Kamil Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Parádní vlákno, když si vzpomenu, co jsem se navotravoval v hračkářství Jenom upřesním, že v chechtacím pytlíku byl nahraný smích Vlasty Buriana, ne Wericha. 2_form.jpg Zamáčkl jsem slzu, našel nově a hned objednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) Jinak si vybavuju plastovej traktor na ovládání přes šňůru, stavebnici cheva 1 a plastovou tatrovku, které máma musela obalit kolečka kobercovkou, protože jsem na ni jezdil z kopečka v dlážděné uličce mezi barákama a sousedku strašně štvalo jak to rachotí vlastně se vším si hrají dnes moje děcka... https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10116288585-archiv-ct24/214411058210028/obsah/367987-cheva-1-1989Ty bys moh bejt muj bracha - stejnej traktor na bowden i s vlekem a problemy se sousedama, ze tatra dela kraval. A to byla cesta vyasfaltovana. Chevy obrovska krabice, staveli jsme z ni uplne vsecko (Lego bylo drahy). A jeste krabice drevenejch domecku, ktery vyrabel deda. Vcetne fabrickyho kominu a naseho domu. Dneska si s tim u nasich hrajou nase decka... Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bithas Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Jééé, já měl chobotnici A pak mě taky hodně bavily ty házecí letadýlka Vážka a Komár: Komár byl nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) Toho bolo dost, ale skusim miernu raritku - magneticka kvizovkaměl jsem, zustal jen panáček bez ukazovátka a ten dřevěnej fotbal taky Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) A když člověk potřeboval devět voltů, táta mu sletoval dvě tydle krasavice a stáhnul gumičkou... Miloval sem vždycky strhnout ten papír nahoře a vykoukly ty krásný zlatý lesklý kontakty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 měl jsem toho hromady a ze všeho zustalo pár torz...........protože jsem se naučil vše rozebrat............ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. měl jsem i tuto maďarskou autodráhu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a dokonce i ten sporťák z první strany - DeTomaso Mangusta..........ten je v předsíni na poličce ale už bez kabelu a ovladače Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 A Csengos Mozdony. Tydle věci, jak se dole točilo to plato s dvouma kolečkama na úkor předních koleček, který byly do vzduchu, mě ale nevím proč trošku vždycky sraly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 ani jsem si nestačil nic nafilmovat............ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) Si pamatuju, na dilema volby mezi moduritem, ze kterýho by mi bratranec vyrobil perfektní medvědí zuby a drápy na krk, anebo parašutistou co se vystřeloval prakem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Stříkací kamera!!! Já nejvíc toužil po kapslovce vždycky ale i todle bylo vynikající. Kapslovky mně a bráchovi koupili naši až v Maďarsku, na takovej ten pásek s kapslema, jak kazil dojem. Navíc každá třetí nepráskla. Ale člověku už přece jenom bylo šestnáct, tak sem to bral s nadhledem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 BMW M1 Turbo, auto bylo na kabel, ale žádný neohebný bowden, přední kola řídil servomotor. DeTomaso jsme měli u dědy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 to bylo rachotu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. někde u rodičů mám tu mrazirenskou Tatru.........dnešní cena na burzách kolem 2500Kč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a z tohodle jsem byl jednou o vánocích unešen.............taky už ho nemám, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) měl jsem toho hromady a ze všeho zustalo pár torz...........protože jsem se naučil vše rozebrat............ Piko Junior - vláčky.jpg měl jsem i tuto maďarskou autodráhu 21950783_1549083458485185_6691745828123785227_o.jpg a dokonce i ten sporťák z první strany - DeTomaso Mangusta..........ten je v předsíni na poličce ale už bez kabelu a ovladače Tak tohle sem měl přesně všechno taky. V tý mangustě sem vozil zavřenou andulku... Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem sooze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Z tohodle se poslouchala Zákruta jedna báseň. Táta todle vzácný tuzexový přenosný gramorádio NATIONAL dostal od rodičů za odměnu, když si v 16-ti dynamitem ustřelil pravou ruku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Stříkací kamera!!! Já nejvíc toužil po kapslovce vždycky ale i todle bylo vynikající. Kapslovky mně a bráchovi koupili naši až v Maďarsku, na takovej ten pásek s kapslema, jak kazil dojem. Navíc každá třetí nepráskla. Ale člověku už přece jenom bylo šestnáct, tak sem to bral s nadhledem.A další level byl flusbrok.... :-) https://www.army-surplus.cz/vzduchova-pistole-vzduchovka-flusbrok-lovena-lov-2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 A když tady je tolik znalců, vzpomenete si někdo na vw brouka, přesně s tím systémem dvou koleček co neměl rád Zmizík, chvíli zmateně jezdil, pak začal poskakovat na místě a kouřilo se mu z vejfuku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 a ještě tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) Já měl tenhle Mercedes.. v modré barvě ale byl super a pak děda sehnal ještě Bmw.. ale to už bych model netrefil...jen si pamatuju ze bylo červený Pak si pamatuju parní válec a toho parašutistu co se vystreloval prakem a pak se jezdilo na Tatře a sousedi furt nadavali Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) To Mondeo2: Polar2 (asi inspirace ta dvojka) jsem měl taky, blikalo to zeleně a červeně, kam si zatáčel, taková černá páčka na haubně,tou se to řídilo :-) Pamatuje někdo Kazu, taková černobílá zůžená trubička a foukalo se do toho a jako že to hrálo. Mělo to na sobě kolečko a v tom nějaký papír. Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) Sem to teda vytáhl z půdy, má to cenu rolexek?? Ešte mám někde jednu autodrahu, ale tu sem zatím nenašel... Ten soudruh už není úplně nos, ale kdyžtak bych ho poléčil izolepou... Jinak prachy jak u soudruha tak i dostihy jsou v ceně!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se