissot napr. T-Sport PRS 200 ci PRC 200.

Vim, nejsou 40mm+, ale sou pekny a na ruce ty PRS200 vypadaji dobre (PRC200 jsem nezkousel...)

post-3133-1209719033.jpg

post-3133-1209719042.jpg

Odesláno
  kubson napsal:
dknespl: zajímavý tip, díky

jdeteza: candino .. asi ne 0% emocí

INA: chrono ne, mám to v zadání ;)

aha, sorry, to "ne" za chrono. jsem prehledl...

Odesláno (upraveno)

Tak to "vyglundo" na Dievas, dá se svítit...

Ale stejně si myslím, že si z nás všech dělá Kuba srandu.

Upraveno uživatelem marosh

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...